- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
İnanın bende dun açılan konuyu gördüm öyle konu açtımdun bi konu acilmisti burada. ona istinaden 10 yasindaki kizinizi internetten uzak tutun diyorum. bu yasta oynayabilecegi cok guzel oyunlar var. hem aklinizda bulanmamış olur acaba tehlikeli birsey yapiyormu diye. azaltma yoluna giderek tamamen biraktirirdim ben olsam
babaannem dermiski ilerde ben daha çok uzulecegime o simdi biraz uzulsun. boyle durumlarda. simdi biraz uzulur belki ama ilerisi icin daha buyuk birseyi onelyebilirsiniz. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizin cocuklariniİnanın bende dun açılan konuyu gördüm öyle konu açtımçok kotu insanlar var aslında çok girmez evimde internet yok annanesinr gittikçe giriyor genelde çizgi film falan izler bu oyunada girdiği oluyor arada ama insanin içi rahat etmiyor haklisiniz
Her zaman anlatıyorum başına gelebilecekleri interneti bilinçli de bir çocuktur ama insan anlatılanları duyunca endişe ediyor o da çok seviyor o oyunu gerçek gibi geliyor banada gösteriyor yaptıklarını hatta ama insan acaba hatami yapıyorum diyor basta izin vermiyordum ama anne ne olur falan deyip yalvarinca izin verdimBu değil de stardoll vardı ben küçükken onu oynardım 10 yaşımda falan aynı mantıkta bebek giydiriyorsun ev dekore ediyorsun ve gerçek kulanıcılar var. Çocuğunuzu bilinçlendirdikten sonra sorun olacağını sanmıyorum.
Bence sizin gözetiminizde oynasın sadece yani birlikte oynayın... İçerik engelleme koyun bilgisayara siz şifre ile girip açabilin yani ya birlikte oynayın ya da oynamasın....Her zaman anlatıyorum başına gelebilecekleri interneti bilinçli de bir çocuktur ama insan anlatılanları duyunca endişe ediyor o da çok seviyor o oyunu gerçek gibi geliyor banada gösteriyor yaptıklarını hatta ama insan acaba hatami yapıyorum diyor basta izin vermiyordum ama anne ne olur falan deyip yalvarinca izin verdim
i
Şuan koca kızım ama oyunu oynadığım zmanları hala hatırlıyorum. Belki size komik gelecek ama 5 yıl falan oynadım oyunu. Aileme ısrar ediyordum sürekli para ile üyeliği yükseltmeleri için. Ama o zman öyle bir mutlu oluyordum ki anlatamam. Şimdi çocuğunuza oynama deseniz aklı hep orada kalacak bence arada bir kontrol etmek şartuyla izin verin. Dünki konuyo okudum ben de sanırım o konudan sonra da iyice korktunuz. Tabii ki bir anne olarak çocuğunuz için en iyisini siz bilirsiniz ama ailem oynamama izin vermeyince çok üzülüp kızıyordum. Hevesini alinca bırakır zaten.Her zaman anlatıyorum başına gelebilecekleri interneti bilinçli de bir çocuktur ama insan anlatılanları duyunca endişe ediyor o da çok seviyor o oyunu gerçek gibi geliyor banada gösteriyor yaptıklarını hatta ama insan acaba hatami yapıyorum diyor basta izin vermiyordum ama anne ne olur falan deyip yalvarinca izin verdim
i
Kesinlikle online oyunlara karsi cikin.10 yasındaki kızım arada çizgi film vs. İzler internette gezdiği yerlere hep bakarım.3.5 ay önce yeğenim sayesinde bir oyun sitesi öğrenmiş adı HABNET.bi kaç kez birlikte oynarken gördüm girmeyin bilmediğiniz yere dedim ama baktinki arada kendi de girip oynuyor uyelik açmışlar.Oyunu tam bilmiyorum ama kızlar var ev yapiyosun eşya aliyosun evini dekore ediyorsun kıyafet giydiriyosun falan hoşuna gitmiş çok banada gösterdi anne bak burası benim odam burası banyo falan diye ama farkettimki bu oyunda başka insanlarda var yanı isteseler sana yazabiliyorlar konusabiliyorsun karakterler gerçek kullanıcı.Kizima anlattım kızım tsnimadigin insanlar onlar konuşma sakin diye yok anne kimseyle konuşnuyorum sadece ev yapıyorum kiyafet seciyorum dedi ama içim rahat değil sizce bu oyunu oynamasını engellemelimiyim oyunu tam bilen varmi,? Ne yapmalıyım dun bi konu açılmış onu görünce yazmak istedim canım sıkıldı bi anda :/ Kendi evimde internet yok annanesine gittikçe giriyor internete de zaten genelde çizgi film falan izler arada bu oyuna giriyor her zaman anlatıyorum internetin zararlarını nelere dikkat etmesi gerektigini ama cocuk iste yinede insan endişe ediyor
Kızınız sizi dinler yazmaz belki kimseye ama başkalarının yazmasını engelleyemezsiniz. Oyunu bilmiyorum ama üyelik iptali vs. karıştırıp, bahaneyle kullanıcıların gerçek olmadığı, benzer oyunlar çok onlara yönlendirebilirsiniz çaktırmadan.10 yasındaki kızım arada çizgi film vs. İzler internette gezdiği yerlere hep bakarım.3.5 ay önce yeğenim sayesinde bir oyun sitesi öğrenmiş adı HABNET.bi kaç kez birlikte oynarken gördüm girmeyin bilmediğiniz yere dedim ama baktinki arada kendi de girip oynuyor uyelik açmışlar.Oyunu tam bilmiyorum ama kızlar var ev yapiyosun eşya aliyosun evini dekore ediyorsun kıyafet giydiriyosun falan hoşuna gitmiş çok banada gösterdi anne bak burası benim odam burası banyo falan diye ama farkettimki bu oyunda başka insanlarda var yanı isteseler sana yazabiliyorlar konusabiliyorsun karakterler gerçek kullanıcı.Kizima anlattım kızım tsnimadigin insanlar onlar konuşma sakin diye yok anne kimseyle konuşnuyorum sadece ev yapıyorum kiyafet seciyorum dedi ama içim rahat değil sizce bu oyunu oynamasını engellemelimiyim oyunu tam bilen varmi,? Ne yapmalıyım dun bi konu açılmış onu görünce yazmak istedim canım sıkıldı bi anda :/ Kendi evimde internet yok annanesine gittikçe giriyor internete de zaten genelde çizgi film falan izler arada bu oyuna giriyor her zaman anlatıyorum internetin zararlarını nelere dikkat etmesi gerektigini ama cocuk iste yinede insan endişe ediyor
Ben 16 yaşındayım ben de küçükken hep oynardımBu değil de stardoll vardı ben küçükken onu oynardım 10 yaşımda falan aynı mantıkta bebek giydiriyorsun ev dekore ediyorsun ve gerçek kulanıcılar var. Çocuğunuzu bilinçlendirdikten sonra sorun olacağını sanmıyorum.
Size gösteriyorsa oyunda her şeyini benxe gizli bir şey yapmıyordur.Ama siz de annesiniz tabi anlıyorum korkunuzu.Her zaman anlatıyorum başına gelebilecekleri interneti bilinçli de bir çocuktur ama insan anlatılanları duyunca endişe ediyor o da çok seviyor o oyunu gerçek gibi geliyor banada gösteriyor yaptıklarını hatta ama insan acaba hatami yapıyorum diyor basta izin vermiyordum ama anne ne olur falan deyip yalvarinca izin verdim
i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?