H&M

carnesir

İpek
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
105
2
46
İstanbul
H&M markasını kesinlikle tavsiye ederim. Bebek ve çocuk ürünlerinde harikalar yaratmışlar. Piyasadaki çoğu markaya göre fiyatları da çok cazip. Özellikle 2'li 3'lü setlerde fiyatlar çok makul. Bilinen markaların aksine bu markayı tercih etmenizi şiddetle öneririm, açıkcası ben bebeğimi beklerken tek alışveriş noktam burasıydı :)

web siteleri mevcut, mağaza sayıları ne yazık ki TR'de şu an için kısıtlı.

Son düzenleme:
ben de tavsiye ediyorum. gerçekten ürünler çok kaliteli ve güzel. ayrıca diğer markalara kıyasla çok da ucuz ama maalesef türkiyede mağazaları bir kaç şehirde sadece. web sitelerinde de şu an için online satış yapılmıyor. dört gözle online satışlarını bekliyorum.

benimde bebeğime doğumda hediye geldi,ürünleri gerçekten kaliteli,fiyatları da uygun.
ama anadolu yakasında mağazası yok,İstinye park mağazasından arkadaşımdan rica ettim çocuk reyonu yokmuş.
ille bayrampaşaya mı gitmek gerek benim 1 günüm gider yaa
online satış istiyoruzzzzz :)

guzel urunleri var bencede, lakin ne yazikki urunlerin hepsi Turk mali degil..ozellikle cin'den cok fazla ithal ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…