Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

VAZGECILMEZIM

DÜDÜKSÜZ TENCERE
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
4.230
670
723
Arkadaslar Hadi Annelerimizin Bize Kizdiklarinda Yada Nasihatlarini Siralayalim Gerci Eminim Hepsi Agiz Birligi Yapmis Gibi Ayni Seyleri Söylüyodur Ya Olsun Belki Orjinal Seyler Cikar
Ben Basliyorum Efendim:)))
Yat Yatt El Kapisina Gidince Ne Yapcan Bakalim:))))))))

Allah hepinizi korusun, rabbim sanada senin gibi hayırlı evlatlar versin, ayağın taşa gelmesin.

Anacım benimŞeniz

ayağına çorap giymemişsin böyle olursa karnında ağrır başında. bi daha hastayım de de sen görürüm ondan sonra. bakmıcam artık yaa. ne yaparsan yap

kalk artın o bilgisayarın başından.kimle konuşuosun sen yine kimin derdini okuosun bazen bi derdim war köşesindekileri okuorumda anneciğime
kızım kıs şu müziğin sesini
ne buluosun onda bilmem ( bilgisayardan bahsedio:)))))))))))Şeniz

hepsine katiliyorum + ekliyorum

1.) ben yaparim ben anneyim :1closedeyes:
2.) dövseydin senağlama
3.) aksam yatma sabahda kalkma oh ne ala Kötü Kazen

Ben senin yaşındayken çocuk sallıyodum tatlicadiarzu
Kızım yeter artık birazda bi işin ucundan tutsanşakkıdı
Bu kız kime çekti yarabbim:smiley-cool:

"yarın evlenince elin adamı kafana vurur gözüne boz indirir " bu tez tutmadı çok şükür şimdilerdeki popüler cevap"doğur artıkkkkkk":dilcikar:

hepinize katılıyorum arkadaşlar...benim annemin o kadar çok sözü varki buraya yaz yaz sığmaz...:)))

en çokta...üniversiteyi okusaydında adam olsaydın der...çünkü açıköğretim 2. sınıfı terkettim mecburiyetten hamileydim ve doğuma az kalmıştı yürütemedim....:)))

annem(kardeşimle bana): hadi biriniz gidinde sigara alın bana
biz : aman anne hep bizi yolluyon bi kerede sen git al su sigaranı
annem : siz dururken benmi gideyim ne kadar ayıp
:)))))))))

benım annem bana demedı ama cevremdekı annelerden cok duyuyorum.YAPTIĞIN İŞ BANAYSA ÖĞRENDIGIN KENDINE............................(annelerın varlığı bıle yeter değil mi?)a.s.

ben sana demiştim kimseye güvenme,herkes senin gibi safmı der hep.haklıda çıkar.ahh annecim seni dinlemediğim için çok pişmanım.

sözümü dinleseydin bu olmuyacaktı buna eminim.:))))))))))
ah ah ah ömrümü yedin :))))))))))))
yaptığın banaysa öğrendiğin kendine:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…