- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Ben Cumartesileri genelde anneme ya da ablama giderim
Eşim de kendi annesine gider akşama da arkadaşlarıyla buluşur o mahalledeki
Yine böyle birgün
Eşim annesinde ama annesi her zaman ki gibi gezmelerde
Gezmeden dönerken ; kayınvalidem, kardeşi ve halaları bana uğrayacaklarmış
Uğramışlar, hatta sözde beni aramışlar
Kapıdan bakınıp gitmişler
Ben duyduğumda baktım telefonuma cevapsız arama bile yok
Telefondan pek anlamadıkları için başka K ile başlayan birini aramışlar meğerse
Zaten ablandaymışsın, oğlum bizdeydi ya o söyledi diyor
Eee oğlun sizde, git oğlunu gör yani
Bizim evde ne var anlamadım ki
Ben çalışıyorum bi haftasonum var
Aramadan da dan diye gelinmez
Ben 3 tane kocaman kadınla ne konuşayım, eşim olsa neyse de sevmiyorum ben böyle kadın günü gibi hemde pat diye gelinmesini
Halasını bahane etti, hala size gelmek istiyordu da dedi
Bende eşime, halıları ve koltuklaır yıkatacağız ya
Ondan sonra çağırırız halanları dedim
Anlayan oldu mu bilemiyorum, zaman gösterecek
bende nefret ediyorum , neyseki o teyze hala kısmını aldım bi akşam çaya hallettim , sürekli gelcez gelcez al deidm gelin kurtulun , eşime de belirttim ben o tarz kadın buluşmalarından hoşlanmıyorum evlenmeden öncede böyleydim sende biliyorsun misafir kapıdan girer ben camdan çıkar senle buluşur gezerdim , o yüzden beni aşırı akraba ziyaretleri anne günleriyle boğma sıkma bunaltma ...
kv apartmandaki komşularını getiricekmiş ay tam adamına diyo anlatırken bile bunalıyorum hepsi 50-60 arası dedikodu mayınları anne dedim gelsinler ama bir kereye mahsus benim akranım değil akrabam değil benim onlarla bir paylaşımım yok , ben onlara gitmem zaten bir daha da kabul etmem , neyseki gelmediler bir dahada konusu açılmadı...mesaj alındı sanırım,
Ben çağırdım ki
Hatta çağırmadan da kaç kere geldiler
Kayınvalidemi çağırsam diğerleri de eşantiyon olarak geliyo zaten
Komşucuklar bizimkilerde de meşhur maalesef
Bizim evlenmemize 15 gün kala çeyizim geldi, eşyalar da alındı evi yerleştirdik gittik
Ardımızdan komşularını da almış tekrar gelmiş kayınvalidem göstermeye
oooo daha ne istiyolar fazla samimiyeti seviyolar galiba ,
valla benim çeyizlerde 15-20 gün önce geldi ev yerleşti kv baya kişi getirdi götürdü eve düğüne bir hafta kala evin kilidi değişti kimseyi getiremedi, neyse ki 6 ay oluyorum ilk 1-2 ayda yaşadığım sorunları atlattım , şu anda yaşadıklarımda ileriki zamanlarda geçcicek umudundayım , insanlar yavaş yavaş hevesini alıyo herşey rutine bağlanıyo
Bu adı geçen 'hala' da
Eşimin halası değil yanlış anlaşılmasın
Kayınvalidemin halası
Kayınpederimin tarafıyla bayramdan bayrama ancak görüşürler
Kaynanamın akrabalarıyla ise görüşmedikleri gün yok
Öyle yetişmiş eşim de
Dedim bana garip geliyo
Ben kendi dayımla amcamla zor görüşüyorum, artık senin amcan, teyzen, dayın da var görüşmemiz gereken
Şimdi senin akrabanı geçtim bir de annenin tüm akrabalarına nasıl vakit ayırayım
Annesinin halası, annesinin teyzesi, annesinin dayısı, annesinin annesi.. Hep bu tayfa ile sık görüşürler
Tabi bi de annesinin kardeşleri olmazsa olmaz..
senden bu beklentiye girmeleri bile çok yanlış evine gelmiş gitmiş özeniyosa kv n göstermiş oğlunun gelinin evini daha ne isterler ki , ki zaten kaç yaşında kadınlar karşılıklı ne sohbet edebilirsiniz ki sana da gelseler senin kv ve halası arası sohbet dönücek e bu durumda illa görüşmek istiyorlarsa kendi evlerinde yapsınlar sohbetini,
ben açıkçası küçük mesajlarla anlatmaya çalışıyorum kırmadan birde kv m kendi kv sinden çok çekmiş o yüzden inatlaşmaya girmiyo benimle ikimizde birbirimizi kırmadan anlatıyoruz derdimizi umarım böyle devam eder...
valla bende mi gariplik var bilmiyorum dicem ama yok biliyorum var gariplik
ben özellikle akraba oturmalarını sevmiyorum, yaa hiç bir ortak noktam olmayan insanlarla neden oturup kalkmak zorundayım ben ya, konuşacak hiç bişeyim yok ama kan bağım var
sonra muhabbet aynen şöyle oluyo:
Eki Görüntüle 656603
Bu adı geçen 'hala' da
Eşimin halası değil yanlış anlaşılmasın
Kayınvalidemin halası
Kayınpederimin tarafıyla bayramdan bayrama ancak görüşürler
Kaynanamın akrabalarıyla ise görüşmedikleri gün yok
Öyle yetişmiş eşim de
Dedim bana garip geliyo
Ben kendi dayımla amcamla zor görüşüyorum, artık senin amcan, teyzen, dayın da var görüşmemiz gereken
Şimdi senin akrabanı geçtim bir de annenin tüm akrabalarına nasıl vakit ayırayım
Annesinin halası, annesinin teyzesi, annesinin dayısı, annesinin annesi.. Hep bu tayfa ile sık görüşürler
Tabi bi de annesinin kardeşleri olmazsa olmaz..
Kader benim de senin gibi olma oranım yüksek
ben kendi öz amca,dayımı ayda 1 görürüm, kvdemler kardeşleri dıdıları hep içiçeler et tırnak gibiler.
Allah sabır versin. umarım çizgiyi korumayı başarabilirim ben de
Bütün sayfalara göz gezdirdim, kimse çatkapı misafir sevmiyor
O zaman hepimize gelen bu çatkapı misafirler kimler
Ne yap et evin çok yakında olmasın
Benim yakın değil çok şükür ve verilmiş sadakam varmış diyorum
Bilmeden de olsa aynı binayı reddettiğim için
O bina da çünkü kayınvalidem de var annesi de
Kayınvalidem kendi öz annesinden kaçıyo düşünün
Ben ne yapardım kim bilir
Kardeşleri de hem annemiz hem ablamız bu bina d diye her hafta ordalar
Ama benimde ailem var, tek onlar yok ki
Ben 15 günde bir gidiyorum şahsen, isteyen beğensin isteyen beğenmesin
Ben curcunaya alışık değilim, bu kadarına bile şükür etmeleri lazım
Eşim isterse daha sık gider, bende ablamlara filan gideirm zaten
İlk zamanlar sıkıntı olabiliryor da sonra alışıyorlar
Umarım seninde öyle olur
aynen ahretlik içimi okumuşsun valla yaa, benmi abartıyorum normalmi bu durum diyecem ama ne bileyim bizim bildiğimiz en azından dediğin gibi yola çıkınca bi alo diyebilirler....
en azından ortalığı idareten toparlarım, çayı koyarım, çok az bile zamanım olsa bi kek bile atabilirim fırına....
ama burda hep çat kapı herşey...yani adet haline gelmiş, habersiz aklına gelen çıkıp geliyor... hatta gelirken diğer komşularada haber ediyor geçerken....
belki üzerim giyinik değil ne bileyim eşofman tarzı evde giyilen şekilde, yada işim gücüm olabilir, yemek yapıyor olabilirim, yada biyere gidecek olabilirim....
çok zaman tam kapıdan çıkarken gelen oldu geri soyundum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?