Habersiz Gelen KValide

Çok ayıp olmuş,tatlıya bağlansa bile ben tutumunuzu sevmedim,olabilir yani dağınık ev,yaşıyorsunuz sonuçta orda normal,o da o kadar anlayışsız değil ya ,mazur görürdü elbet.
Vallahi benim kaynanam yalnızda gelmez ,toplar kız kardeşlerini öyle gelir,çat kapı,8 yıldır bir kez açmamazlık etmedim.vicdanım sızlar

Sorarsa eğer geldim kapıyı açmadın diye, banyodaydım herhalde o zaman geldin kusura bakma falan dersin olur biter.

ASLIDA HABERSIZ GELMELERI HOS DEGIL ISA HER A UYGU OLMAYABIKIYOR CUNKU
SIMDIDE SORA Daha dıkkatlı ol cnm anıde gelırlerse dıye

Bu kadar sıkıntı yapma bence. Evin, özel alanın olduğuna göre o anki hislerinle o şekilde davranmışsın. İnsanlık hali kapıyı çalanın uygun olması bizim de uygun olacağımız anlamına gelmez. Evimizde kapıyı açmama özgürlüğümüz de olabilmeli değil mi?
Aslında bu tecrübeyi yaşamış olman iyi olmuş. Sonrasındaki sıkıntıyı öğrenmiş oldun. Bundan böyle bu özgürlüğünü kullanmak isteyeceğini hiç sanmıyorum.
Nerden mi biliyorum? Tecrübeyle sabittir. :9: :9: :9:

bnce ayp olmuş keşke açsaydınız kapıyı sonuçta oğlunun evi istediği zaman gelebilir kötu bi imaj olmuş bnce bn öyle kapıda kalsam çok kötu olurdum valla ne olursa olsun açsaydınız

bnce ayp olmuş keşke açsaydınız kapıyı sonuçta oğlunun evi istediği zaman gelebilir kötu bi imaj olmuş bnce bn öyle kapıda kalsam çok kötu olurdum valla ne olursa olsun açsaydınız

Oğlunun evi diye habersiz çat kapı gelme hakkı yok insanların.. Sonuçta ev hali her dakika müsait olmak zorunda değil kimse..

Canım eğer bir şey derse banyodaydım o sen miydin alelacele çıktım üstüme bişey geçirdim yetişemedim dersn olur biter. İçerde oldugunu anlasa daha ısrarla çalardı eve telefon ederdi. Eşini arardı çünkü merak ederdi düştün kaldın mı içerden ses geliyo bu kız kapıyı niye açmıyor diye. Binbir türlü şey var.
Ben de geçen gün komşumun kapısını çaldım çaldım açmadı. Bekledim ses yok. Eve girdim. ama içim içimi yedi. çünkü evde oldugunu biliyodum 10 dakika önce aramıştım evde misin diye. sonra merak ettim ben geliyim diyince aceleyle duşa girdi de bişey mi oldu diye. Tekrar ısrarla aradım. 5 dakkaya gel diye kapadı. Meger evini toplamaya çalışıyomuş o da:)
Kayınvaliden kötü niyetli biri değilse zaten arar seni geldim ama yoktun diye. Bence senin yapıcagın ilk buldugun boşlukta eline bişey alıp kayınvalidenin yolunu tutmak ne zamandır görüşemiyoruz diye :)

bende hiç sevmem öyle çatkapı gelenleri acil bir durum olmadıkça...

telefon denen birşey icat edildi...

Oğlunun evi diye habersiz çat kapı gelme hakkı yok insanların.. Sonuçta ev hali her dakika müsait olmak zorunda değil kimse..

sonuçta bi ev dagınıklığı yani gerçekten musait olmama durumu yok aynı şeyın size apıldığını dusunun bide

O da bir şey mi? daha önce 10 günden önce gelemeyeceğini söyleyen yetkili servis haber vermeden sabah, kahvaltı sofrasında muftak ev dağınık bir şekildeyken geldi, 150 TL de para istedi...

Senin k.validen gelmiş, keşke açsaydın kapıyı ev hali diye bir durum var.

Son düzenleme:
Aynı şeyin bana yapılmaması için gitmeden önce bir alo derim.. Şehir dışından gelirsin sürpriz yaparsın ama zaten uzak değilmiş. Bir alo demek zor olmasa gerek..

Hem konu sahibi daha iyi bilir sanırım evi misafir kabul edilecek kadar dağınık mi değil mi..

Bence kayınvalide misafir değil, evi derli toplu görse ne olur görmese ne olur.

Yüz yüzeyken anne denilen birine sudan sebeplerle kapı açmamak bence hoş değil.

iyi olmuş canım habersiz gelmez işte bir daha sorarsa sende müsayit değildim açamadım teşke haberim olsaydı önceden tüh ayaklarında ol hem gönlünü al hemde haberim olursa bidaha iyi olur mesajını ver bence:)(:

Bende gorumcemle ayni binadayim dedigin gibi ev bazen daginik oluyo birde 2 kucuk cocugu var heryeri dagitip dolaplarimi karistiriyolar kizamam da onlara yapim degil kapi caldiginda acmiyorum kimi zaman uyuyodum ya da lavobadaydim diyorum alisti artik ben kapiyi acmayincaa uyuyodun galiba diyo evet diyorum bende sende oyle uyuyakalmisim de

Back
X