Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beyyZa cım bayıldım kıssss özellikle kırmızıyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)güle güle eskit cnm
kırmızı annemin genç kızlık ayakkabısı.. saklamış kızlarım giyer diye... ablamdan önce ben atladım kaptım ayakkabıyısırnaşık şeysırnaşık şey daha güzelleri senin olsun:1hug:

güle güle giy canım babetçi seni:ecrin_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle giy canım babetçi seni:ecrin_bebek:
ortadaki ayakkabı topuklu ama resimde belli olmamışkaydirigubbakcemile3bayılıyorum topuklu ayakkabılara da yürüyemiyorum annem onlarla yoksa hep giyerima.s:roflol:

hiiiiiiiiiiiiiii:1shok: ben bunu görmewdim ya o beyaza aşık oldum onu bana veeeeeeeeeeeerr:Saruboceq::Saruboceq::roflol:

sonunda bende birkaç ayakkabımın fotolarını çekmeyi başardım resimler biraz karanlık telefonun azizliğine uğrasım ama yine paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile5

:1shok: üstteki ayakkabıya bayuldumm delikafadulden, 38 numaraya uygunsa bana satsanaa :jeyyar: sırnaşık şey

:1shok: bunlarda süperr, 38 numaraysa ikinci el kısmına koysana zıpliyip aliim hemen sırnaşık şey
bayıldım valla çok güzellerr :asigim:

kızlar harikasınız güle güle giyin ayakkabılarınızı:lepi:
bi ara bende ekleyim bariyerimseniben

aman yarebbim daha devamidami var:1shok:
bende kendimi müsrif sanirdim
abla accukta bize biraksaydin kaldimi dükkanda baska ayakkabidelikafadulden

hehhehe ben hiç ayakkabı eskitmem ondandır ablam şimdi oğluma amerikadan iki tane seksi ayakkabı ısmarladım gelince onlarında fotosunu çekip koyarım bakalım beğenecekmisiniz

ay bunları hatırladım benim düğünümde giymiştin dimi aldocum? çok şıklar resimden daha güzel duruyor bence

aldocum aynı bendede var, zaten seninle almıştım galiba dimi?

evet canım seninle almış kaydirigubbakcemile5

ay bunları hatırladım benim düğünümde giymiştin dimi aldocum? çok şıklar resimden daha güzel duruyor bence

gözündende hiç kaçmazmış arkadaşımın senin düğününde giymiştim canım kaydirigubbakcemile

hepsi cok güzel iyi günlerde giy canim ama bunlara bayildim ya regide modelide süperrrrrrrrrryerimsenibena.s.:hooray:

aldobunuu..dier bambi markalı siyah terliğiniii..bide önü açık pembe dolgu topuk kokoşunla siyah ayakabını çok beğendim..hepsini güle güle giy:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…