Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

G guzbahar için okudum. Rabbim kabul etsin. Güzel haberlerle gelsin müjdeler versin bizlere..
Kumbara için 150 okudum. Sealand

Ben de kendime 9200 kumbara ya 800 okudum. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Kızlar 2 de transferim var. İnşallah embriyolarıma rabbim can verir kan verir. Şu an yoldayım. Okuyamadım hiç birşey. Dualarınızı esirgemeyin ne olur. Hakkınızı helal edin

Arkadaşım rabbim can versin sımsıkı tutunsun Rabbim seninde yardımcın olsun transferin başarılı sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin hakkım vardada helal olsun arkadaşım

Sakın ol canım inşallah çok güzel geçer transferin gülerek sakin sakin karşıla bebisini inan çok büyük etkisi oluyor

slmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
biliyosunuz 5 yum toplanmıştı
3 tanesi tutmuştu
dr bu gün 1i saglıklı degil dedi üzüldüm korku sardı beni
yarın transverim var 2 embiriyo konacak saat 12.45 de
canlarrr bna dua edermisinz ne olurr çok korkuyorum
dr fazla saglıklı degiller dedi
yani 1 . kalite degillermiş
ALLAHA sıgındım çokk kötüyüm canlarrr

Allahtan ümit kesilmez. Kendini böyle germe,stres yapma canım. Dualarımız sizinle. Allah bebek isteyen tüm bayanlara sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip v etsin.Bugünden itibaren uzan rahatla ve gözünü kapat.Embrinonun konduğunu ve bebek gelişimini aşama aşama gözünün önüne getir ve bunu istediğin yere kadar düşün. Olumlu düşünelim ki olumlu olsun inşallah.

RABBİM inş işini kolaylaştırır inş ol der olur bacım
sende meleklerini kavuşursun emegini alırsın inş güzel haberler bekliyoruz senden inş
benmde yarın transverim ALLAH yardımcımız olsun

İnşallah bebek haberini alırız canım.

oyyy
ALLAH razı olsun ne güzel konuşmuşsun içimi rahatlattın
RABBİMDE senin yüregini hep rahtlatsın inş
dualarınız icinde ALLAH razı olsun bacımmmm

Arkadaşlar, sanırım hızlı ilerleyen arkadaşlar var, ikinci sıraya geçmişler bile. Hepinizin yüreğine sağlık.

Ancak, malumunuz hepimiz önce Allah rızası, sonra da hacetlerimizin kabulü için okuyoruz. Hacetlerimiz yazıldıkça zikirleri çeksek olmaz mı? Güzbahar isimli arkadaşımızın hacetini biliyoruz mesela, zikir çektikten sonra onun hacetini de okuyoruz, henüz sırası gelmemiş ve haceti yazılmamış arkadaşlar haksızlık olmasa?

Rabbim yar ve yardımcın olsun...Ben hayırlı haberlerini alacağımıza inanıyorum...olumlu düşün olumlu olsun sevgilerle....dualarımız seninle...

aleyküm selam canım kalbimden gelerek gözlerim dolarak dua ediyorum mevla emeklerini boşa vermesin dualarımızı kabul eylesin moralini yüksek tut kötü enerji yükleme kendine

aleyküm selam canım kalbimden gelerek gözlerim dolarak dua ediyorum mevla emeklerini boşa vermesin dualarımızı kabul eylesin moralini yüksek tut kötü enerji yükleme kendine
vla ALLAH yukarda şahit dört gözle senin yazmanı bekliyordum nedenini sorma bnde bilmiyorum
ALLAH razı olsun balımmm
inş bnde 12 gün sonra güzel haberler veririm inşş
en kıza zamnda RABBİM sanada anneligi tattırsın inşşşşşşşşşş balım taaa yüregimden gelerk söylüyom
kızzz aglatma benii bakimm
hem moralini yüksek tut diyon hemde aglatıyonn

Canım benim lütfen içini ferah tut.
Rabbime güven eğer olmayacak ise bile bir bildiği olduğu içindir.
En hayırlısını nasip etsin.
Sen teslim oll.
Bak Yaradan'ım ne güzellikler yaşatacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…