Kızlar hepinizden allah razı olsun. İşleri toparlamaya çalışıyorum bugün izin almıştım temizlik yapacaktım tekrar ise çağırdılar. Çok girip okuyamıyorum kusura bakmayın. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin gonlumuzdekileri nasip etsin ınşallahKURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 9200(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
*Fazla okumak isteyenlerinkini kumbara yapabiliriz
KIZLAR İSTEYENLER İSMİNİ YAZSIN DUASINI DA YAZSIN LİSTENİN ALTINDA DUALAR DURSUN MÜSAİT OLANLAR İSMEN DE DUA EDER
1 G guzbahar için liste
SON OKUMA TARİHİ 28.03.2016 KİŞİ BAŞI:9200
1. G guzbahar
2azap_cicegi (DİLEK)
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH)
4nisamelek (EDA)
5.HakimeHNMMM
6.Sealand (SEDA)
7.ALYAKAREN (AYŞE)
8.gulfuren
9. D Debusi (ŞEHBAL)
10.denizinmavisi (SELİN)
11. K kartanem2 (SULTAN)
12.Forever07
13asilzade02
14evTik
15 A _ayse_80
16femmepetal
17guiding1
18 GÜLTEN ANNE
19Tubdur32
20mhnds_
21 @kayacans
22 @NEFSSEMS
23saydin78
24zge83
25 K krkr
26Hannaz
kumbara:0
G guzbahar ın duası:
Ya Rabbi! Yüce Peygamberimizi şefaatçi eyleyerek bana ve gönlü evlat aşkıyla yananlara sana iyi kul, habibine iyi ümmet, sağlıklı, aklı güzel, huyu güzel, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip et. Bu transferimde embriyolarıma can ver kan ver. Bana tutunup evlat olsunlar ya rabim. Allahım bu evladımı eşimle birlikte büyütmemi, eşimle aramızın daima huzurlu olmasını, aramıza kimsenin girmemesini, evimizden neşenin kahkahanın eksik olmamasını sen nasip eyle. Allahım anneme babama, eşime, kardeşlerime, tüm sevdiklerime, buradaki tüm kardeşlerime uzun, sağlıklı ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Bizlere dünya ve ahiret güzellikleri ver. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan akla gelen gelmeyen her türlü kötülükten, borç yükünden, çaresiz hastalıktan koru rabbim. Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN,SUKASİDESİ sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,SELİN(denizin mavi.) hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar
canım üç gün de bir liste değişiyor bu üç günde sıradaki arkadaş için herkes bireysel olarak 9200 ya Fettah okuyor o kişi için toplamda 239.121/26=9200 yaklaşık ediyor( 26 kişiyiz ) .Bu her seferinde herkes için tekrarlanıyor yani listedeki herkese sırasıyla 9200 okuyoruz toplamda herkes o kişi için okuduğunda 239.121 ediyor yani herkese birer hatim yapmış yani 239.121 şer okumuş oluyoruz sırayla sen şimdi güzbahar 9200 28 ine kadar oku , üç gün sonra dileğe yine yaklaşık 9200 okuyacaksın böyle devam edeck ancak okuncak sayı 9200 den düşebilir yeni katılanlar varKızlar ben anlamadm desem kızmayın ama kafam çünkü karnimdaki bebsilerimde inşallah benimledirler transferimi 2 gün önce oldum evde yatiyorm ben şimdi kaçta okcm bana onu soyleyin bir kişi için kaçta okcm
Tmm canım başladım bile inşallah dualrimz kabul olur benim duamda transfer sonucunu ogrenmedn önceye denk geliyor mu acaba canimcanım üç gün de bir liste değişiyor bu üç günde sıradaki arkadaş için herkes bireysel olarak 9200 ya Fettah okuyor o kişi için toplamda 239.121/26=9200 yaklaşık ediyor( 26 kişiyiz ) .Bu her seferinde herkes için tekrarlanıyor yani listedeki herkese sırasıyla 9200 okuyoruz toplamda herkes o kişi için okuduğunda 239.121 ediyor yani herkese birer hatim yapmış yani 239.121 şer okumuş oluyoruz sırayla sen şimdi güzbahar 9200 28 ine kadar oku , üç gün sonra dileğe yine yaklaşık 9200 okuyacaksın böyle devam edeck ancak okuncak sayı 9200 den düşebilir yeni katılanlar var
canım gelemez maalaesf çünkü sen sonlardasın 3 er günden hesaplarsak 25. kişiye 75 gün var uzun soluklu bir liste bu tranferin yakın sanırımTmm canım başladım bile inşallah dualrimz kabul olur benim duamda transfer sonucunu ogrenmedn önceye denk geliyor mu acaba canim
Canim ben tarnsferimi çarşamba günü yaptırdım 4 nisan da testtim varcanım gelemez maalaesf çünkü sen sonlardasın 3 er günden hesaplarsak 25. kişiye 75 gün var uzun soluklu bir liste bu tranferin yakın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?