Rica ederim:)T
Tamamdır sağolun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim:)T
Tamamdır sağolun:)
Benim açımdan henüz bir gelişme yok malesef:)Neler yaptınız. Var mı bir gelisme
Yazdınızmı efe beye bu arada 2 ay sonra gidiyomuşBenim açımdan henüz bir gelişme yok malesef:)
Ben efe beye 29 ocak tarihinde muayene oldum ameliyat olmayı kabul ettim sıranın gelmesini bekliyorum şuan. Ve burada yazılanlardan sonra efe beye mesaj attım 20 şubatta, kendisi hastaneden ayrılacakmış o yüzden yeni hasta kabul etmiyormuş , bana siz listedesiniz dedi.Yazdınızmı efe beye bu arada 2 ay sonra gidiyomuşumarım bizi ameliyat yapar
Evet 1 saat önce yazdım fakat mesajımı gördü dönüş sağlamadı meşgul olabilir galiba.Yazdınızmı efe beye bu arada 2 ay sonra gidiyomuşumarım bizi ameliyat yapar
Ameliyat olmadım,mesaj attığım halde doktor mesajımı görüp cevap dahi vermedi.Başka doktor bakacağım.Konu sahibi ameliyat oldu mu acaba? Bir de ücretsiz mi oldunuz, eğer olduysanız? Ben para verebilecek durumda değilim. Olursam ancak devlet hastanesinde olabilirim.
Gencay üstün le görüştünüz mü . Bide onunla görüşün derim. Ben ona olucam ameliyat . Olunca yine detayları yazarım burdanAmeliyat olmadım,mesaj attığım halde doktor mesajımı görüp cevap dahi vermedi.Başka doktor bakacağım.
Hangi doktor mesajınızı gördüğü halde cevap vermeyen? Hacettepede mi çalışıyor?Ameliyat olmadım,mesaj attığım halde doktor mesajımı görüp cevap dahi vermedi.Başka doktor bakacağım.
Fiyat olarak ne kadar acaba bilginiz var mı?Gencay üstün le görüştünüz mü . Bide onunla görüşün derim. Ben ona olucam ameliyat . Olunca yine detayları yazarım burdan
Evet hacettepeden ismini vermeyeyim buradan.5 aydır uğraşıyordum oysaki cevap vermedi.Öyle olunca başka doktor arıyorum artık.Hangi doktor mesajınızı gördüğü halde cevap vermeyen? Hacettepede mi çalışıyor?
Fiyat kişiden kişiye göre değişiyor . Yani yapılan işleme göre . Doktorun kendisi ya da sekreterlikle görüşün isterseniz. Yanlış bilgi vermek istemem .Fiyat olarak ne kadar acaba bilginiz var mı?
Peki hacettepede iyi olduğunu duyduğunuz başka bir doktor var mı?Evet hacettepeden ismini vermeyeyim buradan.5 aydır uğraşıyordum oysaki cevap vermedi.Öyle olunca başka doktor arıyorum artık.
5-6 aydır uğraşıyorum bu işe.Hacettepeden vazgeçme noktasına geldil.Şehir hastanesine de bakmaya çalışacağım artık.Sağolun bilgilendirdiğiniz için.Fiyat kişiden kişiye göre değişiyor . Yani yapılan işleme göre . Doktorun kendisi ya da sekreterlikle görüşün isterseniz. Yanlış bilgi vermek istemem .
Arda Küçükgüven vardı o da fiyat arttırmıştı.Peki hacettepede iyi olduğunu duyduğunuz başka bir doktor var mı?
Ne kadar olmuş fiyatı bilginiz var mı? Devlet hastanesi değil mi nasıl fiyat artırabiliyorlar kafalarına göre?Arda Küçükgüven vardı o da fiyat arttırmıştı.
4000 tl falan diye duydum.Ne kadar olmuş fiyatı bilginiz var mı? Devlet hastanesi değil mi nasıl fiyat artırabiliyorlar kafalarına göre?
Kafalarına göre artırma değil asistan ayrı doç ayrı prof ayrı ücrretlendirilir. hacettepe Üniversite hastanesi devlet hastanesi değil .yani ödeme yaparsınız illaki . Ücretsiz olmaz .Ne kadar olmuş fiyatı bilginiz var mı? Devlet hastanesi değil mi nasıl fiyat artırabiliyorlar kafalarına göre?
4000-5000 tl çok değil. Burnumu düzelteceklerini bilsem hiç düşünmeden ameliyat olurum.Kafalarına göre artırma değil asistan ayrı doç ayrı prof ayrı ücrretlendirilir. hacettepe Üniversite hastanesi devlet hastanesi değil .yani ödeme yaparsınız illaki . Ücretsiz olmaz .