Haddini bilmez komşu/ saç dökülmem

D DuyguUtcu aldatılmana çok üzüldüm ayrıldınız mı? ya da ne durumdasınız. İçinde bulunduğunuz stresten dolayı da dökülme olabilir

D DuyguUtcu aldatılmana çok üzüldüm ayrıldınız mı? ya da ne durumdasınız. İçinde bulunduğunuz stresten dolayı da dökülme olabilir

Ayrılmadık ama nefret ediyorum. En yakın zamanda onu da yakamdan atıcam. Bana yaranmaya calıştıkça yüzüne tükürmek istiyorum. Ne kadar güzel bi kadındım ben bekarken.... gülen yüzümü soldurdu adi herif.

Aa ben sizi hatırladım takip ediyordum. Öncelikle geçmiş olsun saclarinizda erkek tipi saç dökülmesi başlamış olabilir mi acaba ? Bende de vardı doktor b Vit iğnesi verdi 1 ay vuruldum. Bunun yanında kortizonlu bir saç spreyi verdi 2 hafta masaj yaparak uyguladım ve badem yağ e Vitanını ve farklı bişeyler içeren bir karışım verdi bunları kullandım gerçekten çok iyi geldi .şampuan olarak ducray öneririm. Ama saç dokulmelerinde öncelik içerden tedavidir bu yuzden sampuanlar etkisiz kalıyor aslında bi noktadan sonra .kaliteli bir doktora gidip kan verin durumun ciddiyetini anlatın doktor düzgünce ilgilenir zaten merak etmeyin stres kaynaklı oluşmuştur en yakın zamanda toparlar saçlarınız. Birde affiniza sığınarak soruyorum esinizle duzeldiniz mi daha önceki konunuzda ben sizi takip ediyordum ve cok üzülmüştüm doğrusu .tekrar cok gecmis olsun

Komşu dangalağın önde gideniymiş kovmakla hem kendiniz hem başkaları için iyi yapmışsınız bundan sonra ağzından her çıkanı tartar umarım

Saçlarınıza tavsiyem bir yumurta sarısı 2 ç. kaşığı incir çekirdeği yağı ve 2 ç.kaşığı seytinyağını karıştırıp haftada 2 defa saç diplerine 15 dk masaj yaparak sürün ve 2 saat bekletin

Sonrada mentollü şampuanla yıkayın

Komşudan, saçtan önce eşinin aldatması sorunu nasıl çözüldü? Affettin mi yani ?

Neyse komşun patavatsız, takılma..
Saçların için de uzman yardımı gerek artık .

Saçlarınız yaşadığınız sıkıntılar yüzünden dökülüyor. Dışarıdan uygulanan şeylerle geçeceğini sanmam. Önce psikolojinizi düzeltmeniz lazım

bende bunu soracaktım ayrıldınız mı diye canım
gitmiyor mu evden bir düşmedi yakandan!!!

saçların strese bağlı da dökülüyordur aktarda mecit efendi saç bakım yağı var onla maske yapabilirsin haftada 2
bide kullandığın şampuana çam terebtin ekle canım

Spirulina öneririm. Benim cennet paapaganlarim strese bağlı tüy döküyordu. Tabi daha o zaman strese bagli oldugunu bilmiyordum. Kendi mı yoluyor yoksa bir viral bir hastalık mı vs çok kafa patlattım. Ama nasil tuy dokmek öyle böyle değil. Mesela 1 haftada tüm göğsü çırılçıplak çıplak kalmisti. Sonra işte araştırmalarım sonucunda spirulina nin saç dokulmelerine ciddi faydaları olduğunu öğrendim. Öyle aktarın komşunun söylemesi değil. Kaynağım bilimsel araştırmalar :)

Neyse ben bunlara spirulina verdim. Bunun tüyler çıktı. Sonra bir kaç kere daha bu şekil döküldü. Stres faktörünü ortadan kaldırdım. Bizim evde butun gun yanliz kaliyorlardi. Biz bunları çocuklu bir aileye verdik. Bütün gün çocuklar bunlarla oyun oynuyorlarmis. Oraya gittiğinde de dökmüş tüy sonra toparlamiş bir daha dökmemis.

Spirulina tabletleri satılıyor. Ama önemli olan stresi yenmek. Çok geçmiş olsun

Eski üyelerdensin ve evlendiğine çok sevinmiştim bundan sonra inşallah çok daha güzel olur senin için herşey

İyi ki kovmuşsun ağzına sağlık!
Bende aynı durumdan muzdaribim çözüm önerilerini okuyacagim

Patavatsız kadın terbiyesiz diyecek kelime bulamadım resmen
Kafaya cok taktıgın icin dahada artıyordur stres herşeyin kaynagı

kovmakla ne iyi yapmışsınız bazı şakalar haddini aşabiliyor

Demir eksikliğini giderin yeniden çıkar saclariniz. Benim de bebem 6 aylik feci dökülüyor saçlar. Dogumdansonra normalmis yerine gelir meral etmeyin. Üzülmeyin

İyi ki de kovmuşsun, yoksa bütün gece 'şöyle deseydim, böyle deseydim' diye uyuyamazdin
komşuyu kovdugunuz gibi resimdeki adamı da kovunca herşey çok daha güzel olacak, eminim.
İnternette saç çıkarmaya ilgili maske yapan çok, ampuller-sarimsaklar vs vs
Ama sizinki içten geliyor. Bence siz adı duyulmus, iyi bir cildiyeye-dermatloğa gitmeyi deneyin.
Umarım zor günleri kolay atlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…