Hacettepe Hastanesinde burun estetiği olan var mı Acil!

Merhaba arkadaşlar. Ersoy hocaya ameliyat olan varsa öncesi ve sonrası resmini paylaşabilir mi. Gerçekten çok minnettar kalırım. Özelden de atabilirsiniz. Kendisini düşünüyorum ama hiçbir resim bulamadım. Bir de yakın zamanda ameliyat olan varsa FİYAT BİLGİSİ verir mi çok rica ediyorum.

Bilgi edinebildiniz mi acabaa

Efe Şimşekcan'ı gönül rahatlığıyla öneririm. Kasım ayında ameliyat oldum. İlgisi alakası, güleryüzlülüğü ve işini hakkıyla yapmasıyla muhteşem bir doktor.
Bende cuma günü gittim Hacettepe ye fakat efe bey yokmuş numarasını verdiler yazdım o da hafta içi 5 ten sonra yerinde olduğunu söyledi salı günü gitmeyi düşünüyorum sizdemi efe beye sonradan direkt gittiniz ve burnunuzun modelini gösterdi mi yapılmadan önce teşekkürler

bende Doç dr Mert Çalış'a randevu aldım arkadaşlar. Daha önce duyan veya görüşen oldu mu?

Merhaba ben de efe beyi duydum memnun kalanlar varmış bende randevu almak istiyorum arda beye 5 kasımda gittim hala bekliyorum o yüzden efe beylede görüşmek istiyorum ameliyat oldunuz mu çok önemli benim için

Merhaba bem haccetepede 5 kasımda muayene oldum fakat hala ameliyat olmadım ve çok sıra var ben her gün gün sayıyorum çok rahatsızım burnumdan efe beyi öneren oldu bende muayene gitmek istiyorum fakat efe beye ameliyat olan birisiyle konuşmadım lütfen bana yardım edin instagramdan yazsam size ya da burdan fotograf atsanız çok merak ediyorum fiyat fln beni bilgilendiriseniz çok ama çok sevinirim mesaj bekliyorum sizden

Bende 5 kasımda gittim arda beyle görüştüm hala bekliyorum ameliyat oldunuz mu

Merhaba banada efe beyin numarasını verir misiniz lütfen bende kendisiyle görüşmek istiyorum lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun efe beyin telefon numarasını verebilcek olan var mı bende kendisiyle görüşmek istiyorum çok çaresizim şuan sizden mesaj bekliyorum

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun efe beyin telefon numarasını verebilcek olan var mı bende kendisiyle görüşmek istiyorum çok çaresizim şuan sizden mesaj bekliyorum
Efe bey artık Hacettepe'de ameliyat yapmıyormuş... Başka doktorlara bakın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…