hacker buldum..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Kızlar başlıktada gördügünüz gibi dayanamadım şüphelerimden kurtulmak için hacker buldum..bilgisayarını izlemeye alıcaz, yarına kadar vakit istedim düşünmek için siz ne dersiniz hiç bulaşmamalıyım bilemedim

hacker değildir o ya pc yi uzaktan izler bence ama o bile size yeter.hem bunu internet cafedekilerde yapabiliyo sanırsam bi de güvenilir mi bu şahıs. yabancı olmasın cok ta tanıdık olmasın

hacker değildir o ya pc yi uzaktan izler bence ama o bile size yeter.hem bunu internet cafedekilerde yapabiliyo sanırsam bi de güvenilir mi bu şahıs. yabancı olmasın cok ta tanıdık olmasın
internetten buldum ama baya güvenilir görünüyo sitesi falan var bana anlatıcak ben izlicem herşeyi bigün bunun için kendimden utanırmıyım yoksa iyiki yaptımmı derim bilmiyorum:/

internetten buldum ama baya güvenilir görünüyo sitesi falan var bana anlatıcak ben izlicem herşeyi bigün bunun için kendimden utanırmıyım yoksa iyiki yaptımmı derim bilmiyorum:/

Bi de internetten mi? Cildirdiniz mi siz? Insanlara nasil gguvenebiliyorsunuz? Su an soklar icindeyim vallahi.
iliskini bitirsen daha az yara alırsın bana demedi deme.

suçsuzum daha bişey yapmadım sizden fikir almak istedim

Sakin böyle bir hataya dusmeyin. Gercekleri ogrenmek için sorun. Evet dogrulari anlatana kadar soruN.
Ayrica güven bitmisse iliski bitmistir.
Zaten pek mantikli tarafi yok sizin iliskinizin konularinjzdan biliyorum.
Bence ayrilin gitsin

Bi de internetten mi? Cildirdiniz mi siz? Insanlara nasil gguvenebiliyorsunuz? Su an soklar icindeyim vallahi.
iliskini bitirsen daha az yara alırsın bana demedi deme.
bu duruma düşürenler utansın ne hallere düştüm sitesi falan var konuştuk biraz güvendim ne bileyim ama zaman istedim

vaooowww atraksiyon ,işkillenmezse bir şey olmaz ...
yok anlamaz bende çok heyecanlandım ama hiç bulaşmasammı

Sakin böyle bir hataya dusmeyin. Gercekleri ogrenmek için sorun. Evet dogrulari anlatana kadar soruN.
Ayrica güven bitmisse iliski bitmistir.
Zaten pek mantikli tarafi yok sizin iliskinizin konularinjzdan biliyorum.
Bence ayrilin gitsin
aslında çok degişti diyebilirim daha dogrusu banamı öyle gösteriyo yoksa degilmi gerçekleri ögrenmem lazım bi şekilde başka bi çözüm gelmedi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…