- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Kusura bakma canim ama bu cocuk senden ayrilmis. Aynisi basima geldi ayni sen gibi hic sebep yokken gorustugum kisi hersey cok iyi iken facebook tan engellemis, skype dan silmis telefonlarima mesajlarima hic cvp atmadi. Bir kac gun surekli mesaj atip aradim cok merak ettim ama bir kac gun sonra aci gercegi ogrendim. Once facebook unu kapatti sandim ama engellemis arkadasima baktirdim.
Cok uzun sure icim icimi yedi kaldiramadim kendimde suc aradim acaba kizdiracak birsey mi dedim ne yaptim diye? Ama yok birsey yapmamistim sorun bu zaten sen birsey yapmis olsan suc sende olsa elbet soyleyecekti sorun kendisi kensinlikle sen degilsin. Ancak boyle suclu olan ve ayrilmak istedigini soylemeye kalkan kisiliksizler yapar bunu. Ya da korkulari vardir iliskiyle ilgili karsindakinin duygulariyla ugrasmak istemezler ortadan kaybolmak en kolayi tabi.
Neyse ben Allahtan iki ay gorusmustum sadece o yuzden cani cehenneme. Kimin umrunda yani yapan birde 31 yasinda koskoca dis hekimi. Cocukta degilki...kendimi kurtarmisim vallahi sonumuz hayir olmazdi boyle biriyle. Gorusmek bile istemedigini soyleyemeyen adamdan ne hayir gelir?
Seninkide ya su an baska biriyle kesin isi bitince sacma bir sebeple doner seni kadirmak amaciyla. Ya da senden ayrilmis zaten artik beklemen pesine dusmen anlamsiz. Ben geri donerse ararsa soyle boyle yap surundur diyen arkadaslara sasirdim. Boyleleri kansiz olur resmen kurtulmak istemis kizdan. Niye geri donsun ki... kizcagiz o soylediklerini yapip hincini da cikaramaz. Adam ayrildim iste birde kizin aglamasi sizlamasiyla ugrasmak zorunda degilim diye dusunuyordur. Aramak isteyen 3 gunde arayip ulasir geri donerdi zaten. Bu saatten sonra ne koy olur ne kasaba bu adamdan. Sen bence ayrildigina uzulmezsin ama hincini alamadigina uzulursun bana da oyle olmustu.
senınkıde diş hekimi olmuşta adammm olamamış .cahılmış bence
Hiiii onla kalsa gene iyi adam 31 yasinda cocuk desen cocuk degil. Birisi beni gizli numaradan arayip kapatiyo bunu yapcak kimsede yok. Artik telefonda dun bagirdim artik kimsen arama yeter artik dedim. Surekli hic konusmuyo ancak o yuzsuz yapiyodur. Ben baskasini aklima getirmiyorum. Neyse daha erken 1 ay 10 gun olcak ses seda cikmadi hic eger yanilirda bir naber nasilsin derse.... Ah ki ah neler yapacagim ben ona. Allah yaratti demeden hemde aci cektire cektire...
Allahtan tek dilegim bu geri donsun istemiyorum nolur nolur elime dusursun bi hincimi aliyim yeter!
hahahhah ALLAH kımseyı kadın ların eline düşürmesineeee senden gili nolara kapattır telefonunu ne sinir oluyosunki
erkekler ayrıldıktan sonra tam 6 ay gereklıymış akılları başlarına gelmesi için
hahahhah ALLAH kımseyı kadın ların eline düşürmesineeee senden gili nolara kapattır telefonunu ne sinir oluyosunki
erkekler ayrıldıktan sonra tam 6 ay gereklıymış akılları başlarına gelmesi için
şu dakikadan sonra ne arar ne mesaj gönderirim nede her hangi bi kanalla ulaşmaya çalışırım o olursa bensiz bende olurum onsuz bu kadar basit soran arkadaşlar ben 24 yaşındayım oda 25.
bencede ennn iyisini yaparsın çok deger kendini degersiz eder
yaşlarınızda iyi aslında ama erkekler geç olgunlaşıyorlar
sen bitir bence sosyal paylaşım sitesındede duyur güzelce ohhhh o arasın sen açma artık yetti gariiiiii
Ben kapatilabildigini bilmiyordum dogru haklisin ondan onceki 1,5 yil iliskim olan insanin akli dedigin gibi temmuzda ayrildik kasimda akli basina geldi ama gec geldi ....yazik... napsin ceksin otursunDD
ilişkimizin değerini bilemedi ben ona gerçekten değer verdim onunda verdiğini sanmışım bundan sonra acımıda çeker unuturum kendisini benden bu kadar
Jeton geç düşüyor demek ki
O 6 ayda bi bebek dünyaya gelme aşamasını tamamlamaya başlıyor
yani gayet uzun bir süre, oturup onları mı bekliycez bide
sonunda mesaj attı...
arkadaşımdan aradık defalarca çağrıyı meşgule attı ardından bana mesaj attı aynen şöyle yazmış:
SENİN TELEFONUNU AÇMAZKEN (ARKADAŞIMIN ADINI YAZMIŞ) KİM OLUYORDA TELEFONUNU AÇACAĞIM KALPLİKURABİYE HALA TANIYAMADIN MI BENİ SÖYLE ARAMASIN BENİ KİMSE ...
evet arkadaşlar mesaj aynen bu sizlerede dediğim gibi amacım sadece iyi olup olmadığını öğrenmekti demekki yaşıyormuş o kadar çağrıyı mesajı herşeyi görmüş bende ne cevap verdim ne başka bişey yaptım aklınca beni cezalandırıyormuş demekki hiç arayıp sormayı düşünmüyorum ben kimsenin eğiteceği istediği zaman cezalandıracağı birisi değilim bunu ona göstereceğim
sonunda mesaj attı...
arkadaşımdan aradık defalarca çağrıyı meşgule attı ardından bana mesaj attı aynen şöyle yazmış:
SENİN TELEFONUNU AÇMAZKEN (ARKADAŞIMIN ADINI YAZMIŞ) KİM OLUYORDA TELEFONUNU AÇACAĞIM KALPLİKURABİYE HALA TANIYAMADIN MI BENİ SÖYLE ARAMASIN BENİ KİMSE ...
evet arkadaşlar mesaj aynen bu sizlerede dediğim gibi amacım sadece iyi olup olmadığını öğrenmekti demekki yaşıyormuş o kadar çağrıyı mesajı herşeyi görmüş bende ne cevap verdim ne başka bişey yaptım aklınca beni cezalandırıyormuş demekki hiç arayıp sormayı düşünmüyorum ben kimsenin eğiteceği istediği zaman cezalandıracağı birisi değilim bunu ona göstereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?