vay vay vayyy..sinsiye bakk:1ninca:nan ne cevherlerler varmış be sendedelikafadulden:roflol:..BAYILDIMdelikafaduldenleoparlıya özloş bitmiştir zaten=)hepsini güle güle giy..ayol morda ayrı hoş..terlik desen..vallahi süper..hepsini iyi günlerinde giy bluecim..:1hug:..bu arada turuncumun eseri anlaşılan..onada teşekkürler eklediği içinŞeniz
bitmemmiii bayıldım geçen gün katalogtan göstermişti ya ertesi gün koştura koştura nineweste gittim indirimşn i si yoktu en ucuz olan 179du onuda bedava verseler giymezsin sinir oldum, nazar değdircem kıza yaa gözüm kaldı haftasonu outletleri gezmeliyim
deme yaaauuv giyemicem korkudan vallaaa kaç numara giyiyon bende bakiim burdan ama nettede satıyolar rahat bulursun
hehhehe ben hiç ayakkabı eskitmem ondandır ablam şimdi oğluma amerikadan iki tane seksi ayakkabı ısmarladım gelince onlarında fotosunu çekip koyarım bakalım beğenecekmisiniz
bu topik sayesinde ayakkabı alışverişine çıktık valla illa alıp göstercem diye yazda geliyo şöyle şakkıdı şakkıdı gezelim dimi yakaydirigubbakcemile5
cnm çok beğendim ayağında eskisin kaydirigubbakcemile5
nekadara aldın CADIARZU
cnm çok beğendim ayağında eskisin kaydirigubbakcemile5
nekadara aldın CADIARZU
50 tl canım beğenmene sevindim Şeniz
güzelmiş demi ayakta daha hoş duruyor güle güle kullan demoty dolgu topuk olsun çamurdan olsun :roflol: eşim hiç sevmiyor ince topuk istio kolaysa sen giy onları diom bende kaydirigubbakcemile3
evet canım fiyatı cezbetti birazda :icecream: aslında ben siyah kısmı pembe olanı beğenmiştim ama annem kanıma girdi siyah herşeye olur diyeneyse bu da hoş :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?