Had bilmemekte ısrarcı kv

Turnagi kirilsa dunyayi yakmaya niyetlenen kadinlardansin belliki,bende gelinim bende de dedigim dedik bir kayinvalide var,tamamiylede zit karakterlerdeyiz ama zitlasmalarimizda da iktidar savasina da girmem gerek yok altmis yasindaki kadinla neyin yarisina girilir ki?kendince dusunculeri kaliplasmis zaten neyi zorla kabullendirebilirim ki?sozlerine sessiz kalip gulup gectigim coktur,hayir kavga cikarsam yakip yiksam esimle aram bozulacak,kendimi yipraticam...Kafasini duvarlara surtmek terimi de zaten ayri bir saygisizlik,nefret etsende esinin anasi,su yazdiklarini gorse emin ol uzulur...kayinvalidenle soguk savasinda en buyuk zarari esine veriyosun kayinvalidene degil unutma...

o gün geldiğinde bakarız demek yerine açık açık ‘annecim ben gelmek istemiyorum bu sebepten gelmiyorum’ deyin. bu kadar zor olmamalı. ısrar ederse de ‘annecim gelmek istemiyorum bunu anlamak zor olmamalı’ dersiniz.
eşinize patlamanız bence gereksiz olmuş.

Ben bu kadar sinir olacak bi durum göremedim açıkçası yani art niyetli bi yaklaşım gelmedi neden bu kadar kızdınız ve hiçbirşeyden haberi olmayan eşinizi bu konudan ötürü neden kırdınız?ben haklı göremedim sizi pek

Yanlış anlamayın ama bence biraz siz buyutmussunuz bu durumu. Çok ters bi durum göremedim ben. Ayrıca eşinizin bir suçu yokken arayip da annesini şikayet etmeniz de bence çok hoş olmamış. Bence haklı değilsiniz.

Öncelikle kusuruma bakmayın sanırım detaylı yazacağım için uzun olacak. Olayın ardından yazdığımdan olsa gerek
bir buçuk yıllık evliyim kV ile seviyesini koruduğum sohbet muhabbetim var.
Eşim ile haftada bir yada 2 hafta bir akşam çaya gider geliriz.
Sorunum şu KP kuzeni nişanlandı kV nişan bohçası gelecekmiş bizi de davet ettiler gider miyiz dedi . Bende eşimin ricası ile onay verdim (gideceğim kişi de benim herşeyimde bulunmuştu nezaketende gitmeliydim kaldı ki kızı da tanıyorum sohbetimiz arkadaşlığımız var) neyse gittik sonra nişanlı oldu ona gittik vs
Eşimin babannesi bugün yazı geçirmek için memlekete gidecekti 1 ay önce bileti alındı.
KV hafta başı aradı geçen sefer bohçasına gittiğimiz kız bu sefer damada bohça götürecekmiş davet edildik gider miyiz dedi . Bende o gün babanne şehir dışına çıkacak otobüs saati ona denk gelir gidemeyiz nasıl gidelim falan dedim. KV de önceki akşam görüşür vedalaşırız bohçaya da gideriz dedi
Öyle olurmu ki anne neyse daha var o güne kadar konuşuruz diyip kapattım telefonu .
Gitmeyi istemiyordum da gitmemeye karar verdim. Kv ile de bu konu hakkında konuşmadık çünkü gitmeyecektim.
Dün akşam babanneyi ziyarete gittik eşim ile kV ile altlı üstü oturuyor babanne ile yukarı benim kV ye çıktık
Otururken kV eşime hitap ederek oğlum renkli Bukalemun gitsin yarın bohçası ya dedi (sanki ben gitmek istiyorda eşim izin vermiyor sevgili kV benim adıma izin istiyor )
Eşimde ne yapsın orda babannem gidiyor dedi (bana göre böyle demek yerine eşim zaten girmek istemiyor anne ben bişey demiyorum ki de demeliydi bunu eve geçince kendisi ile de paylaştım )
Babannenin son günü kadın gider ayak tatsızlık çıkmasın diye sükunetimi koruyup kV ben zaten gitmek istemiyorum demekle yetindim
Bugün babanne ile vedalaştık yürüyoruz çok sevgili kV bu seferde kendi görümcesine ben oğluma söyledim renkli Bukalemun oraya gitsin diye de kabul etmedi izin vermedi dedi
Artık cevabını vermelisin diyip verdim cevabını "anne ben gitmek istemiyordum zaten kaldı ki eşim bana izin vermedi değil olay ben gideceğim yeri bilirim eşimin izin vermeme gibi durumu olmaz "tarzında konuştum kV sustu kaldı orda ama içimdeki ses al şu cahil kafasını duvara sürterek kıvılcım çıkar dedi vedalaşıp ayrıldık
Eşimi arayıp açtım ağzımı "ikili mi oynuyorsun sen benim yanımda ayrı annenin yanında farklı mısın yada annen bu cürreti nerden buluyor kendini bizim evliliğimize neden dahil etme sevdasında tarzında konuşup kapattım telefonu
Üstelik bugün bizim sevgili olma yıldönümümüzdü salak gibi sarma sardım tatlı yaptım ama sağ olsun kV hepsinin içine etti içimde hiç bir istek kalmadı eşimden de soğudum
Kendisi biraz anacı geliyor bazen bana yada kendi benim gibi düşünemediğinden cevap veremiyor gibi
Of bilmiyorum ama çok sinirliyim çok uzun oldu sizi de yordum kusura bakmayın başak burcuyum detaylı yazmasam anlatamam
Bu olay karşısında eşime nasıl davranmalıyım ne demeliyim kV ile konuşmalı mıyım bu konuyu
Kendisi az önce aradı beni ama o an ağladığım için açmadım telefonu
Emin ol kimseye had falan bildirmemişsin. Sadece insanlara ben buyum işte demissin. Kvde de emin ol ne oldu buna diye saskinligindan kalmıştır yazık. Kocanıza da Allah sabır versin.

Ben olayda birsey goremedim. Kv biraz israrci olmus evet ama sonucta gitmek istenmedigi de soylenmis. Konu kapanmis.
Hele kocaya neden kizildi hic anlamadim. Adama uzuldum. O an ilk aklina gelen babaanne imis onu soylemis. Gelinin ne soylemek istedigini nereden bilsin adam. Adam soylese dert soylemese dert.
Evlilik yildonumunu kutlamayi anlarim da sevgili olma yildonumu ne demek onu anlamadim. Flort etmiyorsunuz ki artik... bu kisim neyse de bos yere agzinizin tadini kacirmissiniz.

Bu kadar küçük olayları düşünüp düşünüp sonra birilerini paylamaya çalışmanız sadece size zarar verir. Psikolojiniz bozulur. Galiba birazcık da bozulmus...
Sevgili olma gününüzde yaprak sarip bunu dert etmeniz falan... Eşinize de kendinize de yazik

Sizin hatanız kv ye bahane sunmak.Gitmek istemiyorsanız açık açık söyleyecektiniz.
Bahane yaratmışsınız kv de bahaneleri ortadan kaldırmaya çalışmış kadını suçlu bulmadım ben burada.
Çünkü siz kendiniz yazmışsınız sonra konuşmadık vs.diye tam olarak hayır dememissiniz ki?
Eşiniz de haklı burada sizin sunduğumuz bahaneyi söylemiş adam sadece.

Ay ayrıca bu nedir yahu yok gelin bohçası yok damat bohçası millet etkinlik delisi adeta bi nisan bi düğün yetmiyor mu insanlara acaba çok ilginç geliyor bana.

Ben anladim sizi daha önce yasadiklariniz dolayısıyla fazla kurulmussunuz kv kişisine ki bu sizi yipratmaktan öteye geçmez güzel kardeşim tecrübeyle sabit kulaklarım ugulduyor artık sinirden önüne bak boşver orda verdin mi vermen gereken cevabı verdin eşini karıştırma arada bırakma arayı bulmaya çalışan erkek daha zor durumda oluyor
Not 6 yıllık evliliğinin 5 buçuk yılını kv ile ayni evde geçiren deneyimli gelin :KK51:
Uuuu maşallah size 5 buçuk yıl alkışlalanacak kişisiniz vesselam

Gelip burda tek bir olay anlatıp suçlu çıkınca "ama bana eskiden neler yaptı bilmiyorsunuz" diyenler de ayrı bir alem.
Nerden bilelim neler yaptığını?
Kadın gül reçeli getirse neden vişne reçeli değil dersiniz kadından öyle bi nefret etmişsiniz ki kafasını duvara sürtmek istemeler falan?
Adamı arayıp azarlayın sonra da sevgili olduğumuzun ilk günü bla bla.
Valla kusura bakmayın da bu naz kapris bi yere kadar çekilir adamın sabrını taşırırsınız birgün, sonra kim kimden kıvılcım çıkarır muamma.

Hayatı bu kadar zorlaştırmayın kendinize. Kadıncağız ağlanacak kızılacak bir şey dememiş, ısrarcı olmuş sadece. Haklıdır demiyorum elbette ki ısrar etmemesi gerekir ama bu kadar da büyük tepkiler vermeyin bence. Eşinize üzüldüm adamın bi suçunu göremedim

Farklı bakış açıları sunan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim haklısınız ben farklı şeyler ile dolup 12 saat içinde kvden aynı cümleyi 2 kez duymak son damla olmuş
Belki başka birinin açtığı konu olsa bende şuanki gibi düşünmem
İçimi ferahlatıp beynimi aydınlattığınız vakit ayırdığınız için her birinize teşekkür ederim
KV nin başka batan davranışlarının üstüne tuz biber olmuş bu dediğiniz gibi
He bide sarma sardım vs demem ayrı bir ofsayt ya :D
Sonuç eşim gel gidip dışarda yemek yiyelim dedi açık hava iyi geldi eşime bu konu hakkında bir şey demedim

Öncelikle kusuruma bakmayın sanırım detaylı yazacağım için uzun olacak. Olayın ardından yazdığımdan olsa gerek
Sorunum şu KP kuzeni nişanlandı kV nişan bohçası gelecekmiş bizi de davet ettiler gider miyiz dedi . Bende eşimin ricası ile onay verdim (gideceğim kişi de benim herşeyimde bulunmuştu nezaketende gitmeliydim kaldı ki kızı da tanıyorum sohbetimiz arkadaşlığımız var) neyse gittik sonra nişanlı oldu ona gittik vs
Eşimin babannesi bugün yazı geçirmek için memlekete gidecekti 1 ay önce bileti alındı.
KV hafta başı aradı geçen sefer bohçasına gittiğimiz kız bu sefer damada bohça götürecekmiş davet edildik gider miyiz dedi . Bende o gün babanne şehir dışına çıkacak otobüs saati ona denk gelir gidemeyiz nasıl gidelim falan dedim. KV de önceki akşam görüşür vedalaşırız bohçaya da gideriz dedi
Öyle olurmu ki anne neyse daha var o güne kadar konuşuruz diyip kapattım telefonu .
Gitmeyi istemiyordum da gitmemeye karar verdim. Kv ile de bu konu hakkında konuşmadık çünkü gitmeyecektim.
Dün akşam babanneyi ziyarete gittik eşim ile kV ile altlı üstü oturuyor babanne ile yukarı benim kV ye çıktık
Otururken kV eşime hitap ederek oğlum renkli Bukalemun gitsin yarın bohçası ya dedi (sanki ben gitmek istiyorda eşim izin vermiyor sevgili kV benim adıma izin istiyor )
Eşimde ne yapsın orda babannem gidiyor dedi (bana göre böyle demek yerine eşim zaten girmek istemiyor anne ben bişey demiyorum ki de demeliydi bunu eve geçince kendisi ile de paylaştım )
Babannenin son günü kadın gider ayak tatsızlık çıkmasın diye sükunetimi koruyup kV ben zaten gitmek istemiyorum demekle yetindim
Bugün babanne ile vedalaştık yürüyoruz çok sevgili kV bu seferde kendi görümcesine ben oğluma söyledim renkli Bukalemun oraya gitsin diye de kabul etmedi izin vermedi dedi
Artık cevabını vermelisin diyip verdim cevabını "anne ben gitmek istemiyordum zaten kaldı ki eşim bana izin vermedi değil olay ben gideceğim yeri bilirim eşimin izin vermeme gibi durumu olmaz "tarzında konuştum kV sustu kaldı orda ama içimdeki ses al şu cahil kafasını duvara sürterek kıvılcım çıkar dedi vedalaşıp ayrıldık
Eşimi arayıp açtım ağzımı "ikili mi oynuyorsun sen benim yanımda ayrı annenin yanında farklı mısın yada annen bu cürreti nerden buluyor kendini bizim evliliğimize neden dahil etme sevdasında tarzında konuşup kapattım telefonu
Üstelik bugün bizim sevgili olma yıldönümümüzdü salak gibi sarma sardım tatlı yaptım ama sağ olsun kV hepsinin içine etti içimde hiç bir istek kalmadı eşimden de soğudum
Kendisi biraz anacı geliyor bazen bana yada kendi benim gibi düşünemediğinden cevap veremiyor gibi
Of bilmiyorum ama çok sinirliyim çok uzun oldu sizi de yordum kusura bakmayın başak burcuyum detaylı yazmasam anlatamam
Bu olay karşısında eşime nasıl davranmalıyım ne demeliyim kV ile konuşmalı mıyım bu konuyu
Eşinizin bir suçu yok bence cevabınıda vermişsiniz keşke bunu eşinize yansıtmasaydınız demek ki eşiniz birşey diyemiyor benimki de böyle ben eşimden dolayı ailemi uyarırım dikkat ederler ama eşimin ailesi ne dersen de anlamaz tipler.

Başak burcuyum demişsin bir arkadaşım vardı onu hatırlattın istediği olmayınca çok sinirlenip beni eşimi bile yönetmeye çalışıyor çok sıkıldım ondan
Senin istediğin gibi konuşmuyorlar diye çok hırslanmışsın gittin mi yooo

dışardan nazik içi patlayan bir tip sürükleyip kafada kıvılcım çıkartmak nedir?

Eşinize tepkiniz ağır olmuş, sonuçta siz de aynı bahaneyi sunmuşsunuz zamanında. Olaya tepkiniz de abartı, oturup ağlamak çok fazla bir tepki bu olay için. Kendinizi fazla mı kuruyorsunuz acaba, dikkat edin bu şekilde ömür geçmez.

Farklı bakış açıları sunan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim haklısınız ben farklı şeyler ile dolup 12 saat içinde kvden aynı cümleyi 2 kez duymak son damla olmuş
Belki başka birinin açtığı konu olsa bende şuanki gibi düşünmem
İçimi ferahlatıp beynimi aydınlattığınız vakit ayırdığınız için her birinize teşekkür ederim
KV nin başka batan davranışlarının üstüne tuz biber olmuş bu dediğiniz gibi
He bide sarma sardım vs demem ayrı bir ofsayt ya :KK70:
Sonuç eşim gel gidip dışarda yemek yiyelim dedi açık hava iyi geldi eşime bu konu hakkında bir şey demedim
adamın hiç bi suçu yok boşuna trip atmışsın. konunun tekrar açılmaması isabet olmuş. bidaha kaynanaya kızarsan hemen konu açma, açık havaya çık en iyisi. hala aynı fikirdeysen o zaman açarsın konuyu

Back
X