Çok teşekkür ederim.Allahım olmayanlarada nasip etsin.Mutlulukla otur canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.Allahım olmayanlarada nasip etsin.Mutlulukla otur canım![]()
çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)güle güle kullanın arkadaşım çok güzel bir eviniz olmuş
sanırım telin soldaki tuşuna basınca resmi kaydet yazıyor öle resmi alabilirsin :)Telden nasıl resim alabilirim
çokk teşekkür ederim :)herşey çok şirin rabbim huzurla oturmayı nasip etsin inşALLAH :)
çokk teşekkür ederim :)
Heves kaçma konusunda haklısınız. Ben bu avangart tarzi oturma grubu ve yemek odasi istiyor dum. Ama esimin durumu buna yetti. Sağlık olsun napalım :)Allah sağlıkla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Herşey zamanla oturur.Zaten bugün içine sinen şeyi en lüksünü en güzelini alsan,bir süre sonra gözün alışıyor ondan da bıkıyorsun.Veya bıkmasan yeni çeşit yeni modeller çıkıyor onlara hevesleniyorsun.Zevklerde dğişebiliyor.
Bu arada mumluklar bence olmuş.Herşeyin birebir aynı renk olması önemli değil.Bazen zıt kontras renklerle patlatılabilir dekor.Ton olarak açıklı koyulu tonlarda kullanılabiliyor zaten.
Siz internete kadınlar kulübü yazip hirin uygulamada sorin varmış. Ama google yazip girince hiç bir sorun yasamadim.ya telefondan resım atamıyorum başka yerede baslık yazamıyorum bana yardımcı olurmusunuz
Cok sicak kutu gibi bir ev..gule gule oturun ins..boyle evleri gorunce cok ozeniyorum..ben de kiraciyim eski evim ustelik..boyle olunca da bisey yapasim gelmiyo..Eki Görüntüle 1248064
Eki Görüntüle 1248065 Eki Görüntüle 1248066 Eki Görüntüle 1248067 Eki Görüntüle 1248068 Eki Görüntüle 1248069 Eki Görüntüle 1248070 Eki Görüntüle 1248072 Eki Görüntüle 1248073 Eki Görüntüle 1248074
merhaba arkadaşlar. Kirada otuyorum. bu sebepten evle ilgili değişiklik yapamıyoruz. Şu sıralar bütce kısıtlı olduğu için dekorasyonla alakalı değişiklil yapamıyorum. Fakat bir kaç değişiklik kafamda var. mesela gümüşlükler için çok güzel bir kulp alıp onları değiştircem.Daha sonra gümüşlüğün aynasını değiştircem şu süslü aynalardan alıcam. Ve mutfaktaki masa takımı aslında salonun parcası evi değiştirince salona sığmadığı için mutfağa koymak zorunda kaldım zaten yeni ev nasip olursa yüzlerine kaplama yaptırcam .2 koltuk takimi ve pufun tasarimi bana ait :):)Mavi koltuklu odayada bisiklet saksısından alıcam tabi kısmetse eleştiriye açığım. buyrum evimi gezin :)
Bende kiraciyim otutdugum ev en az 30 yıllık yeni degil yani. Ben kendi ellerimle boyasini tadilatini yaptım. Allah kendi evimizi nasip eder işallah.Cok sicak kutu gibi bir ev..gule gule oturun ins..boyle evleri gorunce cok ozeniyorum..ben de kiraciyim eski evim ustelik..boyle olunca da bisey yapasim gelmiyo..
çok teşekkür ederim :)Çok güzel bir ev güle güle oturun.
Eki Görüntüle 1248064
Eki Görüntüle 1248065 Eki Görüntüle 1248066 Eki Görüntüle 1248067 Eki Görüntüle 1248068 Eki Görüntüle 1248069 Eki Görüntüle 1248070 Eki Görüntüle 1248072 Eki Görüntüle 1248073 Eki Görüntüle 1248074
merhaba arkadaşlar. Kirada otuyorum. bu sebepten evle ilgili değişiklik yapamıyoruz. Şu sıralar bütce kısıtlı olduğu için dekorasyonla alakalı değişiklil yapamıyorum. Fakat bir kaç değişiklik kafamda var. mesela gümüşlükler için çok güzel bir kulp alıp onları değiştircem.Daha sonra gümüşlüğün aynasını değiştircem şu süslü aynalardan alıcam. Ve mutfaktaki masa takımı aslında salonun parcası evi değiştirince salona sığmadığı için mutfağa koymak zorunda kaldım zaten yeni ev nasip olursa yüzlerine kaplama yaptırcam .2 koltuk takimi ve pufun tasarimi bana ait :):)Mavi koltuklu odayada bisiklet saksısından alıcam tabi kısmetse eleştiriye açığım. buyrum evimi gezin :)
tesekkür ederim :)Mutlu günlerde kullanın herşey çok hoş :)