- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
kimisi çok çok yakın kimisi uzak:18::18:
ben de çalışıyor olacagım diye pek takmıyorum ama şu konuyu görünce :44: acabalarım oldu..
inşallah öyle olur
Uzaklık iyidir iyiTavsiye ederim
Bak uzak olmama rağmen ne hikayeler çıktı, bir de yakın olsaydım vay halime olurdu herhalde
kapı komşum teyzesi :44::44:
Merak ne kötü şey
İnsanları basmaya çalışmaya bile yöneltiyor
Ne arıyorlar bilmiyorum habersiz gidip te ne geçiyo ellerine acaba
slm kızlar....bişeyi merak ediyorum...
habersiz gelen misafir hakkında ne düşünürsünüz....kimize göre çok normal gelebilir tahmin ediyorum...ama bana çok hoş görünmüyor...
bilmiyorum her yerin adeti göreneği farklıdır tahminimce, kimisi bi kaç önceden haber etmeyi bilirken, kimisi ansızın çat kapı geliyor...
bizim bulunduğumuz yerde habersiz pat diye geliyorlar....ev hali haliyle her an her dakka derli toplu olunmuyor malum ufak çocuk da olunca ister istemez bi tedirginlik hissesdiyorum...sadece derli toplu olmaktan ziyade ikram meselesi de var tabi...daha önce haberim olsa kek pasta bişeyler hazırlanırım, ama misafir evdeyken mutfakta oyalanmak hazırlanmak da olmuyor...en fazla aparatif bişeyler koyuyorum buda sanki geçiştirmiş gibi oluyor benim düşünceme göre....sürekli de evde kurabiyeler kekler börekler hazır yapılmış olmuyor malumunuz....yanlış anlaşılmasın misafiri çok severim, allah geleni gideni eksik etmesin....
ama ne bileyim misafir geleceği zaman evi tertemiz eder insan ama her saniye acaba gelen olurmu ki diye gözüm sürekli sağı solu toplama derdinde...
sizce normal midir bu durum, bana mı abes geliyor....resmen problem eder oldum....bi fikri tavsiyesi olan varmı??
Bana çok şükür annem bile gelmez habersiz. Gerçi rahtsız etmim die hiç gelmez siz gelin der:) Çat kapı asla misafirim olmaz. Ya ben çağırırım ya mutlaka haber verirler. Ben sana geleceğim diyene bikaç gün önceden haber verin diyorum, konu komşu dersen çok samimi olmamaya her dakka gelin de gelin dememeye çalışıyorum kimse alışmasın diye.
Aynı zamanda bende habersiz gitmem biryere anneme bile ona göre yemek yapıyorum haber ver diyor çünkü. Ama ben öyle 2 -3 gün önceden hbr vermeyi sevmiyorum bi yere giderken çok hazırlığa giriliyor diye 2 -3 saat önceden müsaitmisiniz diyorum bi çay yanına bisküvi yeter yani.
Acaba siz de çokmu gidiyorsunuz komşulara böyle bir durum oluştu? siz kendinizi biraz çekseniz, onlarda gelmezler heralde.
slm kızlar....bişeyi merak ediyorum...
habersiz gelen misafir hakkında ne düşünürsünüz....kimize göre çok normal gelebilir tahmin ediyorum...ama bana çok hoş görünmüyor...
bilmiyorum her yerin adeti göreneği farklıdır tahminimce, kimisi bi kaç önceden haber etmeyi bilirken, kimisi ansızın çat kapı geliyor...
bizim bulunduğumuz yerde habersiz pat diye geliyorlar....ev hali haliyle her an her dakka derli toplu olunmuyor malum ufak çocuk da olunca ister istemez bi tedirginlik hissesdiyorum...sadece derli toplu olmaktan ziyade ikram meselesi de var tabi...daha önce haberim olsa kek pasta bişeyler hazırlanırım, ama misafir evdeyken mutfakta oyalanmak hazırlanmak da olmuyor...en fazla aparatif bişeyler koyuyorum buda sanki geçiştirmiş gibi oluyor benim düşünceme göre....sürekli de evde kurabiyeler kekler börekler hazır yapılmış olmuyor malumunuz....yanlış anlaşılmasın misafiri çok severim, allah geleni gideni eksik etmesin....
ama ne bileyim misafir geleceği zaman evi tertemiz eder insan ama her saniye acaba gelen olurmu ki diye gözüm sürekli sağı solu toplama derdinde...
sizce normal midir bu durum, bana mı abes geliyor....resmen problem eder oldum....bi fikri tavsiyesi olan varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?