Had bilmemekte ısrarcı kv

Eşiniz politik davranarak durumu toparlamış. Kalp kırmadan halletmiş. Neden ego yapıp insanları yerin dibine sokuyorsunuz bende onu anlayamadım. Bir şeyi istemiyorsanız yapmazsınız. Öyle yada böyle. İlla kimliğimi ispatlayacağım, ben şöyle özgürüm böyle özgürüm demek zorunda mısınız?

Kayınvalide ısrarcı bi tip tamam, fakat kardeşinin yanında bu çıkışı yapmanız çok ayıp. Hele sonra eşinize çıkışmanız daha gereksiz

Sizler ilerde nasıl muamele göreceksiniz Allah bilir. Cahil kafasını duvara vurup kıvılcım çıkaracakmis pehh.. Kadının hiç birşeye karıştığı yok sadece davete gidelim diye ısrar etmiş bi kaç kez..
Yeminle şu egosundan geçilmeyen kadınlara sinir olmaya başladım. Yoktan yere evinde huzurunu kaçırdıkları için..
Kadının hiç birşeye karıştığı yok derken ?
Kendi gitmediği ortama benim fikrimi sormadan sözüm ona izin vermeyen eşimden izin istiyor

Teşekkür ederim ilginiz ve iç açıcı mesajınız için
Rica ederim sizi çok iyi anlarım çünkü ben de detaycı bi insanım özellikle aile içi konularda
O zaman sizden sadece şunu istiyorum burda moralinizi bozmayın
Enerjinizi de düşürmeyin eşinizle hiç bişey yokmuş gibi mutlu şekilde gününüze devam edin söz mü? (Emin olun ufacık rahatsız edici durum görsem sizden bunu istemezdim )

Şu kocalarınızı bu kadar arada bırakmayın ya. Biri anne biri eş. Ne derdiniz varsa kvyle kendi aranızda halledin. Evdeki huzurunuzu bozmayın.
Çünkü eşim bana göre anacı bir tip kV bana seni alıp soyu bok ettik dediğinde eşim annem o anlamda söylememiştir diyen biri idi

Kendi gitmediği ortama benim fikrimi sormadan sözüm ona izin vermeyen eşimden izin istiyor
Güzel bir dille hatta gülerek anne benim fikrimi neden sormuyorsun dediniz mi peki ? Hoşgörü ile vermek istediğiniz mesajı verebilirsiniz ve de bu kadar huzursuz olmazsınız. Cidden dışardan bakınca o kadar gereksiz bir dert ki.. Yani üzülüyorum bu kadar basit şeyler yüzünden eşlerin arası açılmamalı diye..

Rica ederim sizi çok iyi anlarım çünkü ben de detaycı bi insanım özellikle aile içi konularda
O zaman sizden sadece şunu istiyorum burda moralinizi bozmayın
Enerjinizi de düşürmeyin eşinizle hiç bişey yokmuş gibi mutlu şekilde gününüze devam edin söz mü? (Emin olun ufacık rahatsız edici durum görsem sizden bunu istemezdim )
Yaaa nasıl tatlı nasıl cana yakın bir yorumdur bu .boynunuza sarılasım geldi
Tekrar çok teşekkür ederim yüzümde gülümsemeye sebep oldunuz

Kayınvalidem bana başkalarının yanında, kocası izin vermedi de ben konuştum dese kendimi küçük düşmüş hissederim. İzin vermemiş bile olsa, başkasının yanında konuşulacak şey değil. Boşboğazlık etmiş. Neden böyle yaparak beni küçük düşürdün derdim müsait zamanda. Eşimi karıştırmazdım olaya, onunla ilgili bir durum yok neticede.

KV hapşırsa bana batıyor değil mevzu daha önceki yapmış olduğu çakallıkları da var düğün esnasında başkasının takmış olduğu Takıları yeğenine kardeşine vs verip yeniden taktıran insan yani arkadan iş çeviren biri
Ve de bana başkasının ağzı ile seni alıp soyu bol ettik demişliğide var He bir de ekstra olarak habersiz çat kapı gelmeye bayılır en son akşamın 9da geldi oğlu sonrasında uyardı
He bir de sevgili olma yıl dönümü bu yola çıkmaya karar verip ilk adım attığımız gün
Seni alıp suyunu bol ettik ne demek ben anlayamadım?

Kv gıcıklık etmiş ama sizde abartmışsınız çok fazla .
Biraz sakin olun kayinvelideden daha fenasınız gibi.
Belki yakın zamanda biriken küçük şeylerin üstüne geldiği için böyle olmuş da olabilirim
Bir de eşimin tavrından kaynaklanıyor
Bahar alerjim çıktı çok ağır atlattım ateşler içinde vs eşim annem gelir sana bakar arayayım dedi ben istemedim mecburiyeti yok sonra tesadüf kV arası beni sesimden anladı hasta olduğumu bana yan komşunun kızı da hasta seninle yaşıt bende ona çorba yapıp içirdim dedi sonrasında bana geldi hasta halimle ona hizmet ettim oda oturdu kalkarken yanına yiyecek koydum eşim daha diyor ki anneme deseydin o gelip sana bakardı
Burda kV ye bir şey demem istediğini yapar hiç bir mecburiyeti yok ama eşim resmen her olayı farklı görüyor ve sinir oluyorum buna

Ben anladim sizi daha önce yasadiklariniz dolayısıyla fazla kurulmussunuz kv kişisine ki bu sizi yipratmaktan öteye geçmez güzel kardeşim tecrübeyle sabit kulaklarım ugulduyor artık sinirden önüne bak boşver orda verdin mi vermen gereken cevabı verdin eşini karıştırma arada bırakma arayı bulmaya çalışan erkek daha zor durumda oluyor
Not 6 yıllık evliliğinin 5 buçuk yılını kv ile ayni evde geçiren deneyimli gelin :KK51:

Haklısınız da, siz de açık ve net olabilseydiniz keşke en başından. Gitmek istemiyorum deseydiniz. O zaman belki ısrar etmesine mani olabilirdiniz.

Bacım eşinin suçu ne annesini kırmadan söylemiş işte ayrıca bırak başkalarına ‘ben izin vermiyorum, gitmesin’ demesi daha iyi. Çünkü ilerde senin hayır diyemeyeceğin bi şeye ben izin vermiyorum diyerek seni kurtarabilir. Bu yüzden tatsızlık çıkarma bence.

Sadece bu olaya bakarak abartmışsınız diyeceğim,
Eşiniz ile tartışma,ağlama,özel dediğiniz günün keyfini kaçırma vs çok gereksiz tepkiler.
Cevabınızı da vermişsiniz daha ne taılılıyorsunuz,boşverin

Çok uzatmışsınız yaa, her şeyin altından olay çıkarmayıverin. Kayınvalidenin abartılacak bir davranışı yok. Sanki sizin davranışlarınız çok sempatik, çok mükemmelmiş gibi kayınvalidenin otuna çöpüne takılırsınız nedense.

Back
X