canım benim allah razı olsun. dilek için de çok sevindim. Allah ondan da razı olsun. inşallah opusu güzel geçer, sağlıklı embriyosu olur. duaların içinde şimdiden çook teşekkür ederim. hem sağolsun forever07 de sırasını vermiş. rabbim hepinizden binlerce kez razı olsun. burada sanaldayız ahirette cennette buluştursun bizi inşallah.Canım hoşgeldin öncelikle. Rabbim senden de razı olsun. Inşallah sağlıklı ve hayırlı bebeğin olur.
Daha başlamadık nasipse yarın diyoruz. Sayımız çok olursa daha iyi olur diye. Dedigim gibi siramizi degistirelim.
Sealand canım benimle arkadasin sırasını değiştirebilir misin?
Kuzummm Güzbaharım bebeğim ben biliyorum seni keşke daha önce soyleseydin seve seve hiç düşünmeden kabul ederdim.
Kısmet bskk diğer arkadaşa ben teklif ettim.
Ama sana ekstra duâ edeceğim inan kii.
benim de aklımda canım ayşe... inşallah güzel müjdeli haberlerle gelir.kızlar @gurbet kuşu ayşeden ses çıkmıyo yumurtaları büyüyordu en son naptı bi haber allan oldumu hiç sesi yok
inşallah valla kaç gündür ses yok belki birileriyle vatsaptan bağlantısı vardır haber alırız diye yazdımbenim de aklımda canım ayşe... inşallah güzel müjdeli haberlerle gelir.
hb bacım hbçok sevindim beni davet edip sıranı verdigin için RABBİMDE seni sevindirsin inş
güzel duan icin aminnn amin inş hepimiz icin
tm yarına kadar ben başka bi topikte duam var onu bitirim daha rahat okurum
tekara çokk tşk ederim canım
vla güzbahar isteyince acaba onamı versem sırayı dedim baktım forever07 var o vermeseydi ben vercektim onunda duaya çok ihtiyacı var
@güzbahar p.tesi sana yasin okyacagım inş bi aksilk çıkmazsa bnde c.tesi yum toplatacagım balım
yani sana yetişiyom p.tesiye toplarım kendimi sen transverdeyken ben yasinini amenüresulü ayetl kürsü okurum canım senin için
hay ALLAH razı olsun senden bacım içime su serptin sıranı vermkle
hamileymişsin RABBİM saglıcakla kolay dogumla hayırlı ömürle dünyaya getirtsin inş
hakkını helal et canım
canım benim allah razı olsun senden de... inşallah rabbim peşpeşe müjdeli haberleri de vermemizi nasip eder. canım cumartesi doktorda olacağım ama cumartesi akşamı da ben okuyacağım sana nasipse ebriyoların sağlıkla döllensinler diye.. dualarla bebeklerimize kavuşalım inşallah
canım geldigin için tşk ederim ee yer gök dua üstüneMerhaba kızlar çok güzel bir topik olmuş Allah yar ve yardımcımız olsun Bende katılmak isterim aranıza
bnde merak ediyorum inş herşey yolundadır koca koca yumları olmuştr inş
tşk ederim bacımcanım benim allah razı olsun. dilek için de çok sevindim. Allah ondan da razı olsun. inşallah opusu güzel geçer, sağlıklı embriyosu olur. duaların içinde şimdiden çook teşekkür ederim. hem sağolsun forever07 de sırasını vermiş. rabbim hepinizden binlerce kez razı olsun. burada sanaldayız ahirette cennette buluştursun bizi inşallah.
Dilekcim Rabbim dualarımızı kabul eder inş emeklerimizi boşa çıkarmaz kucaklarımızı boş bırakmaz cumartesi benimde dr kontrolüm var inş bidahaki ay için nisan transferlerinden iyi hbrler alırızcanım geldigin için tşk ederim ee yer gök dua üstüne
bizimde bol duaya ihtiyacımız var
tekrar hg gülüm
bnde merak ediyorum inş herşey yolundadır koca koca yumları olmuştr inş
RABBİM yardımcısı olsun melekler baş uçunda olsun
tşk ederim bacım
inş canım ya inş biraz önce aradılar c.tesi saat 10 opum var
çok heyacanlıyım
kızlarr bu gün perşembe ben her perşmbe ailece oturup
yasin amenüresulü ayetel kürsü kenzül arş
her perşmbe okuyoruz
inş hepinize tek tek dua edecegim sizde
dilegin duasına amin deyip fatiha okuyun emi
RABBİM duyar inş melekler AMİNNN diye zikir ceksin inş
bu arada ismim DİLEK
"bir kişi için üç günde yaklaşık 9000 ya Fettah okuyacaz toplamda 239.121 oluyor üç gün sonra diğer kişiye geçip onun içinde üç günde 9000 okunacak yani her kişi için ayrı ayrı 239.121 adet okunup herkese birer Ya Fettah hatmi(239.121) olacak inşaalahKızlar Merhaba duayı nasıl okuyorsunuz bana da bilgi verirmisiniz benimde dün iki embryom transfer edildi Rabbim inşallah bebislerimin büyümesini gelişmesini bize hediye olarak dogmalarini nasip eder bana da dualarinizda yer verirssniz çok sevnrm
şimdi hazırlıyıcam canım şimdiden okumaya başlayabilir misinSealand yarın mı, cumartesi mi başlıyoruz?
canım şimdi hazırlıyıcam ama tarih yarından itibaren olucak 28 ine kadar 1. kişi güzbahara başlıyıcaz inşaalah yaklaşık 9000 okuncak okumaya başlayabilirsin bugünden bir de duanı yazar mısın canım ve ismini söylemişmiydin unuttum sanırım ismini de ekiliyim herkesin duasını listenin altına yazıcamSealand Canım başlatacağın gün başlarız. Sadece Cuma başlayacaksa hala 26 Mart görünüyor, arkadaşların kafası karışmasın, o yüzden dedim.
şimdi hazırlıyıcam canım şimdiden okumaya başlayabilir misin
canım şimdi hazırlıyıcam ama tarih yarından itibaren olucak 28 ine kadar 1. kişi güzbahara başlıyıcaz inşaalah yaklaşık 9000 okuncak okumaya başlayabilirsin bugünden bir de duanı yazar mısın canım ve ismini söylemişmiydin unuttum sanırım ismini de ekiliyim herkesin duasını listenin altına yazıcam
evet canım yarın başlıyorYani 26-28 arası için ilk sıradaki arkadaşımız için okuyoruz, doğru muyum? Bu durumda her bir arkadaşımız için 3 günümüz var.
Adım Gülşah canım.
Annem teyzeme de soracaktı, ona da telefonla sorayım mı hemen katılmak ister mi diye? Yoksa listemiz sıkıntısız ilerler mi?
Kuzum son okuma tarihimiz 28.02 degilde 28.03KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 9200(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
1. kişi @güzbahar için liste
Son okuma tarihi:28.02.2016
yeni liste
1. G guzbahar
2azap_cicegi
3 B busenebenimsenem
4nisamelek
5.HakimeHNMMM
6.Sealand
7.ALYAKAREN
8.gulfuren
9. D Debusi
10.denizinmavisi
11. K kartanem2
12.Forever07
13asilzade02
14evTik
15 A _ayse_80
16femmepetal
17guiding1
18 GÜLTEN ANNE
19@Sukasidesi32
20mhnds_
21 @kayacans
22Nefs
23saydin78
24zge83
25 K krkr
26Hannaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?