Had bilmemekte ısrarcı kv

konunun oncesi filan var da ben mi kacirdim? hic kafasindan kivilcim cikartacak bir durum yok. sizin her şeyinize gelmis bir kuzenin etkinligine gitmek istememissiniz. belki de gorumcesi dedikodu vs yapmasin diye o gelmek istedi de esi izin vermedi dedi. esinize niye kiziyorsunuz onu zaten hic anlamafim. kv tek hatasi klasik hepsi yapar, sizinle yapacagi plani ogluyla konusmak olmuş. onda da sizinle daha once konustugundan belki esiniz gelir anne der diye soylemistir.

yahu ben tam tersini yapardım
bende bir tuhaflık var kesin.
gitmek istemediğim yere ısrar ederse mesela
"anne oğlun izin vermiyor ona söyle "
gitmek istedigime
" bende geliyorum tabiki"
azcik politik olun bir zararı olmaz.erkenden yaslanirsiniz böyle
eşiniz kalp kırmamaya çalışmış art niyet yok.

Hangi kv haddini bilmiş ki sizinki bilsin

Ćok çok abartmıssinız. Kayinvalideniz eşinizin annesi..Kendi anneniz böyle rica etse gitmez misiniz?
Kadın sizden çekiniyor artık kızım sana söylüyorum gelin sen anla ..şekliyle sizi yanında istiyor babaanne babaanne diye tutturmuşsunuz.Onun kaynanasını ondan çok mu düşünüyorsunuz? ?

Samimi olun samimi bahane arayıp eşinizi de arada bırakmayın.

Derdim kV ile gitmemek değil ki kV girmediği yere gitmek istemiyor olmama rağmen eşimden benim adıma izin istedi siz yanlış anlamışsınız

Iyi de eşinizin suçu ne ?? Defalarca okudum esinizle alakalı bir kısım göremedim. Kayınvalideniz evet sinir bozucu bir sekilde konuşmuş ama eşinizin burda kabahati yok.Erkekler bizim kadar detay detay anlatmayi sevmez o an uzatmak istememistir birsey dememistir.Esinizle aranızı bozacak bir durum yok ama kayınvalideniz patavatsızligina susmamanız iyi olmus anlamıştır

Kv hapsursa sana batar zaten
Bu kadar kin ,nefret,had bildirme savasi ne ?
Sanki babanin arpa tarlasina basmis
Bir de sevgili olma gunu ne ya hahahaah
Eski bir konu ama sizin bu kalbimden geçen her kelimeyi temsil eden yorumunuza tepkisiz kalamadım çok doğru tespit

Allah hayirli gelinler nasip etsin. Onceden yasanan olaylara bilenip,kinlenip simdi aldığı nefesten gicik kapan gelinler türemiş.. açtığınız konu Okadar komik ki.
Çıldıracak,delirecek bir yan goremedim.. belkide insanlara kendi istegi ile gelmedi diyerek mahcup düşmemek icin,oğlum izin vermiyor demek istemiştir. En azindan kendi gelmiyor ile izin vermiyor arasinda ince bir fark var. Biraz toleransli yaklasin. Böyle kınle bilenmeyle omur geçmez

Şu ana kadar gördüğüm en abartılan konular arasına girmiş oldu konunuz.

Bu ne güç savaşı böyle ? Gereksiz bir ego.

Ayyyy yok on kere bohca goturup gelmeler soz nisan dugun okurken ruhum daraliyor. Sacma sapan millet ne der diye yapilan adetler.... Ayrica sizde konuyu cok abartmissiniz..

Ne kadar büyütmüşsünuz,günü zehir eden kb değil siz olmuşsunuz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…