Ha Deyince Hamile Kalan Varmi? Varsa Tecrubelerinizi Paylasin Lutfen

hamile kalmadan önce folik aside başladım. ovulasyon testi alıp pozitifi gördüğüm gün ve bir ertesi gün ilişkiye girdim.Sonuçozitif.

Kizlar Demek istedigim Su Planli Bi gebelik varmi? Varsa hamile kalmak icin neler yaptiniz? neler yediniz? Hangi pozisyonlari denediniz ?yardim edin lutfen.
Ben de hiç doğum kontrol hapı kullanmadım 1 yıllık evliyim korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım :)Özel birşey denemedik.Darısı sana canım ve tüm anne olmak isteyenlere. (Sperm kalitesi de çok öenmli tabiki. Eşim çok antep fıstığı,fındık yiyen birisi mesela.Bunun da etkisi olmuştur illa ki)

Kizlar Demek istedigim Su Planli Bi gebelik varmi? Varsa hamile kalmak icin neler yaptiniz? neler yediniz? Hangi pozisyonlari denediniz ?yardim edin lutfen.
Tek ilişkide hamile kaldım planlı değildi olurda olur diyorduk korunmuyorduk zaten. Ama ekim ayında ne olduysa tek ilişki be hamile kaldım

Amin cnm insaAllah saglikla buyut yavrunu insaAllah

Ben de planlı yaptım reglimin 7. gününden itibaren yaptık ve ben duş almadım, yatmaya devam ettim o ay hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…