• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

en çok hatırladığım sözü ""hep böyle laylaylom olmayacak hayatın büyüyüp anne olduğunda anlarsın beni "" demesi .seni çok iyi anlıyorum canım annem .Şeniz.

Yaptiğin banaysa öğrendiğin kendine derdi annem ben çocukken

1. evlendiğin de böyle olmaz ama
2. ne var o bilgisayar da anlamıyorum sabahtan akşama kadar tık tık tık
3. bi kere de ben söylemeden yap.. lülülülülülü hihoyyyt sırnaşık şey -tatlicadiarzu-

yaptığın banaysa öğrendiğin kendine
ahh yavrum elinin değdiği yer başka der(bir işi yaptığım zaman)-tatlicadiarzu-
ben bilmem benim kocam bilir der birde :roflol:(evle alakalı dekorasyonla ben ilgilendiğim için yeni bişey alınacağı zaman bana havale eder canım benim Şeniz)

benim annemde aynı
kaydirigubbakcemile3
yaptıgın banaysa ögrendigin kendine..

gezme dedinmi pek bilin.. kaydirigubbakcemile3

evlenipte anne olunca anlarsınn..................daahaa cooookk yazmakla bitmez :roflol:

-çıplak gezme çocuğun olmaz derdi amaaaaaaaan olmazsa olmaz diyodum haklı çıktı olmuyo bebeğim.
-köşe başı beklerim vay benim emeklerim(kapıda bi köşe vardı orda kızlarla akşama kadar otururduk)
-sizin yaptığınınz işi ben mıçımla yaparım...(siz kerdeşimle ben oluyodum)
-yaptığın banaysa öğrendiğin sana..
-kış uykusunamı yattın(biraz fazla uyurdum bekarken)

annemin meshur lafi "bil de unut" bende hep unutacaksam niye biliyim diyorum:icecream: bide
"koca adamdan herseyi ister "
"senin evine pacalarımı sıvayıpda giricem" der:))))))))

Seni alanlara ağlarım kara çalılara bağlarım
Giderken bi iş tut gelirken bi iş
Tuttuğun banaysa öğrendiğin kendine
Kimseye fazla güvenme
Şu belini kapat diorum sanaaaaa
Ayaklarına giysene çoraplarını(en son kendi getirir çoraplarımı)
Çok fazla cep telefonu ile konuştuğumda kanser olacaksın kapat şunu bu böyle uzayıpgiderkaydirigubbakcemile4

saat kac oldu bi daha dısarı cıkmak yok

yatmak bilmez kalkmak bilmez

sabah görcem ben sizi

cıkart o sakızı bakıım

kalk bana yardım et

naptın butün gün yattınmı

saat kac oldu bi daha dısarı cıkmak yok

yatmak bilmez kalkmak bilmez

sabah görcem ben sizi

cıkart o sakızı bakıım

kalk bana yardım et

naptın butün gün yattınmı

canım annelerimiz aynı olabilir mi naniknanik nerdeyse aynı şeyi söylüyorlar da kaydirigubbakcemile3 bir de ek olarak benim annem dünyada iş olduğunu bilseymişsin hiç gelmicekmişsin der -tatlicadiarzu-

annemin kulaklarımda çınlayan en sık kullandığı sözlerden biri

işe gitmediğimiz dinlenme günü olan pazar günü sabah o hep erken kalkar ve bizimde uyanmamız için saat kaçsa mesela 10.20 mi geçiyor ( onu sadece 5 dak bile geçse saat bizim evde 11 dir) kalkın saat 11 oldu güzel annem benim.

Back
X