bu bitsin gözaltlarım hariç yüzüme şekerli maskeyide uyguluycam gerçi daha yaşım 19 ama bunlar doğal şeyler dimi:1rolleyes:
yaa bu süper bişeymiş:hooray: anlamadım ama benm göz altlarım biraz ten rengime göre koyudur mor diyemem sanki açıldı rengi vede yumuşacık oldu çok memnun kaldım teşşkür ederima.s.
Canım unutma ne varsa doğada varr... bak yaşın cok gençç..cildini kimyasal ürünlerle yormaa..ufak tefek sivilceymiş gözaltı morluguymuş bunları elinden geldigince doğal yollardan halletmeye calış oldumu??a.s.
kamelya slmm canım bende sana bişey sorucam birazdan göz altıma ve yüz için dedgiin maskeleri yapıcam sonucu yazarım yalnız ben haftada bir kez yogurt ve limon sürüyorum yüzüme, acaba ikisini birden yapsam bişey olurmu? verdigin maskeler için coook tesekkür ederimmm.
Bir Arkadaşım Yumurta Akı ve Şekerle cilt bakımı (göz altları da dahil) yapıyordu ve ten rengi doğal olarak ilk kürden sonra hemen Pürüzsüz ve Işıltılı oluyodu. Bence işin Sırrı yumurta akında ..
kamalyacım kırışıklıklara iyi geliyor diyorsunnnn e yapayım ozaman
şeker daha ıyı bence de, cunku kahve koyulastırır kucukken bır adet vardı kahve ıcme kararısın göz altlar zaten normalden koyuyken onu surmeye cesaret etmem dogrusu seker daha ıyıdeneyebılırız
Canım ikisini farklı günlerde yapıyorsan problem olmaz.. birini yaptıktan sonra digerini ertesi gün yada 2 gün sonra yapp cildin biraz dinlenmiş olurr...Bu arada maskeler yararlı olduysa ne mutlu bana :1hug: Sonucu yazarsan sevinirimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?