- 30 Aralık 2020
- 57
- 13
- 8
- 25
Efe bey 'in numarasını verir misiniz bende vardı lakin kaybettimEvet hacettepede kendisi.İlk muayene oldum sonra beni o doktora yönlendirip telefon numarasını verdiler ben oradan yazdım kendisine.
Yaptırdınız mı nasıl old acabaBen sadece estetik için gidicem kemerli bir burnum var ama egri degil ınsallah yapar bana da
Hayir gitmedim randevu bile almadım 20 uasindan küçük olduğum için şehir dışı yasağı varYaptırdınız mı nasıl old acaba
Bilgi edinebildiniz mi acabaaMerhaba arkadaşlar. Ersoy hocaya ameliyat olan varsa öncesi ve sonrası resmini paylaşabilir mi. Gerçekten çok minnettar kalırım. Özelden de atabilirsiniz. Kendisini düşünüyorum ama hiçbir resim bulamadım. Bir de yakın zamanda ameliyat olan varsa FİYAT BİLGİSİ verir mi çok rica ediyorum.
Bende cuma günü gittim Hacettepe ye fakat efe bey yokmuş numarasını verdiler yazdım o da hafta içi 5 ten sonra yerinde olduğunu söyledi salı günü gitmeyi düşünüyorum sizdemi efe beye sonradan direkt gittiniz ve burnunuzun modelini gösterdi mi yapılmadan önce teşekkürlerEfe Şimşekcan'ı gönül rahatlığıyla öneririm. Kasım ayında ameliyat oldum. İlgisi alakası, güleryüzlülüğü ve işini hakkıyla yapmasıyla muhteşem bir doktor.
Salı günü görüştüm ameliyattan 2 gün önce arayacağını söyledi özelden yazarsan daha net bilgilendiririmMerhaba efe beyden randevu aldiniz mi
Efe bey artık Hacettepe'de ameliyat yapmıyormuş... Başka doktorlara bakın isterseniz.Arkadaşlar lütfen yardımcı olun efe beyin telefon numarasını verebilcek olan var mı bende kendisiyle görüşmek istiyorum çok çaresizim şuan sizden mesaj bekliyorum
Size kendisimi dedi hacettepede ameliyat yapmadığını.Efe bey artık Hacettepe'de ameliyat yapmıyormuş... Başka doktorlara bakın isterseniz.
Evet kendisiyle konuştum ama siz yinede ulaşıp sorun isterseniz.Size kendisimi dedi hacettepede ameliyat yapmadığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?