- 12 Kasım 2020
- 119
- 21
- 13
- 23
Ben ankara dışındayım acaba 2020 den sonra fiyat artar mı bunu sorabilir misiniz ve bu hafta içi sorduktan sonra buraya yazabilir misiniz?Arda beye ameliyat olmak istiyorum ama ne randevu alabildim ne baska bir sey yapabildim üstelik sanirim il dışı yasağı geliyormuş.Bana 2 ay önce en fazla 1700 lira olur dendi.Tekrar soracağım bu hafta içi.Ben hacettepe plastik cerrahi bölümünden randevu aldım.Ordan yönlendirildim doktora.Biraz zor alınıyor randevu.
Arda Beyin fiyatları artmış durumda 3500-4000 istiyor.Tabii ki sorarım sizin için kendi doktoruma.Ben ankara dışındayım acaba 2020 den sonra fiyat artar mı bunu sorabilir misiniz ve bu hafta içi sorduktan sonra buraya yazabilir misiniz?Arda beye ameliyat olmak istiyorum ama ne randevu alabildim ne baska bir sey yapabildim üstelik sanirim il dışı yasağı geliyormuş.
Evet benim butcem tam 3000 lira 4000e tamamlamaya çalışacağım insallah daha fazla arttırmaz.Arda Beyin fiyatları artmış durumda 3500-4000 istiyor.Tabii ki sorarım sizin için kendi doktoruma.
Ocak ayında uzman olacak galiba.Fiyat artabilir belki ama tam bilemiyorum.İnşallah en kısa sürede olursunuz ameliyatı.Evet benim butcem tam 3000 lira 4000e tamamlamaya çalışacağım insallah daha fazla arttırmaz.
Uzman olduğu icin fiyati arttirmamis miydi acabaOcak ayında uzman olacak galiba.Fiyat artabilir belki ama tam bilemiyorum.İnşallah en kısa sürede olursunuz ameliyatı.
Hastane arttırmış galiba.Ocak ayında uzman oluyor.Uzman olduğu icin fiyati arttirmamis miydi acaba
Allah Allah.Arda beye de yaptiramacagim sanirim diğer doktorların fiyatlarını biliyor musunuzHastane arttırmış galiba.Ocak ayında uzman oluyor.
Benim ameliyat olacağım başasistan var 2 güne yazacağım kendisine banada uygun fiyat derse size derim.Allah Allah.Arda beye de yaptiramacagim sanirim diğer doktorların fiyatlarını biliyor musunuz
Cok teşekkür ederim WhatsApp tan mi yazacaksınız acabaBenim ameliyat olacağım başasistan var 2 güne yazacağım kendisine banada uygun fiyat derse size derim.
Rica ederim.Evet whatsapp tan yazacağım kendisine.Cok teşekkür ederim WhatsApp tan mi yazacaksınız acaba
Merhaba acaba yazdiniz mi?Ve numarasini alabilir miyim acabaRica ederim.Evet whatsapp tan yazacağım kendisine.
Önceden konuşmuştuk ameliyatların açılmasını bekliyorum bende yarın yazacağım tekrar kendisine bilgi alacağım.Merhaba acaba yazdiniz mi?Ve numarasini alabilir miyim acaba
Youtube da yorumlarda hacettepe de burun ameliyatlarında yapıldığı yazıyordu fakat emin degilim.Siz yine de sorarsınız.Beni de bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Fiyat vs.Önceden konuşmuştuk ameliyatların açılmasını bekliyorum bende yarın yazacağım tekrar kendisine bilgi alacağım.
Merhaba konuştunuz mu acaba Efe beyle?Fiyat vs bilgi aldınız mı?Önceden konuşmuştuk ameliyatların açılmasını bekliyorum bende yarın yazacağım tekrar kendisine bilgi alacağım.
evet konuşabildim kendisiyleMerhaba konuştunuz mu acaba Efe beyle?Fiyat vs bilgi aldınız mı?
Sizde mi Ankaradasınız?Merhaba konuştunuz mu acaba Efe beyle?Fiyat vs bilgi aldınız mı?
Hayir ben zonguldaktayim ama once randevu sonra ameliyat için gelicem insallahSizde mi Ankaradasınız?
inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız.Hayir ben zonguldaktayim ama once randevu sonra ameliyat için gelicem insallah
İnşallah teşekkürlerinşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?