- 13 Nisan 2010
- 449
- 36
- 318
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
yok canım çevresini tanımıyorum ama hepsinin varlığımdan haberi vardı tanışacaktık yakın bir zamandaCanım siz nasıl sevgilisiniz anlayamadım, ailesini tanımıyorsun, çalıştığı yeri bilmiyorsun, kuzenlerini tanımıyorsun v.s
Yeni mi sevgili oldunuz?
Netten yürüyen bir beraberlik değil değil mi?
yok canım artık hiçbişey yapmayacağım onun için belliki başında bir dert yok istese ulaşır bana bunu bile bile kendimi yormam artıkDayısını arayıp annesinin numarasını al ara dicem ama sen zaten yeterince uğraşmışsın.
Artık beklemede kal bence, bir şekilde ulaşacak sana. Sen o geri dönüş yaptığında neler söyleyeceğini hazırla şimdiden.
evet canım hiç bir kanaldan ulaşamıyorum ama olsun artık susmayı tercih ettim benayarlansa bu kadar olmaz ya adam ruh oldu uçtu resmen
hiçbi yerden hiçbi şekilde ulaşılamıyor
üzülme canım sağlamlığını koru ve arayıp sorma illa baş gösterecek bi iki güne
şaka gibi...
hayır ayrılıcaksa bile adam gibi bitirmek istiyorum diyip insan gibi veda etsin, sonra nere gidiyorsa gitsin...
yaşanmışa saygısı olmayanın yarınına güven olmaz,
unut gitsin dicem ama bi haber almadan bu sessizlik sende çığ etkisi yapıcak biliyorum...
aynen canım bittiyse bile bitti deyip gitsin ama sessiz kaldıkca aklımda sürekli bir acaba gezinip duruyor buda beni yiyip bitiriyor
kesinlikle şarını falan dolduruyor muhtemelen şu rahatlığa bakarmısınız umrumda bile olmaz şu dakikadan sonraBaşına bişey gelseydi çoktan şarjı falan biterdi.Kac defa aramıssın 3gündür neredeyse.
Kötü bir durum olsaydı dayısı da sana söylerdi.
Şimdi yapacagın tek şey beklemek.
Bu çok zor ama beklemek.
Başıma askerdeyken gelmişti böyle bişey.3 gün ulasamamıstım delirmiştim resmen.
Allah kolaylık versin.
Cezalandırmak içinde yapıyorsa o da çok buyuk bır cezayı hakedecek gibi görünüyor.
teşekkür ederimKonu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
yok canım hiç yormayacağım kendimi bu defaa çünkü haksız olduğum bi taraf yok varsada söylesin kendimi affettireyim ama yokhem farklı şehirlersiniz ve sevgilinin daha hangi firmada çalıştığını bilmiyorsun. senden ayrılmak istiyorda söyleyemiyor olabilirmi.araya soğukluk sokmak sonrada ayrılmak. yada dayısını ara bir kere daha bakalım ne diyecek. bu kadarda sorumsuzluk olmazki.umarım mantıklı bir açıklaması vardır sevgilinin. yada kaç gündür merakla bekliyorsun bin arabaya git dayısıyla konuş ben gelecem diye karşılasın seni.
canım anladım ki gözden çıkarmış bu ilişkiyi o sebeple artık çabalamayacağımKusura bakma canim ama bu cocuk senden ayrilmis. Aynisi basima geldi ayni sen gibi hic sebep yokken gorustugum kisi hersey cok iyi iken facebook tan engellemis, skype dan silmis telefonlarima mesajlarima hic cvp atmadi. Bir kac gun surekli mesaj atip aradim cok merak ettim ama bir kac gun sonra aci gercegi ogrendim. Once facebook unu kapatti sandim ama engellemis arkadasima baktirdim.
Cok uzun sure icim icimi yedi kaldiramadim kendimde suc aradim acaba kizdiracak birsey mi dedim ne yaptim diye? Ama yok birsey yapmamistim sorun bu zaten sen birsey yapmis olsan suc sende olsa elbet soyleyecekti sorun kendisi kensinlikle sen degilsin. Ancak boyle suclu olan ve ayrilmak istedigini soylemeye kalkan kisiliksizler yapar bunu. Ya da korkulari vardir iliskiyle ilgili karsindakinin duygulariyla ugrasmak istemezler ortadan kaybolmak en kolayi tabi.
Neyse ben Allahtan iki ay gorusmustum sadece o yuzden cani cehenneme. Kimin umrunda yani yapan birde 31 yasinda koskoca dis hekimi. Cocukta degilki...kendimi kurtarmisim vallahi sonumuz hayir olmazdi boyle biriyle. Gorusmek bile istemedigini soyleyemeyen adamdan ne hayir gelir?
Seninkide ya su an baska biriyle kesin isi bitince sacma bir sebeple doner seni kadirmak amaciyla. Ya da senden ayrilmis zaten artik beklemen pesine dusmen anlamsiz. Ben geri donerse ararsa soyle boyle yap surundur diyen arkadaslara sasirdim. Boyleleri kansiz olur resmen kurtulmak istemis kizdan. Niye geri donsun ki... kizcagiz o soylediklerini yapip hincini da cikaramaz. Adam ayrildim iste birde kizin aglamasi sizlamasiyla ugrasmak zorunda degilim diye dusunuyordur. Aramak isteyen 3 gunde arayip ulasir geri donerdi zaten. Bu saatten sonra ne koy olur ne kasaba bu adamdan. Sen bence ayrildigina uzulmezsin ama hincini alamadigina uzulursun bana da oyle olmustu.
senin durumunada çok üzüldüm insanın canı gerçekten çok yanıyor
canımm teşekkür ederim benim gördüğüm kadarıyla bi gariplik yoktu yani ara ara oluyordu ama toparlıyorduk önemli meseleler olmadı hiç aramızdakurabiyem çok üzüldüm gerçekten
başına birşey geldiğini sanmıyorum öyle olsa dayısının falan mutlaka haberi olurdu
son zamanlarda bir gariplik seziyor muydun ayrılmak isteyip senle yüzleşemiyor olabilir mi ?:44:
bu yaptığının hiçbir açıklaması olamaz
ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum umarım bir an önce netlik kazanır durum
evet onu bu sabah bende düşündüm o kadar çagrıyı mesajı görüyor işteEvet bir arkadaş söylemiş. Başına birşey gelmiş olsa şarjı çoktan biterdi o kadar aramaya mesaja.
aynen öyle canım o bensiz olmayı saçma sapan bir sebeple göze alabildiyse bende onu gözden çıkartmayı bilirimBak gör seni ne kadar sevdiğini işte.insan hiç kıyarmı sevdiğine,içi el verirmi hiç.asla.sen ve duygularını çoktaan gözardı etmiş.hayatında öyle biri hiç olmamış gibi hayatına devam et.o nasıl yapa bildiyse sen de yapa bilirsin.
aynen canım bu kadar gaddarlaşacağı ne olmuş diye düşünüyorum kendi kendime ama kocaman bir hiç cevabını veriyorumhayretlerim şaştı vallaha, taş olsa geri döner o kadar aramaya mesaja. 3 gün olmuş nerdeyse,bunun iyi niyeti kalmadı artık yani uyuyordur görmemiştir ihtimalleri bitti.
Kurabiye hanim oyle diyorsunda eminim icten ice uzuluyorsun sen simdi. Benimde icim sisti kaldi valla. Cok matah birsey de degil giderse gitsin. Ben gitme sekline takildim. Sonucta duzgunce gorusmek istemiyorum dese hic uzulmezdim. Ama boyle yapmasi cok koydu bana ben bir kac ay kendime gelemedim surekli uzuldum.
Eminim uzuleceksin ama yapacak birsey yok keske hincini alabilsen ben alamadim icime cok kotu oturdu. Adami bulsam soyle sacini basini yolasim var.
Bir de eski konularına da baktım da daha önceden de seni böyle ulaşım kanallarını engelleyerek çıkartmış hayatından, ulaşamamışsın, belki çıldırtacağını biliyordur bu durumun.
Ayrıca benim bir arkadaşıma da olmuştu bu, çocuk her şey iyiyken birden fıyt bir kayboldu, kız da çok uğraşmıştı, üzülmüştü, çok insafsızcaydı ya onun o halini hatırlıyorum da neyse biz bile mesaj attık, aradık, çocuk 2 yıl sonra "Naber?" diye mesaj atmıştı ya güler misin ağlar mısın.
O da bişey mi, ben 1 ay 20 gündür ulaşamıyorum
Yaşadığın nasıl bir histir iyi bilirim.
Umarım bilinçli yaptığı bir şey değildir.
dün geceden beri ne mesajlar attım ne çağrılar gönderdim banamısın demedi eğer gerçekten sevseydi beni sebep her ne ise o kadar merak etmeme üzülmeme dayanamayıp mutlaka dönerdi bana demek ki benim düşündüğüm kadar sevmedi beni aşk inat dinler mi sevdiğinin acı çektiğini bile bile direnmek mi? bu kadar gaddarlaşacağı hiçbirşey yapmadım ben ona eğer bu bir cezalandırma metoduysada kusura bakmasın kimsenin bana acı çektirerek cezalandırmaya hakkı yoktur ! şu dakikadan sonra çabalarım sadece başına bişey gelip gelmediğini öğrenmek eğer dediğiniz gibi beni cezalandırıyorsa aklınca (!) benim cezam çok daha ağır olacak ona . . .
Canım siz nasıl sevgilisiniz anlayamadım, ailesini tanımıyorsun, çalıştığı yeri bilmiyorsun, kuzenlerini tanımıyorsun v.s
Yeni mi sevgili oldunuz?
Netten yürüyen bir beraberlik değil değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?