Haddini aşan kv ve kp

Çok doğru söylüyorsunuz bu süreçte zaten anlattıklarını yaptım sayılır tedavi sürecinden bilerek bahsetmedim daha üstüme gelir üzer beni diye. Karışıma aldım biz düşünmüyoruz daha dedim anlattım anlamadı devam etti daha da çirkinleşerek son sözleri artık ipin ucunu kaçırdığını gösteriyor eşimin adam akıllı konusması lazım susturması lazım özel hayatımıza karışmaması gerekli onun torunu olacaksa biz de evlat sahibi olmaya çalışıyoruz bu onu haklı yazmaz her istediğini söylemek lüks ü vermez

"Çok isteyen kendi yapsın ben şu anda düşünmüyorum" demiştim ben. Evet biraz kaba belki ama kv de olsa, anne de olsa haddini bilmeyene biraz sert cıkmak gerekti. Sonra bir daha soran olmamıştı :)

Sakın istiyoruz ama olmuyor falan deme. Sorun ne, doktora git şu bu didikler durur canın iyice sıkılır.

Iyyk benim eşimde annem kaç cocuk büyütmüş bilir diyor. Bende kadın 35 sene önce dogurmuş. Aradan kaç yıl gecmıs. O zamanla bu zaman bir mi diyorum. Herkes kendi doğurduğuna baksın ya. Karışan kv nin açma telefonunu. Söyle ya depresyona sokuyorsun açmıyorum de. Ya ben sivri dilli tahammülsüzüm ya da insanlar çok hadsiz

Bana da kv yok bilmem kim rüyasında seni hamile görmüş dedi ima yapıyor. Bende Allah korusun dedim. Agzından cıktı Vala. Sonra torun istiyorsan diger oglunu evlendır dedim. Bidaha bana yorun lafı açmadı. Açarsada ogluna söyle ayrıca karı koca arasında biz bakcaz sonucta derim

Yurt disinda yasadim ben. Evde kalma kisir olma muhabbeti yok. Bu Turk toplumunun seytanlarina has.
Türklerin tek bildigi çogalmak. Evlenince hemen çocuk yapmazsan acaba kısır mı der. Herseye karısır.Herseye burnunu sokan gereksız insanlarla muabbetı kestim. Ki evlendik ertesi gün akrabam gece nasıldı diyor. Tek bildikleri şey baska birsey yok.

"Çok isteyen kendi yapsın ben şu anda düşünmüyorum" demiştim ben. Evet biraz kaba belki ama kv de olsa, anne de olsa haddini bilmeyene biraz sert cıkmak gerekti. Sonra bir daha soran olmamıştı :)
Haklısınız ama karşınızdaki insanla alakalı Bi durum bu anlamak istemeyene ne dersen nasıl dersen de anlamıyor maalesef

Neden diyemiyor anne baba bu kadar mı baskın had bildirmek bu kadar zor olmamalı.
Ona göre zor bilmiyorum nasıl aşacak bu konuları çok büyük sıkıntı da o zaman. Eski kafalı büyütülmüş babasına asla Bi kelime diyemez tamam baba olur baba modunda. E bari annene söyle demi karışmayın babama da söyle biz ne zaman istersek o zaman yaparız de

Anneye söyleyip oda babaya çıtlatcak bunu,adam ne kadar kaale alır ki bunuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…