- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
ne diyosunnnnn....
offf sormayın bu iş çok tehlikeli bi hal almaya başladı :)hacklemek caiz mi ? : D
bence devam et, bayılırım gizli şeyleri öğrenmeye :>
offf sormayın bu iş çok tehlikeli bi hal almaya başladı :)
internetten buldum ama baya güvenilir görünüyo sitesi falan var bana anlatıcak ben izlicem herşeyi bigün bunun için kendimden utanırmıyım yoksa iyiki yaptımmı derim bilmiyorum:/hacker değildir o ya pc yi uzaktan izler bence ama o bile size yeter.hem bunu internet cafedekilerde yapabiliyo sanırsam bi de güvenilir mi bu şahıs. yabancı olmasın cok ta tanıdık olmasın
paramla rezilmi olurum diyosunuzHem hackerın, hem sevgilinin seni kandıracak olmasını hevesle beklemesem de baya yüksek bir ihtimal diyorum.
@asude bahar, ayrıca haklı
paramla rezilmi olurum diyosunuz
evet ama başka çare bırakmadı bana ne yapmalıyım nasıl ögrencem gerçekleriBilisim sucu oldugunu biliyosundur heralde?
suçsuzum daha bişey yapmadımDelirdin mi? Bi de buraya konu acip kendini ifsa etmis. Bilişim suçu bu. Bari yaptıktan sonra soyleseydin
internetten buldum ama baya güvenilir görünüyo sitesi falan var bana anlatıcak ben izlicem herşeyi bigün bunun için kendimden utanırmıyım yoksa iyiki yaptımmı derim bilmiyorum:/
suçsuzum daha bişey yapmadımsizden fikir almak istedim
bu duruma düşürenler utansın ne hallere düştüm sitesi falan var konuştuk biraz güvendim ne bileyim ama zaman istedimBi de internetten mi? Cildirdiniz mi siz? Insanlara nasil gguvenebiliyorsunuz? Su an soklar icindeyim vallahi.
iliskini bitirsen daha az yara alırsın bana demedi deme.
yok anlamaz bende çok heyecanlandımvaooowww atraksiyon ,işkillenmezse bir şey olmaz ...
aslında çok degişti diyebilirim daha dogrusu banamı öyle gösteriyo yoksa degilmi gerçekleri ögrenmem lazım bi şekilde başka bi çözüm gelmedi aklımaSakin böyle bir hataya dusmeyin. Gercekleri ogrenmek için sorun. Evet dogrulari anlatana kadar soruN.
Ayrica güven bitmisse iliski bitmistir.
Zaten pek mantikli tarafi yok sizin iliskinizin konularinjzdan biliyorum.
Bence ayrilin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?