fiyat olarakdaha pahalı.Bende baş asistana olacağım ameliyat ama şuan durduruldu.Peki başka önerebileceğiniz hacettepe de doktor var mi bu ameliyatı yapan
Ben farklı bir asistana olacağım.Acaba şuan ameliyatlar açılmış mı?Bilginiz var mı?Bende Arda beye olmak istiyorum
Açılmamış daha Ocağa kadar da acilmaz sanirim malum pandemi.Subatta acilir belkiBen farklı bir asistana olacağım.Acaba şuan ameliyatlar açılmış mı?Bilginiz var mı?
Bende Arda beye olmak istiyorum
Açılmamış daha Ocağa kadar da acilmaz sanirim malum pandemi.Subatta acilir b
Daha varmış.Sağ olun.Bende Arda beye olmak istiyorum
Açılmamış daha Ocağa kadar da acilmaz sanirim malum pandemi.Subatta acilir belki
Siz hangi asistana olacaksınız acaba bilgi verebilir misiniz birde hastaneyle görüştünüz müDaha varmış.Sağ olun.
Ben Efe Beye olacağım,görüştük.Burnuma da baktı.Ama sonra 1 aylığına ameliyat yasağı geldi dedi bana.Bu ayın sonunda yazacağım ameliyat konusunu.Siz hangi asistana olacaksınız acaba bilgi verebilir misiniz birde hastaneyle görüştünüz mü
Fiyat öğrenebilir miyim birde nasil acaba yaptığı burunlatBen Efe Beye olacağım,görüştük.Burnuma da baktı.Ama sonra 1 aylığına ameliyat yasağı geldi dedi bana.Bu ayın sonunda yazacağım ameliyat konusunu.
Bana en fazla 1700 tutar dediler ki inşallah artmamıştır.Bakma fırsatım olmadı yaptığı burun ameliyatlarına doğrusu, ama ben başasistan olduysa daha iyi ameliyat yapıyordur diye düşündüm.Fiyat öğrenebilir miyim birde nasil acaba yaptığı burunlat
Ben nasil gorusebilirim acaba kendisiyle hacettepe de mi o daBana en fazla 1700 tutar dediler ki inşallah artmamıştır.Bakma fırsatım olmadı yaptığı burun ameliyatlarına doğrusu, ama ben başasistan olduysa daha iyi ameliyat yapıyordur diye düşündüm.
Evet hacettepede kendisi.İlk muayene oldum sonra beni o doktora yönlendirip telefon numarasını verdiler ben oradan yazdım kendisine.Ben nasil gorusebilirim acaba kendisiyle hacettepe de mi o da
Tamam tesekkur ediyorum verdiginiz bilgiler için bir durum olduğunda guncelleyebilir misiniz burun konusu benim için çok önemliEvet hacettepede kendisi.İlk muayene oldum sonra beni o doktora yönlendirip telefon numarasını verdiler ben oradan yazdım kendisine.
Rica ederim.Tabiiki her yeni olayda yazacağım.Tamam tesekkur ediyorum verdiginiz bilgiler için bir durum olduğunda guncelleyebilir misiniz burun konusu benim için çok önemli
Ben de efe beyi düşünüyorum da ameliyat oldunuz mu acabaBen Arda Beye olmayacağım Efe Beye olacağım ama şuan pandemiden dolayı ameliyatlar tekrar durdurulmuş.Arda Beyi çok övdüklerini duydum.
Ben hacettepeden vazgeçtim sanırım gazi üniversitesini baya bir araştırdım serhat bey şu an çok güven veriyor sizde isterseniz araştırın herkes çok memnunBen Arda Beye olmayacağım Efe Beye olacağım ama şuan pandemiden dolayı ameliyatlar tekrar durdurulmuş.Arda Beyi çok övdüklerini duydum.
Neden vazgeçtiniz acaba hacettepeden bende zonguldaktayim hacettepede olmak istiyprum arda beyeBen hacettepeden vazgeçtim sanırım gazi üniversitesini baya bir araştırdım serhat bey şu an çok güven veriyor sizde isterseniz araştırın herkes çok memnun
Fiyatlari nasıl acaba?ve hemen ameliyat olabiliyor muyuz yani çok bekliyor muyuz?Ben hacettepeden vazgeçtim sanırım gazi üniversitesini baya bir araştırdım serhat bey şu an çok güven veriyor sizde isterseniz araştırın herkes çok memnun
Yok daha olmadım ertelendi demişti onu bekliyorum.Size gün verdi mi?Ben de efe beyi düşünüyorum da ameliyat oldunuz mu acaba
Fiyat nedir acaba ve nasil randevu alabiliriz?Yaptığı burunlari nerden görebilirim?Yok daha olmadım ertelendi demişti onu bekliyorum.Size gün verdi mi?
Bana 2 ay önce en fazla 1700 lira olur dendi.Tekrar soracağım bu hafta içi.Ben hacettepe plastik cerrahi bölümünden randevu aldım.Ordan yönlendirildim doktora.Biraz zor alınıyor randevu.Fiyat nedir acaba ve nasil randevu alabiliriz?Yaptığı burunlari nerden görebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?