Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

Toplu Dua lar konusuna ilk katıldığımız zamanlar dogrumu yanlış mı kararsız kalıp Rabbime bunun için çok Dua etmiştim doğruyu göstersin diye..o sıralar bir rüya gördüm...bir sürü kadın yeşillikler içindeydik maydonoz yeşil şahin nane vs vs ayikliyorduk yardimlasiyorduk ama rekler de renkler ve rüya çok güzeldi...bunu bir işaret olarak algiladim...sonra bir ara yine düşündüm sayılarıyla esma çekmek dogrumu diye..dua etmeye devam ettim ve bir rüya gördüm yine...bir esma Arapçası okunuşu ve sayısı ile yazılıydı ona bakıyordum sanki biri benim için yazmıştı....( bu esma değildi ) neyse...merak edenler için...dogrumu yanlış mı diye suphede olanlar için...En doğrusunu Rabbim bilir...ama ben ruyalarimin izinden gitmeyi tercih ediyorum şu an...sonra ne olur bilmiyorum..Rabbim ilmimizi artirsin doğruyu göstersin...gunahlarimizi af Dua larimizi kabul etsin inşallah..

Sealand canım sadece Ya Fettah dememiz yeterli mi? Sonuna C.C. ekleyerek mi okumalıyız ?

Son düzenleme:
Sealand beni listeden çıkarmanizi rica ediyorum çok özürdileyetek bir arkadasım haftasonu çocuklarını bana bırakıcak bakmam için çocuklarla yetiştiremeyeceğimi düşünüyorum baslamadan haber veriyim dedim, çok üzgünüm kusurabakmayın tekrar lütfen

Selanad ben simdi geldim yum toplandı abdestli değilim agrinda var dışa giremiyom böle okunurmuş ki ben okunmaz diye düşündüm napsa m ki

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 9200(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
*Fazla okumak isteyenlerinkini kumbara yapabiliriz

KIZLAR İSTEYENLER İSMİNİ YAZSIN DUASINI DA YAZSIN LİSTENİN ALTINDA DUALAR DURSUN MÜSAİT OLANLAR İSMEN DE DUA EDER

1 G guzbahar için liste
SON OKUMA TARİHİ 28.03.2016 KİŞİ BAŞI:9200

1. G guzbahar
2 azap_cicegi (DİLEK)
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH)
4 nisamelek (EDA)
5. HakimeHNMMM
6. Sealand (SEDA)
7. ALYAKAREN (AYŞE).......... 9200
8. gulfuren
9. D Debusi (ŞEHBAL)
10. denizinmavisi (SELİN)
11. K kartanem2 (SULTAN)
12. Forever07
13 asilzade02 9200
14 evTik (BURCU)..................... 9200
15 K krkr ...................................9200
16 femmepetal
17 guiding1
18 GÜLTEN ANNE
19 Tubdur32
20 mhnds_
21 Sahihuban
22 @NEFSSEMS
23 saydin78 (SEVDA)
24 zge83
25 Hannaz
26 Senfonim (ZEYNEP)
kumbara:1900
G guzbahar ın duası:
Ya Rabbi! Yüce Peygamberimizi şefaatçi eyleyerek bana ve gönlü evlat aşkıyla yananlara sana iyi kul, habibine iyi ümmet, sağlıklı, aklı güzel, huyu güzel, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip et. Bu transferimde embriyolarıma can ver kan ver. Bana tutunup evlat olsunlar ya rabim. Allahım bu evladımı eşimle birlikte büyütmemi, eşimle aramızın daima huzurlu olmasını, aramıza kimsenin girmemesini, evimizden neşenin kahkahanın eksik olmamasını sen nasip eyle. Allahım anneme babama, eşime, kardeşlerime, tüm sevdiklerime, buradaki tüm kardeşlerime uzun, sağlıklı ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Bizlere dünya ve ahiret güzellikleri ver. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan akla gelen gelmeyen her türlü kötülükten, borç yükünden, çaresiz hastalıktan koru rabbim. Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.

*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar

G guzbahar Rabbim dualarını ve dualarımızı kabul etsin arkadaşım ben bitirdim Sealand kumbarayada 500 tane Allah dualarımızı kabul etsin

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 9200(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
*Fazla okumak isteyenlerinkini kumbara yapabiliriz

KIZLAR İSTEYENLER İSMİNİ YAZSIN DUASINI DA YAZSIN LİSTENİN ALTINDA DUALAR DURSUN MÜSAİT OLANLAR İSMEN DE DUA EDER

1 G guzbahar için liste
SON OKUMA TARİHİ 28.03.2016 KİŞİ BAŞI:9200

1. G guzbahar
2 azap_cicegi (DİLEK) .......................9200
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH) ......9200
4 nisamelek (EDA)
5. HakimeHNMMM
6. Sealand (SEDA)
7. ALYAKAREN (AYŞE)............ 9200
8. gulfuren
9. D Debusi (ŞEHBAL)
10. denizinmavisi (SELİN)
11. K kartanem2 (SULTAN) ...........9200
12. Forever07
13 asilzade02 9200
14 evTik (BURCU)..................... 9200
15 K krkr .........................................9200
16 femmepetal
17 guiding1
18 GÜLTEN ANNE ............................9200
19 Tubdur32 ...........................9200
20 mhnds_
21 Sahihuban ..................................9200
22 @NEFSSEMS
23 saydin78 (SEVDA) ......................9200
24 zge83 .........................................9200
25 Hannaz
26 Senfonim (ZEYNEP)
kumbara:2400
G guzbahar ın duası:
Ya Rabbi! Yüce Peygamberimizi şefaatçi eyleyerek bana ve gönlü evlat aşkıyla yananlara sana iyi kul, habibine iyi ümmet, sağlıklı, aklı güzel, huyu güzel, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip et. Bu transferimde embriyolarıma can ver kan ver. Bana tutunup evlat olsunlar ya rabim. Allahım bu evladımı eşimle birlikte büyütmemi, eşimle aramızın daima huzurlu olmasını, aramıza kimsenin girmemesini, evimizden neşenin kahkahanın eksik olmamasını sen nasip eyle. Allahım anneme babama, eşime, kardeşlerime, tüm sevdiklerime, buradaki tüm kardeşlerime uzun, sağlıklı ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Bizlere dünya ve ahiret güzellikleri ver. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan akla gelen gelmeyen her türlü kötülükten, borç yükünden, çaresiz hastalıktan koru rabbim. Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.

*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…