Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

* nerede bıraktıysan oradadır
*evini temiz tut misafir gelebilir, bedenini temiz tut ölüm gelebilir.
*yelek giy
*eğlenin bakalım beni, siz de bana döneceksiniz.
*evlenince de dağınık olursan sana bişey olmaz da beni hortlatırlar

Yaptığın bana öğrendiğin kendine :)

Anne olunca anlarsın beni

Sakın erkek arkadaşının evine gitme

Şimdilik bunlar geldi aaklıma :)

esimle kavga etsem anamin ilk lafi (daha beni dinlemeden : bosver kizim böyle kücük seyler icin huzursuzluk cikartma
birde kendi düsen aglamaz aglasada yakismaz bunu herkeze söyler

birde bekarligimizda ablamla ehliyetimizi aldiktan sonra arabada almalarini istedik..."onuda gittiginiz yer alsin...kocaya arabaylami gidecen"anacim takiliyordu ama arabamizida aldi altimiza

Çok beğendim herhalde tüm anneler aynı; Ben de bir iki sıralayım:
* Ayağını sıcak başını serin tut (Çorapsız dolaşma)
* Soğukalgınlığı vardır, siz hiç sıcakalgınlığı diye bişi duydunuz mu (Sıkı giyinin)
* evlenirken istemeye gelenlere önce odanı göstericem, gör bak arkalarına bakmadan kaçacaklar :))
* kızlar öyle oturmaz dizleriniz birbirinden ayrılmayacak.
* A bir de bir oay anlatayım,
Erkek arkadaşım eve bıraktı (gençliğimde tabii şimdi ben de anneyim:)
Annem utanmadın mı elin adamıyla bacak bacağa oturmaya,
Ben; anne yapma arada vites kutusu var
Annem ya bacağını atsaydı senin tarafına
Ben: Anneee tek ayak mı kulansın arabayı
Annem: Sen bu erkeklere çok güveniyorsun Onlar ayaksız da kullanır :))))
Daha neler neler :))))

'Bir gün evlensen adam seni 3. gün kapıya koyar ama seni bu dağınıklık içinde bulabilirse, bir de o var.Topla kızım şu odanı!'

Annem benim ya candır o can :)
1)Dökmeden yeyemek iyiyin :)
2)Odanızı toplayın :)
3)Hadiii hadiiiii elalem ne derse desinnnn der :)

Kizim kaldir sunlari Tamam anneeeee Bak bunuda ye bitir Tamam annneeeee Tabi hicbiri yapilmaz bi hışımla kapiyi acar yalanin adi tamam olmus der gider

şu telefon nıye unutulur bilmem ki cep telefonu o cep ! bi daha bende acmıycam gör bak acmıycam.. anlarsın o zaman :) canım annem trip atar sık sık..

Aslında hiç haketmediğim halde şaplağı yemek bana düşerdi :) ve anneciğimin meşhur sözü :annelerin vurduğu yerde gül biter- valla yok orada koskocaman bi kızarıktan başka bişicikler göremezdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…