habire ilgi isteyen erkek...

Maxi roll

ben buldum!!!!
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
466
169
123
merhaba bayanlar
lafı uzatmadan konuya geçeceğim. her zaman değer verdiğim takip ettiğim kk bayanlarının fikirlerine ihtiyacım var.
kızlar benim 5.5 yıllık bir birlikteliğim var. benim okulum sınavlar vs vs derken zaman geçti..
bir kaç ufak tefek huy hariç memnundum kendisinden ama son zamanlarda beni çileden çıkaran bir huy edindi.

arkadaşlar ben ilk zamanlar onun peşinden çok koştum bazı zamanlar kırdı incitti beni ama yine de vazgeçmedim. sevdim hiç gurur yapmadım.bazı şeyleri tolere etmek gerek dedim. kıskandığım zamanlar oldu. resmen hayatımın merkezi yaptım. bu da onu fazlasıyla havaya soktu. bazı zamanlar umursamadı bile beni. hata bendeydi.
son 1.5 - 2 senedir bende biraz kendimi geriye çekmeye karar verdim. yani boğmadan sıkmadan akışına bıraktım. derslerimle kendimle alakadar oldum. 2. plana attığım ailemi 1. plana tekrar aldım.
ama akışına bırakmakla iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim.
son zamanlarda özellikle acayip üstüme düşüyor daha doğrusu ilişkimizin. istiyor ki her dk konuşalım. her dk whatsap ta yazışalım her dk buluşalım. ben çalışıyorum iş çıkışı bir iki saat buluşuyoruz bende haliyle eve gidip dinleneyim diyorum surat asılıyor. sen değiştin eskisi gibi değilsin diyor.
ya arkadaşlar ben bu erkekleri anlamıyorum ben peşinde koşardım. sıkmayalım boğmayalım özleyelim derdi. şimdi şikayet ediyor. işin aslı haklıymış bende sıkılmaya boğulmaya gelemiyormuşum.
şimdi bir güvensizlik başladı alakasız zamanda arayıp beni kontrol etmeler çapraz ateşe sokar gibi sorgular. garip şeyler yani.
5.5 yıl geçti tabiki ilk heyecan kalır mı aşk yerini sevgiye en önemlisi saygıya bırakıyor. ilk gün gibi kalan var mı aranızda. her gün aynı sohbet. aynı tartışmalar.

adam bir nevi haklı önce ilgiye boğmuşsun sonra birden kesivermişsin,genelde bunu erkekler yapar ama sizin ilişkinizde tam tersi olmuş.

İlgi isteyen bir kedim bile yok... Sen ilgiden boğulmuşsun. Sen ona çok ilgi göstersen bu seferde o kaçacak. Laçkalaşmış sizin ilişki

İlgi bekleyen erkekle yaşamak çok zor...
İnsanda bir eksiklik duygusu uyandırıyor zaman zaman..
Ancak karşınızdaki insanın sevgi dilini çözebilirseniz biraz rahatlarsınız

ne güzel işte demekki sizi çok seviyorki zaman geçirmek hoşuna gidiyor ben bi sorun göremedim

Benim 2 senelik bir ilişkim var, 3. Yila girecegiz. Hic bir günümüz birbirimizden ayri gecmedi. Eve yatmaya gittiğimizde de telefonla konuşarak uyurduk. 1 senedir de benim okuduğum üniversiteyi kazandı, ayni evi paylasiyoruz. Okulda bile ayri kalamiyoruz birbirimizin derslerine giriyoruz. Herkes nasil sıkılmiyorsunuz diyor, inan bilmiyoruz, onsuz gecen dakikalarda nefes bile alamiyorum resmen. Oda oyle. İlgiden sıkılmak nedir onu da hiç anlamam. Sevdigi ona ilgisini versin diye herşeyi göze alan tek duasi bu olan ne çok insan var. Sevmek, sevilmek, merak edilmek, hesaba çekilmek bile güzel sşeyler. Birbirinizi kaybetmeden anlayin bence..

"Cledyana, post: 37533800, member: 631952"]İlgi isteyen bir kedim bile yok... Sen ilgiden boğulmuşsun. Sen ona çok ilgi göstersen bu seferde o kaçacak. Laçkalaşmış sizin ilişki [/QUOT

Heryerde kedi var bulabilirsin bir tane. ..
Lackalasan bir sey yok aslinda konuyu sondan öne dogru mu okudunu acaba?

Ya bizimki de keşke benden ilgi beklese..
Aynen bende sizin gibi hep ilgili davranip boguyorum galiba..

Hep kararlar aliyorum aramicam o aramadan diyorum ama duramiyorum!!!

Acaba birgün o da benimle boyle ilgilenir mi 

Bende ilk zamanlar oyleydim. Bakalim ilerleyen zamanlarda belki frene basarsin yada basmazsin tabi. Sevgiler

BUOTE="atanamayanogretmen, post: 37533958, member: 628150"]Ya bizimki de keşke benden ilgi beklese..
Aynen bende sizin gibi hep ilgili davranip boguyorum galiba..

Hep kararlar aliyorum aramicam o aramadan diyorum ama duramiyorum!!!

Acaba birgün o da benimle boyle ilgilenir mi [/QUOTE]
Bence sorun burda iste neden zamaninda kıymet bilmezler. Olabilir neden olmasin. Ben sevgisinden suphe duymuyorum ama bu kadar bogmak neyin nesi. Kulagim agriyor telde konusmaktan.

sen kendini geri çekince oda korkmuş noluyo ayrılcak mı diye bence..Güzelce konuşun onu sevdiğinizi ama artık öğrenci olmadığınızı sorumluluklarınız oldugunu anlatın..Muhtemelen bikaç aya evlenme teklif eder

Sondan da okudum önden de evet evet var bir laçkalaşma. Geçmiş ola. Sakin ol bacım.

Yaslariniz kac canim?

Bence sorun burda iste neden zamaninda kıymet bilmezler. Olabilir neden olmasin. Ben sevgisinden suphe duymuyorum ama bu kadar bogmak neyin nesi. Kulagim agriyor telde konusmaktan.[/QUOTE]

Bende kendimi avutuyorum seviyor eminim diyorum ki gerçekten eminim ama istiyorum ki o da kendiliğinden beni arasin
Ne yapiyorum nerdeyim nasilim merak etsin

Söyleyince de firsat birakmiyorsun ki diyor..
Ona kalsak yatmadan yatmaya 5 dakika anca konusuruz..

kendisi senin kadar meşgul değil herhalde ki sana sarıyormuş baksana meşgale bulsun kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…