• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Habersiz bırakılmak normal mi

Altı aya kalmadan haberleşme gibi bir problemleri kalmayacak gibi sanki.
Ben katılmıyorum bazı erkeklerin doğası bu bilmemne ne alaka adam tam gün kayıp adam telefonu görüyor açıp iki saniye konuşmaya tenezzül etmiyor adam astronot sanki aya gidecek telefona yanıt vermiyor sonrada ben böyleyim iyi öyle kal yani

Başkası var sanki. Haftasonunun bir günü sizle öbür günü diğeriyle gibi. Pazar izin gününde şüpheli davranmış.
Eve gittiğinize göre evli bekar eminsinizdir.
Bekar zaten yav . Gittim gördüm yasadıgı ortamı . Pazar da ben yalan söylemeyim evet o düşünceyle gittim . Başkası mu var diye . Dalga geçti aman şuraya girme vs sonra güldü kontrole mi geldin diye . Oyun oynuyor kendi halinde

2 aydır tanışıyorsunuz
1 aydır sevgili olmuşsunuz
Adam bir yazıyor bir yazmıyor
Buluşmalar azalmış
Amaaa gel gör ki evine pardon ayağına gidiyorsunuz!
Neden? Neden yani?
Bu kadar ısrar neden?
Bence kendinizi biraz geri çekin ve seven adam size nasılsa gelir rahatlığıyla yaşayın.
Dün itibariyle çektim zaten . Gözle görülür bir değişim olmazsa yol vereceğim . Bi koca boşadım bu gelmez gözüme . Ama hoşlanıyordum ve kaslıydı yalan yok dkdkddkdkdkdk

Siz bilirsiniz konu sahibi oyun için acmiyorsa bile kötü en aza alistiriyor sizi olurda ilerde evlilik olursa ben hep boyleydim ilgi bekleyen sendin der geçer bazen balık baştan kokar iyi forumlar size
Evet alıştırılıyorum bi şeylere. İlgisiz hissetmedim kendimi genel olarak . Şikayetim haftada bir iki haftada bir ortadan kaybolması . Ben şikayetlerince de sen niye yazmadın aramadın vb demesi. Zaten egoluymuşum öyle diyor ( haklı ) ama beni böyle köpek eğitim gibi de eğitemez

Öyle yapacağım . Zaten dünden beri sogugum . Dünden beri güzelce sohbet etmeye çalışıyorum böyle yaparak sinirimi bozuyorsun yazmış djdkdkdkd üzerine bi şey yazmadım . Tekrar yazarsa son defa dile getirip yapamıyorsan bırakalım diyeceğim . Bu sefer ciddi kararlıyım
beyfendiye bak, istediği gibi olmayınca siniride bozulurmuş

Evet yine ben ve yine malum kişi . Bazen sorguluyorum ben mi çok ilgi alaka meraklısıyım, normali nasıl , sevgililik olayları mı çok değişmiş bilmiyorum gerçekten

2 aydır tanışıyoruz bir aydır sevgili olduk . Başından beri neyse o içi dışı bir biri oldu hep . Pohpohlamalar ilgi bombardımanları asla olmadı . Kendisi de söyler neysem oyum diye . Bu konuda ona güveniyorum . Ancak şöyle ki flört döneminde takılmadığım konulara takılmaya başladım sev olduğumuzdan beri.

İkimizde kamuda çalışıyoruz . Gün içinde normal zamanlarda mesajlaşır akşam bazen araşırız . Buluşmalar haftada bire düştü . Bundan da şikayetşendigim dönemde ev borçu olduğunu bu yüzden buluşmaları azalttığını söylemişti ok bişi demedim . Ancak şöyle bir durum daha var ki bazı günler ortadan kayboluyor . Dün mesela sabah onda konuştuk akşam altıya kadar hiçbir şekilde iletişim kurmadık. Daha öncede oldu bi kaç kez benim yazmamla cevap verdi . Bundan rahatsızlık duyduğumu üç kere söylemişimdir.

Bir önceki gün bütün gün yazmadı . Pazar günü idi . En son akşam sekizde ben aradım ne yaptığını sormak için açmadı on beş dk sonra döndü . Tabi ben çoktan evine doğru yola çıkmıştım djdkdkd hem bıktım bu durumdan hem gerçekten güven sorunum var maalesef . Gayet kendi halinde film izlerken gördüm . Tel falan başka bi tarafta . Kendime kızdım . Bilmiyorum sorun bende mi ? Habersiz kalınca uzun süre kafada kuruyorum rahatsız hissediyorum. Dese ki yoğunum işim var hiçbir sorun yok . Ancak böyle saatlerce habersiz kalınca kurtlanıyorum .

Görüşlerinizi çok merak ediyorum
24 yaşlarımda benşm de böyle bir kırığım olmuştu sabah günaydın yazıp akşama kadar hatta 2 gün boyunca bir şey yazmadığı olurdu. Söylenince unutmuşum, yoğunum, görmedim vs derdi. Hayır abi sen yazıyorsun ama sen konuşmaya istekli değilsin. Sonra anladım ki bu arkadaş için ego tatmin aracıyım. Var olayım onu seveyim ama gitmeyeyim. Gitmeye davranırsam maks 2 gün normal oluyor sonra tekrar döngü gibi aynı şeyleri yaşıyoruz.

Sonuç: yol verdim. Yol veriniz.

Ben katılmıyorum bazı erkeklerin doğası bu bilmemne ne alaka adam tam gün kayıp adam telefonu görüyor açıp iki saniye konuşmaya tenezzül etmiyor adam astronot sanki aya gidecek telefona yanıt vermiyor sonrada ben böyleyim iyi öyle kal yani
Yok be astronot kafası ne gezsin bunda ,aksine biraz da akılsız gibi hangi adam elde etmek istediği kadına daha en baştan yok ben böyleyim aramam sormam yok neysem oyum diye bir ton kötü özelliğini sıralar, hani hepsi gizliyordu bunları evlenmeden önce harika oluyorlardı ya.

Evet yine ben ve yine malum kişi . Bazen sorguluyorum ben mi çok ilgi alaka meraklısıyım, normali nasıl , sevgililik olayları mı çok değişmiş bilmiyorum gerçekten

2 aydır tanışıyoruz bir aydır sevgili olduk . Başından beri neyse o içi dışı bir biri oldu hep . Pohpohlamalar ilgi bombardımanları asla olmadı . Kendisi de söyler neysem oyum diye . Bu konuda ona güveniyorum . Ancak şöyle ki flört döneminde takılmadığım konulara takılmaya başladım sev olduğumuzdan beri.

İkimizde kamuda çalışıyoruz . Gün içinde normal zamanlarda mesajlaşır akşam bazen araşırız . Buluşmalar haftada bire düştü . Bundan da şikayetşendigim dönemde ev borçu olduğunu bu yüzden buluşmaları azalttığını söylemişti ok bişi demedim . Ancak şöyle bir durum daha var ki bazı günler ortadan kayboluyor . Dün mesela sabah onda konuştuk akşam altıya kadar hiçbir şekilde iletişim kurmadık. Daha öncede oldu bi kaç kez benim yazmamla cevap verdi . Bundan rahatsızlık duyduğumu üç kere söylemişimdir.

Bir önceki gün bütün gün yazmadı . Pazar günü idi . En son akşam sekizde ben aradım ne yaptığını sormak için açmadı on beş dk sonra döndü . Tabi ben çoktan evine doğru yola çıkmıştım djdkdkd hem bıktım bu durumdan hem gerçekten güven sorunum var maalesef . Gayet kendi halinde film izlerken gördüm . Tel falan başka bi tarafta . Kendime kızdım . Bilmiyorum sorun bende mi ? Habersiz kalınca uzun süre kafada kuruyorum rahatsız hissediyorum. Dese ki yoğunum işim var hiçbir sorun yok . Ancak böyle saatlerce habersiz kalınca kurtlanıyorum .

Seni sevmiyor olabilir büyük ihtimalle bitirmeye de cesareti yok zorla kendinizi sevdirmezsiniz buna da ihtiyacınız yok aranız daha da kötüleşmeden bitirin o korkaksa siz cesur olun

24 yaşlarımda benşm de böyle bir kırığım olmuştu sabah günaydın yazıp akşama kadar hatta 2 gün boyunca bir şey yazmadığı olurdu. Söylenince unutmuşum, yoğunum, görmedim vs derdi. Hayır abi sen yazıyorsun ama sen konuşmaya istekli değilsin. Sonra anladım ki bu arkadaş için ego tatmin aracıyım. Var olayım onu seveyim ama gitmeyeyim. Gitmeye davranırsam maks 2 gün normal oluyor sonra tekrar döngü gibi aynı şeyleri yaşıyoruz.

Sonuç: yol verdim. Yol veriniz.
Öyle değil hakkını yemek istemiyorum. Bi hafta rutin temas sonra buluşma ertesi gün kayboluyor djdkdkdk sonra yeniden rölanti

Evet alıştırılıyorum bi şeylere. İlgisiz hissetmedim kendimi genel olarak . Şikayetim haftada bir iki haftada bir ortadan kaybolması . Ben şikayetlerince de sen niye yazmadın aramadın vb demesi. Zaten egoluymuşum öyle diyor ( haklı ) ama beni böyle köpek eğitim gibi de eğitemez
Aynen öyle çok güzel farkettiniz Pavlo deneyi gibi en aza alıştırmak sizin beklentiyi düşük tutmak şikayet edince yansıtmak siz egolu iseniz oda ilgisiz ve değişmeye isteksiz net

Size ‘acaba ben mi ilgi meraklisiyim, acaba uzerine cok mu gidiyorum’ gibi hisler veren herkes yanlistir. Sadece romantik iliskilerde degil herkes icin gecerli. Yeterli guven, olmasi gereken temel yok gibi gorunuyor. Tam olarak adini koyamiyorum. ‘Su’ eksik denecek bir sey degil bu. Ya vardir ya yoktur. Yine de bilmiyorum, herkes icin gecerli midir bu. Cok felsefik oldu 😬

Böyle erkeklerden bir şey olmaz. İttire kaktıra siz gelin güvey oluyorsunuz. Yarın öbür gün daha da sessizleşir ve sonra uçar. Siz de bakarsınız arkasından. Şimdiden hazırlanın buna ve bence siz bitirin. O bir müddet sonra bunu yapar zaten.

Back
X