Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bitmemmiii bayıldım geçen gün katalogtan göstermişti ya ertesi gün koştura koştura nineweste gittim indirimşn i si yoktu en ucuz olan 179du onuda bedava verseler giymezsin sinir oldum, nazar değdircem kıza yaa gözüm kaldı haftasonu outletleri gezmeliyim

deme yaaauuv giyemicem korkudan vallaaa kaç numara giyiyon bende bakiim burdan ama nettede satıyolar rahat bulursun

bütün zahmetlere deymis ama annacigim gözüm gönlüm senlendi bir coguna bayildim ya güle güle iyi günlerde giyin yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaaaaaaaaa benım ıstedıgım ayakkabı modelı acık kahvesını hiçbiyerde bulamıom yaaaa nerden aldın kıs kaça aldınn:jeyyar:

hehhehe ben hiç ayakkabı eskitmem ondandır ablam şimdi oğluma amerikadan iki tane seksi ayakkabı ısmarladım gelince onlarında fotosunu çekip koyarım bakalım beğenecekmisiniz

sexi ayakkabımı hani nerdeeeeeeee:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hemn koy ablacım gelınce meraktan catlarım heeee:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bende bugün bunu aldım

bugün aldımm :asigim:

malibuş 136 tlye mi aldın kaydirigubbakcemile3 aynısını bende 3 hafta önce aldım :asigim: çok süper bi ayakkabı güle güle giy tatlışım

bitanemm yazdım pembe dolaba sen geldin zaten aklımaa :)) 134 e aldımm :))
güle güle giyelimm hihoyyyt

bu topik sayesinde ayakkabı alışverişine çıktık valla illa alıp göstercem diye yazda geliyo şöyle şakkıdı şakkıdı gezelim dimi yakaydirigubbakcemile5

cnm çok beğendim ayağında eskisin kaydirigubbakcemile5
nekadara aldın CADIARZU

bende geçen hafta floya gittim ayakkabı almıştım ay bir sandalet gördüm bayıldım 79 du fiyatı 60 a aldım ayakkabıları kociş dedi alamam daha gelecek aya dedi süperdi o sandalet ya düz taban önünde fiyonk vardı ama komrle küçük taşlardandı pırıl pırl parlıyoud resmini bulsam eklerim gümüş renkli lameside vardı

cnm çok beğendim ayağında eskisin kaydirigubbakcemile5
nekadara aldın CADIARZU

güzelmiş demi ayakta daha hoş duruyor güle güle kullan demoty dolgu topuk olsun çamurdan olsun :roflol: eşim hiç sevmiyor ince topuk istio kolaysa sen giy onları diom bende kaydirigubbakcemile3

güzelmiş demi ayakta daha hoş duruyor güle güle kullan demoty dolgu topuk olsun çamurdan olsun :roflol: eşim hiç sevmiyor ince topuk istio kolaysa sen giy onları diom bende kaydirigubbakcemile3

bencede hiç kolay diil kaydirigubbakcemile3 özellikle bizler gibi balık etli ler için :roflol:

evet canım fiyatı cezbetti birazda :icecream: aslında ben siyah kısmı pembe olanı beğenmiştim ama annem kanıma girdi siyah herşeye olur diye neyse bu da hoş :asigim:

evet canım fiyatı cezbetti birazda :icecream: aslında ben siyah kısmı pembe olanı beğenmiştim ama annem kanıma girdi siyah herşeye olur diye neyse bu da hoş :asigim:

annene katılıyorum cnm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…