haber alamıyorum

senınkıde diş hekimi olmuşta adammm olamamış .cahılmış bence

senınkıde diş hekimi olmuşta adammm olamamış .cahılmış bence

Hiiii onla kalsa gene iyi adam 31 yasinda cocuk desen cocuk degil. Birisi beni gizli numaradan arayip kapatiyo bunu yapcak kimsede yok. Artik telefonda dun bagirdim artik kimsen arama yeter artik dedim. Surekli hic konusmuyo ancak o yuzsuz yapiyodur. Ben baskasini aklima getirmiyorum. Neyse daha erken 1 ay 10 gun olcak ses seda cikmadi hic eger yanilirda bir naber nasilsin derse.... Ah ki ah neler yapacagim ben ona. Allah yaratti demeden hemde aci cektire cektire...

Allahtan tek dilegim bu geri donsun istemiyorum nolur nolur elime dusursun bi hincimi aliyim yeter!

hahahhah ALLAH kımseyı kadın ların eline düşürmesin eeee senden gili nolara kapattır telefonunu ne sinir oluyosunki

erkekler ayrıldıktan sonra tam 6 ay gereklıymış akılları başlarına gelmesi için

şu dakikadan sonra ne arar ne mesaj gönderirim nede her hangi bi kanalla ulaşmaya çalışırım o olursa bensiz bende olurum onsuz bu kadar basit soran arkadaşlar ben 24 yaşındayım oda 25.

Ben kapatilabildigini bilmiyordum dogru haklisin ondan onceki 1,5 yil iliskim olan insanin akli dedigin gibi temmuzda ayrildik kasimda akli basina geldi ama gec geldi ....yazik... napsin ceksin otursunDD

Jeton geç düşüyor demek ki
O 6 ayda bi bebek dünyaya gelme aşamasını tamamlamaya başlıyor
yani gayet uzun bir süre, oturup onları mı bekliycez bide

missplayfulcum çok mu çirkinsin falan diye sormuşsun çevredekiler tarafından her zaman beğenilen biriyimdir asla övünmüyorum ama buda onu biliyor

şu dakikadan sonra ne arar ne mesaj gönderirim nede her hangi bi kanalla ulaşmaya çalışırım o olursa bensiz bende olurum onsuz bu kadar basit soran arkadaşlar ben 24 yaşındayım oda 25.

bencede ennn iyisini yaparsın çok deger kendini degersiz eder

yaşlarınızda iyi aslında ama erkekler geç olgunlaşıyorlar

sen bitir bence sosyal paylaşım sitesındede duyur güzelce ohhhh o arasın sen açma artık yetti gariiiiii

ilişkimizin değerini bilemedi ben ona gerçekten değer verdim onunda verdiğini sanmışım bundan sonra acımıda çeker unuturum kendisini benden bu kadar

Canım dun konuyu okuduktan sonra ara ara sırf sen haber alabıldın mı dıye konuna gırıyorum. Calısırken aklıma geldı ama hala haber yokmus senın adına uzuldum ya bendebundan 3 hafta onceydı sanırım boyle bırsey yasamıstım ama benımkı ben kızcam dıye soylemeden arkadaslarıyla ıcmeye gıtmıs :) o gunden berı burnundan getırıyorum yaptıgını :) ben aksam 7 den sabah 7 ye kadar ulasamamıstım. Delıye dondum. Bıde bana dusa gırcem cıkınca konusalım askım demıstı dusun durumu :) gece saat 2de eve gelmıs ozaman ıckılı dıyede konusamamıs sabah ısyerınde actı telı senmısın acan neler soyledım neler bı bılsen :) tabı gece babasını arayıp onada soylemıstım oda bende taraf oldu ıkımız beraber muma cevırdık :) benden habersız adım bıle atamıyo hıc bıyere. Bana soylese bılsem sorun yok ama gızlı kapaklı yaptı cınlerım tepeme cıkmıstı :)

Ben kapatilabildigini bilmiyordum dogru haklisin ondan onceki 1,5 yil iliskim olan insanin akli dedigin gibi temmuzda ayrildik kasimda akli basina geldi ama gec geldi ....yazik... napsin ceksin otursunDD

yıllardır var bu en yakın bayıye git 2 dakkanı alır yada müşteri hizmetlerini ara.

evet ayrılıgın ilk günleri ve haftalarında kadın aglar zırlar ,erkek umursamaz gezer tozar,

bir kaç ay sonra kadın yokluguna alışır sevgılısının alış verişe ,arkadaşlarıyla gezmelere başlar erkek umursuzdur

4.5. ayda kadın tamamen kendıne gelir eskisi gibi hergün aglamaz

erkek içmeye dertlenmeye başlar

ee artık 6. ayın sonunda erkek bin pişman olur kadını aramaya başlar kadın sancısını atlatmıştır mutludur artık istemez

Benzeri de benim başımda işte.Aileler tanışıyor, her şey mükemmel gidiyordu. Çok uyumluyuz her şey mükemmel derken, ufak bi tartışmayla bitti dedim bitti dedi, dönüşü yok dedi. Benim de hatalarım vardı ama 32 yaşında adamsın, biraz daha olgun davranabilirdi. Yok işte sen bu zamana kadar nerdeydinler, yok hiç aklımdan çıkmıyorsunlar, çok özlüyorumlar, temmuzda nişan yapalımlar, hatta çocukların isimlerine kadar düşünüyordu beyfendi. Yalancı herif, bitti dedim bittiymiş.

Şaka gibi ya.. Bu kadar alıngan mıydı hep? Yazamıyorum müsaade et, demenden dolayı eğer bunu yapıyorsa diyecek bir şey yok. Ergen sanki... Sakın hiç mesaj atma artık bu insan sevgilin olmasa normal bir arkadaşın bile olsa kimse kimseye böyle davranmamalı. Ne kadar ayıp ve saçma bir şey vallahi şaştım kaldım... :26:

sonunda mesaj attı...
arkadaşımdan aradık defalarca çağrıyı meşgule attı ardından bana mesaj attı aynen şöyle yazmış:
SENİN TELEFONUNU AÇMAZKEN (ARKADAŞIMIN ADINI YAZMIŞ) KİM OLUYORDA TELEFONUNU AÇACAĞIM KALPLİKURABİYE HALA TANIYAMADIN MI BENİ SÖYLE ARAMASIN BENİ KİMSE ...

evet arkadaşlar mesaj aynen bu sizlerede dediğim gibi amacım sadece iyi olup olmadığını öğrenmekti demekki yaşıyormuş o kadar çağrıyı mesajı herşeyi görmüş bende ne cevap verdim ne başka bişey yaptım aklınca beni cezalandırıyormuş demekki hiç arayıp sormayı düşünmüyorum ben kimsenin eğiteceği istediği zaman cezalandıracağı birisi değilim bunu ona göstereceğim

ben bile burda nasıl sinir oldum anlatamam seni tahmin bile edemiyorum
aptalll (kusura bakma)

helal olsun kız, afferim sana... bukadar sağlam ve akkıbaşında düşünebilen hemcinslerim olduğunu görmek gurur verici bu bir...
ikincisi yaşadıklarına gerçekten üzülmüştüm, ama şuan iyiki bitmiş diyorum, böyle biriyle ilişki yaşanmaz...

bu şekilde ayrılmasaydı bari diyebilirsin, ama erkek adam ayrılırken gösterirmiş rengini! ve bi söz vardır;
"erkeği ayrılırken kadını ağlarken tanırsın" sende tanımış oldun, herkezin ayrılma anlayışı farklıdır, ben 3 günlük bi ilişki bile olsa ayrılmadan önce açıklama yapmayıda geçtim hakkını helal etmesini isterim. her ne sebepten olursa olsun terkedişim; onu ya allaha emanet ederim yada allaha havale ederim ama hakkını helal ettirmeden ne yol veriririm nede yoluma bakarım...

insanoğlu işte, herkezin yetiştirilme tarzı, öngörüsü, kişiliği, kimliği, ziyniyeti birbirinden farklı...

kendin gibi güçlü duygulara sahip gururlu ve onurlu birini bulmadan kimseyi hayatına kalabalık etme...
bu tip ilişkiler tecrübe değil zaman kaybı!

Bu konuyu en başından okudum aslında ama millet hastalıktan, başına birşey gelmesinden bahsedince ben birşey olmamıştır belki de gününü gün ediyordur yazacaktım ama vazgeçtim.

Bak canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama karşındaki düzgün bir adam olsaydı derdi neyse açıkça söylerdi, ya da başına birşey gelmiş olsaydı ilgiye muhtaç olacağı için haber verirdi muhakkak. Bunu anlamış olmalıydın çoktan aslında.

Benim erkek arkadaşım günlerce aramalarıma cevap vermese sesi soluğu çıkmasa inan bana başına birşey geldiğini düşünmem.

Sevgilini tanıyan sensin, daha öncede bazı sorunlar yaşamışsın anladığım kadarıyla konunu okumadım ama, iyi niyetli düşünülecek bir durum yokmuş.

Bu kişiden uzak dur lütfen. Hiçbir şey olmaz bu tarz saçma sapan birinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…