Ha Deyince Hamile Kalan Varmi? Varsa Tecrubelerinizi Paylasin Lutfen

Ask-I Zuleyha

İkizlerin Annesiyim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
2.721
2.546
133
32
Kizlar Demek istedigim Su Planli Bi gebelik varmi? Varsa hamile kalmak icin neler yaptiniz? neler yediniz? Hangi pozisyonlari denediniz ?yardim edin lutfen.

Ben doğum kontrol hapı kullanıyodum. Sadece bir ay ara verip diğer ay tekrar başlayacaktım. Ara verdiğim ay süpriz bi şekilde hamile kaldım. Yani tamamen nasip oldu bize daha 2 3 yıl düşğnmüyoduk.

Hamile kalmadan dr kontrolüne gittim kansızlık iltihap kist gibi Bi problem var mı diye. Şükür iyi çıktı. O ay ovulasyon testi yaptım. Koyulaşınca testim birliktelik oldu . Hamileyim şükürler olsun. Darısı tüm anneliği isteyenlerin başına ...

Hiiicbirsey yapmadım özel olarak. Sadece 4 ay önceden folik asite baslamıstım. Korunmayı bıraktıgımız ay hamile kaldım. Banada süpriz oldu :) Fakat daha öncesinde ben dogum kontrol hapi falan hic kullanmadım. Yasımda 32. Bu birazda kısmet sanırım.
Insallah en kısa zamanda bebeğinizi kucagınıza alırsınız sizde.

I

Rabim herzaman boyle yormasin sizi Hayatinizdaki hersey bukadar kolay Olsun Saglikla mutlulikla buyutun insaAllah

Ben doğum kontrol hapı kullanıyodum. Sadece bir ay ara verip diğer ay tekrar başlayacaktım. Ara verdiğim ay süpriz bi şekilde hamile kaldım. Yani tamamen nasip oldu bize daha 2 3 yıl düşğnmüyoduk.
Galiba dedigin gibi nasip isi cnm rabim saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin size.

Hangi folik asiti kullandinz

Amin cnm insaAllah sizde saglikla mutlulukla buyutun insaAllah

Ben de özel bişey yaptım diyemem korunmayı bıraktığımız ay beklemediğim şekilde hamile kaldım...4 yaşındaki kızıma da 3. ayda hamile kalmıştım...

Kızımda ateş ölçme yöntemi kullanmıştım bu bebeğimde de kullanmayı düşünüyordum ama fırsatım olmadı...

Oh masaAllah Rabim herzaman yormasin

Kulnan bn degilim cnm baska bi arkadas ben senin yazndn alinti yptm bende folibol kulniyirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…