KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 9200(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
*Fazla okumak isteyenlerinkini kumbara yapabiliriz
KIZLAR İSTEYENLER İSMİNİ YAZSIN DUASINI DA YAZSIN LİSTENİN ALTINDA DUALAR DURSUN MÜSAİT OLANLAR İSMEN DE DUA EDER
1 G guzbahar için liste
SON OKUMA TARİHİ 28.03.2016 KİŞİ BAŞI:9200
1. G guzbahar
2azap_cicegi (DİLEK)
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH)
4 @nisamelek (EDA)
5.HakimeHNMMM
6.Sealand (SEDA)
7. @ALYAKAREN (AYŞE).......... 9200
8.gulfuren
9. D Debusi (ŞEHBAL)
10. @denizinmavisi (SELİN)
11. K kartanem2 (SULTAN)
12. @Forever07
13asilzade02 9200
14 @evTik (BURCU)..................... 9200
15 K krkr ...................................9200
16 @femmepetal
17 @guiding1
18 GÜLTEN ANNE
19 @Sukasidesi32
20 @mhnds_
21 @kayacans
22Nefs
23 @saydin78 (SEVDA)
24zge83
25 @hannaz
26 @Senfonim (ZEYNEP)
kumbara:1900
G guzbahar ın duası:
Ya Rabbi! Yüce Peygamberimizi şefaatçi eyleyerek bana ve gönlü evlat aşkıyla yananlara sana iyi kul, habibine iyi ümmet, sağlıklı, aklı güzel, huyu güzel, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip et. Bu transferimde embriyolarıma can ver kan ver. Bana tutunup evlat olsunlar ya rabim. Allahım bu evladımı eşimle birlikte büyütmemi, eşimle aramızın daima huzurlu olmasını, aramıza kimsenin girmemesini, evimizden neşenin kahkahanın eksik olmamasını sen nasip eyle. Allahım anneme babama, eşime, kardeşlerime, tüm sevdiklerime, buradaki tüm kardeşlerime uzun, sağlıklı ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Bizlere dünya ve ahiret güzellikleri ver. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan akla gelen gelmeyen her türlü kötülükten, borç yükünden, çaresiz hastalıktan koru rabbim. Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar
Arkadaşım rabbim can versin sımsıkı tutunsun Rabbim seninde yardımcın olsun transferin başarılı sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin hakkım vardada helal olsun arkadaşımBen de kendime 9200 kumbara ya 800 okudum. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Kızlar 2 de transferim var. İnşallah embriyolarıma rabbim can verir kan verir. Şu an yoldayım. Okuyamadım hiç birşey. Dualarınızı esirgemeyin ne olur. Hakkınızı helal edin
Sakın ol canım inşallah çok güzel geçer transferin gülerek sakin sakin karşıla bebisini inan çok büyük etkisi oluyorBen de kendime 9200 kumbara ya 800 okudum. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Kızlar 2 de transferim var. İnşallah embriyolarıma rabbim can verir kan verir. Şu an yoldayım. Okuyamadım hiç birşey. Dualarınızı esirgemeyin ne olur. Hakkınızı helal edin
Allahtan ümit kesilmez. Kendini böyle germe,stres yapma canım. Dualarımız sizinle. Allah bebek isteyen tüm bayanlara sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip v etsin.Bugünden itibaren uzan rahatla ve gözünü kapat.Embrinonun konduğunu ve bebek gelişimini aşama aşama gözünün önüne getir ve bunu istediğin yere kadar düşün. Olumlu düşünelim ki olumlu olsun inşallah.slmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
biliyosunuz 5 yum toplanmıştı
3 tanesi tutmuştu
dr bu gün 1i saglıklı degil dedi üzüldüm korku sardı beni
yarın transverim var 2 embiriyo konacak saat 12.45 de
canlarrr bna dua edermisinz ne olurr çok korkuyorum
dr fazla saglıklı degiller dedi
yani 1 . kalite degillermiş
ALLAHA sıgındım çokk kötüyüm canlarrr
RABBİM inş işini kolaylaştırır inş ol der olur bacımBen de kendime 9200 kumbara ya 800 okudum. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Kızlar 2 de transferim var. İnşallah embriyolarıma rabbim can verir kan verir. Şu an yoldayım. Okuyamadım hiç birşey. Dualarınızı esirgemeyin ne olur. Hakkınızı helal edin
İnşallah bebek haberini alırız canım.Ben de kendime 9200 kumbara ya 800 okudum. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Kızlar 2 de transferim var. İnşallah embriyolarıma rabbim can verir kan verir. Şu an yoldayım. Okuyamadım hiç birşey. Dualarınızı esirgemeyin ne olur. Hakkınızı helal edin
oyyyAllahtan ümit kesilmez. Kendini böyle germe,stres yapma canım. Dualarımız sizinle. Allah bebek isteyen tüm bayanlara sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip v etsin.Bugünden itibaren uzan rahatla ve gözünü kapat.Embrinonun konduğunu ve bebek gelişimini aşama aşama gözünün önüne getir ve bunu istediğin yere kadar düşün. Olumlu düşünelim ki olumlu olsun inşallah.
Amin sağol güzel duan için.oyyy
ALLAH razı olsun ne güzel konuşmuşsun içimi rahatlattın
RABBİMDE senin yüregini hep rahtlatsın inş
dualarınız icinde ALLAH razı olsun bacımmmm
Rabbim yar ve yardımcın olsun...Ben hayırlı haberlerini alacağımıza inanıyorum...slmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
3 tanesi tutmuştu
ALLAH razı olsun bacımm mRabbim yar ve yardımcın olsun...Ben hayırlı haberlerini alacağımıza inanıyorum...olumlu düşün olumlu olsun sevgilerle....dualarımız seninle...
aleyküm selam canım kalbimden gelerek gözlerim dolarak dua ediyorum mevla emeklerini boşa vermesin dualarımızı kabul eylesin moralini yüksek tut kötü enerji yükleme kendineslmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
3 tanesi tutmuştu
vla ALLAH yukarda şahit dört gözle senin yazmanı bekliyordum nedenini sorma bnde bilmiyorumaleyküm selam canım kalbimden gelerek gözlerim dolarak dua ediyorum mevla emeklerini boşa vermesin dualarımızı kabul eylesin moralini yüksek tut kötü enerji yükleme kendine
slmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
3 tanesi tutmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?