Gerçekten ilgili ve bilgili bir doktor kendisi.Güleryüzlü bir insan ilk gördüğüm anda güvenmiştim Efe Beye.Sizi ameliyata muayeneden ne kadar süre sonra çağırdı?Burnunuzu şuan beğendiniz mi?Efe Şimşekcan'ı gönül rahatlığıyla öneririm. Kasım ayında ameliyat oldum. İlgisi alakası, güleryüzlülüğü ve işini hakkıyla yapmasıyla muhteşem bir doktor.
Gerçekten ilgili ve bilgili bir doktor kendisi.Güleryüzlü bir insan ilk gördüğüm anda güvenmiştim Efe Beye.Sizi ameliyata muayeneden ne kadar süre sonra çağırdı?Burnunuzu şuan beğendiniz
Fiyat nedir acabaMuayeneden 5 gün sonra ameliyat oldum. Gerçekten çok beğendim burnumu ve etrafımdaki herkeste çok beğendi, sürekli soruyorlar kime yaptırdın diye. Gidip yaptırmayı düşünenler var.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki Efe Bey’e gitmişim.
Ben geçen hafta cuma günü gittim de bana zor gelir sıra galiba 1 ayı bulabilir belki.Siz erken olmuşsunuz.Burnunuzun yeni halini çok merak ettim şuan.Dediğiniz gibi güvenebileceğim bir doktor.Muayeneden 5 gün sonra ameliyat oldum. Gerçekten çok beğendim burnumu ve etrafımdaki herkeste çok beğendi, sürekli soruyorlar kime yaptırdın diye. Gidip yaptırmayı düşünenler var.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki Efe Bey’e gitmişim.
Fiyat nedir
Ben geçen hafta cuma günü gittim de bana zor gelir sıra galiba 1 ayı bulabilir belki.Siz erken olmuşsunuz.Burnunuzun yeni halini çok merak ettim şuan.Dediğiniz gibi güvenebileceğim bir doktor.
Ben geçen hafta cuma günü gittim de bana zor gelir sıra galiba 1 ayı bulabilir belki.Siz erken olmuşsunuz.Burnunuzun yeni halini çok merak ettim şuan.Dediğiniz gibi güvenebileceğim bir do
Ben geçen hafta cuma günü gittim de bana zor gelir sıra galiba 1 ayı bulabilir belki.Siz erken olmuşsunuz.Burnunuzun yeni halini çok merak ettim şuan.Dediğiniz gibi güvenebil
Ben ameliyatımdan 10 gün sonra muayeneye gittiğimde Efe Bey ameliyatların bir iki kaç ay pandemiden dolayı yapılmayacağını söylemişti. Geçen hafta yavaş yavaş ameliyatlara başladılar inşallah en kısa zamanda olursunuz ameliyatınızı. Keşke burnumu size gösterebilsem:)Ben geçen hafta cuma günü gittim de bana zor gelir sıra galiba 1 ayı bulabilir belki.Siz erken olmuşsunuz.Burnunuzun yeni halini çok merak ettim şuan.Dediğiniz gibi güvenebileceğim bir doktor.
Fiyati nedir acabaBen ameliyatımdan 10 gün sonra muayeneye gittiğimde Efe Bey ameliyatların bir iki kaç ay pandemiden dolayı yapılmayacağını söylemişti. Geçen hafta yavaş yavaş ameliyatlara başladılar inşallah en kısa zamanda olursunuz ameliyatınızı. Keşke burnumu size gösterebilsem:)
Fiyati nedir acaba
Insallah hemen gelir sıra çünkü final ve staj durumum var.Keşke görebilsem:) umarim hep beğendiğiniz gibi kalır burnunuz.Geçmiş olsun.Ben ameliyatımdan 10 gün sonra muayeneye gittiğimde Efe Bey ameliyatların bir iki kaç ay pandemiden dolayı yapılmayacağını söylemişti. Geçen hafta yavaş yavaş ameliyatlara başladılar inşallah en kısa zamanda olursunuz ameliyatınızı. Keşke burnumu size gösterebilsem:)
Teşekkür ederim. İnşallah sizin de istediğiniz gibi olur. Başarılar dilerim:)Insallah hemen gelir sıra çünkü final ve staj durumum var.Keşke görebilsem:) umarim hep beğendiğiniz gibi kalır burnunuz.Geçmiş olsun.
Rica ederim.Sağ olun.Teşekkür ederim. İnşallah sizin de istediğiniz gibi olur. Başarılar dilerim:)
Şöyle ben 1700'e oldum bu ameliyatı ama kişinin durumuna göre değişiyor fiyatı 4500_5000 e olan da var. Genelde 2000 ' i geçmez ama.Fiyati nedir acaba
Ben sadece estetik için gidicem kemerli bir burnum var ama egri degil ınsallah yapar bana daŞöyle ben 1700'e oldum bu ameliyatı ama kişinin durumuna göre değişiyor fiyatı 4500_5000 e olan da var. Genelde 2000 ' i geçmez ama.
Benim arkadaşımın nefes problemi ve birçok sağlık problemi vardı burnuyla ilgili belki ondan dolayı biraz fazla tutmuş olabilir. Ben de sadece estetik amaçlı ameliyat oldum 1700 demişti Efe Bey ve öylede oldu. Çok uygun bence sizin de öyle bişey tutar.Ben sadece estetik için gidicem kemerli bir burnum var ama egri degil ınsallah yapar bana da
Arkadaşıniz ne kadara oldu acaba ameliyatı birde ben ankara degilim 18 yaşındayım gidemiyorum ankarayaBenim arkadaşımın nefes problemi ve birçok sağlık problemi vardı burnuyla ilgili belki ondan dolayı biraz fazla tutmuş olabilir. Ben de sadece estetik amaçlı ameliyat oldum 1700 demişti Efe Bey ve öylede oldu. Çok uygun bence sizin de öyle bişey tutar.
5000 'e olduArkadaşıniz ne kadara oldu acaba ameliyatı birde ben ankara degilim 18 yaşındayım gidemiyorum ankaraya
Efe beye mi oldu peki5000 'e oldu
Efe bey e nasıl randevu alabilirim yardımcı olur musunuz direkt kendisine almak istiyorumMuayeneden 5 gün sonra ameliyat oldum. Gerçekten çok beğendim burnumu ve etrafımdaki herkeste çok beğendi, sürekli soruyorlar kime yaptırdın diye. Gidip yaptırmayı düşünenler var.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki Efe Bey’e gitmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?