Hacettepede asistana burun estetiği olan var mı?

Yazdınızmı efe beye bu arada 2 ay sonra gidiyomuş:KK43: umarım bizi ameliyat yapar
Ben efe beye 29 ocak tarihinde muayene oldum ameliyat olmayı kabul ettim sıranın gelmesini bekliyorum şuan. Ve burada yazılanlardan sonra efe beye mesaj attım 20 şubatta, kendisi hastaneden ayrılacakmış o yüzden yeni hasta kabul etmiyormuş , bana siz listedesiniz dedi.

Konu sahibi ameliyat oldu mu acaba? Bir de ücretsiz mi oldunuz, eğer olduysanız? Ben para verebilecek durumda değilim. Olursam ancak devlet hastanesinde olabilirim.

Konu sahibi ameliyat oldu mu acaba? Bir de ücretsiz mi oldunuz, eğer olduysanız? Ben para verebilecek durumda değilim. Olursam ancak devlet hastanesinde olabilirim.
Ameliyat olmadım,mesaj attığım halde doktor mesajımı görüp cevap dahi vermedi.Başka doktor bakacağım.

Ameliyat olmadım,mesaj attığım halde doktor mesajımı görüp cevap dahi vermedi.Başka doktor bakacağım.
Gencay üstün le görüştünüz mü . Bide onunla görüşün derim. Ben ona olucam ameliyat . Olunca yine detayları yazarım burdan

Fiyat kişiden kişiye göre değişiyor . Yani yapılan işleme göre . Doktorun kendisi ya da sekreterlikle görüşün isterseniz. Yanlış bilgi vermek istemem .
5-6 aydır uğraşıyorum bu işe.Hacettepeden vazgeçme noktasına geldil.Şehir hastanesine de bakmaya çalışacağım artık.Sağolun bilgilendirdiğiniz için.

Ne kadar olmuş fiyatı bilginiz var mı? Devlet hastanesi değil mi nasıl fiyat artırabiliyorlar kafalarına göre?
Kafalarına göre artırma değil asistan ayrı doç ayrı prof ayrı ücrretlendirilir. hacettepe Üniversite hastanesi devlet hastanesi değil .yani ödeme yaparsınız illaki . Ücretsiz olmaz .

Kafalarına göre artırma değil asistan ayrı doç ayrı prof ayrı ücrretlendirilir. hacettepe Üniversite hastanesi devlet hastanesi değil .yani ödeme yaparsınız illaki . Ücretsiz olmaz .
4000-5000 tl çok değil. Burnumu düzelteceklerini bilsem hiç düşünmeden ameliyat olurum.

Back
X