Habersiz boşanma

ysmnky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
24
0
36
İstanbul
Merhaba
Yakın bir arkadaşımdan eşi genel vekaletname almış araları bozuktu,erkek boşanmak istiyordu, bir müddet yüzüne gülmüş ve işyeri ortaklık vs diyerek vekaletname aldırmış, şimdi yine kötü davranıyormuş. Dertleşirken bana benden habersiz bu vekaletle beni boşar mı? Böyle şeyler de oluyormuş dedi.. Bilgisi olan var mı? Acil:(

cevaplarınıza teşekkürler ama yine de açıklayıcı değil umarım dediğiniz gibidir.. biz kadınlar tuhafız bazen.. adam istemiyor hatta nefret ettiğini bile söylemiş bizim ki, hala onsuz yaşayamam modunda oof offfff

arkadaşınız hiçbir yere imza atmasın. benim anneciğimi babam olucak adam gizlice boşamıştı. anneme x mağazayı üzerine yapıcam deyip bir şey imzalatıp bizi dedeme getirip geri gidiyo. bi kaç gün içinde de anneme boşanma kağıdı geliyo ve beni de kendi üzerine almış, halbuki ben annemin yanındayım. bir imza ile her şeyi halletmiş. böyle şeyler olabiliyo, çok dikkatli olmak gerek..

arkadaşınız hiçbir yere imza atmasın. benim anneciğimi babam olucak adam gizlice boşamıştı. anneme x mağazayı üzerine yapıcam deyip bir şey imzalatıp bizi dedeme getirip geri gidiyo. bi kaç gün içinde de anneme boşanma kağıdı geliyo ve beni de kendi üzerine almış, halbuki ben annemin yanındayım. bir imza ile her şeyi halletmiş. böyle şeyler olabiliyo, çok dikkatli olmak gerek..

yaaa üzüldüm inan:( imza atmayı bırak vekalet bile vermiş:((( henüz ortada olan biten bir gelişme yok ama uykuları kaçıyor soramıyor da :(

Arkadaşımın eşi yıllardır boşanmak istiyor ama iş inada bindi.. Aşkımdan ölsem de beni istemeyenle olmazdım ve dediğiniz gibi bu yollara kadar başvuracak bir kocadan ne beklenir ki.. gönül işte ferman dinlemiyor ne yazık ki..

yaaa üzüldüm inan:( imza atmayı bırak vekalet bile vermiş:((( henüz ortada olan biten bir gelişme yok ama uykuları kaçıyor soramıyor da :(
Merhaba,
yanlış bilgilendirmiyorsam şayet bildiğim kadarıyle arkadaşınız verdiği vekaleti iptal ettirebilir, böyle bir hakkı var, vekaleti verdiği notere gidip iptal işlemini nasıl yaptıracağını öğrenebilir:34:
Ve bu kulağına küpe olsun, insan eşi dahi olsa değil genel vekalet, boş kağıda imza dahi atmamalı, böyle bilmeden çok insan boşandı eşinden.

Son düzenleme:
notere gidip bu vekaletnamenin geçersiz sayılabilmesi için neler yapmalı onu öğrensin bence eğer bi gelişme yoksa şansa bırakmasın

Merhaba
Yakın bir arkadaşımdan eşi genel vekaletname almış araları bozuktu,erkek boşanmak istiyordu, bir müddet yüzüne gülmüş ve işyeri ortaklık vs diyerek vekaletname aldırmış, şimdi yine kötü davranıyormuş. Dertleşirken bana benden habersiz bu vekaletle beni boşar mı? Böyle şeyler de oluyormuş dedi.. Bilgisi olan var mı? Acil:(

öyle birşey kesinlikle olamaz ANLAŞMA BOŞANMA DAHİ OLSA TARAFLAR HAKİMİN ÖNÜNDE EL SIKIŞACAK VEKALETLE BOŞANMA MÜMKÜN DEGİL RAHAT OLSUN ;AMA BU KADAR KÖTÜ BİR ADAMLA HAYAT GEÇER Mİ BİR KEZ DAHA DÜŞÜNSÜN ADAM ONU BIRAKMADAN O TEKME ATSIN DERİM

ARTI FOTOGRAFSIZ GENEL VEKALET tapu ve boşanma İŞLEMLERİNDE AVUKATA DAHİ VERİLSE GEÇERLİ DEGİL FOTOGRAFLI AYRINTILI ÖZEL VEKALET GEREKTİRİR

Merhaba

Genel vekaletname ile boşanmak mümkün değildir. Boşanma vekaletnameleri fotografli olur ve bosanma konusunda ozel yetki icerir, aksi takdirde gecerli olmaz. Hakim genel vekaletname ile acilmis bir davada ozel vekaletin sunulmasi icin sure verir sunulamazsa davayi red eder.
Av. Merve Gürcan

arkadaşınız boşanmakdan değilde bu genel vekaletle kosasının kadının başına ne çoraplar örebileceği için kaygılansın.adına şirket kurabilir çek alabilir.Bence de hemen vekalet iptal ettirsin.Allah yardımcısı olsun.İnsan kocasına da güvenemeyecekse ne yapsın

Back
X