- 3 Şubat 2021
- 249
- 81
- 28
- 24
Bildiğim kadarıyla sabit fiyatHerkesemi aynı yoksa yapacağı şeylere göre mi fiyat değişiyormu
Tabiki de eminim:) kendim muayene oldum. Revizyon ameliyatı da değil ilk defa ameliyat olacağım18.000/22.000 arası dediğine emin misiniz? Çok fazla
Baya fazlaymış fiyatı.Tabiki de eminim:) kendim muayene oldum. Revizyon ameliyatı da değil ilk defa ameliyat olacağım
Plastik cerrahi Sekreterliğinden randevu alınıyor. Hacettepe de ameliyat ücreti. Ameliyatı ne zaman yapabileceğine dair birşey demediBu fiyat kliniğinde yaptığı ameliyatlar için mi yoksa Hacettepe'de yaptığı ameliyatlar için mi acaba? Bir de randevuyu nasıl aldınız? Ne kadar süre sonrası için randevu alınabiliyor?
Semay burnunu görebilir miyim sayfasına baktım hiç bir şey paylaşılmış gitmeyi düşünüyorumEfe Şimşekcan'ı gönül rahatlığıyla öneririm. Kasım ayında ameliyat oldum. İlgisi alakası, güleryüzlülüğü ve işini hakkıyla yapmasıyla muhteşem bir doktor.
kendisine randevu alamamıştım doluluktan ama gördüğüm hastaların burnu baya güzeldiDr. Mert Çalış ameliyat olan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?