Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nesquik 24canım terlik ve siyah ayakabın çok hoş..güle güle giy..

Son düzenleyen: Moderatör:
3-4 kere kullandım eğer beğenen olursa çok uygun fiyata verebilirim...kanepenin içinde duruyor öylece...ister terlik gibi isterseniz arkasındaki lastiği takarak 2 şekilde kullanabilirsiniz....almak isteyen olursa da özelden ulaşabilir kızlar :)

bu çok hoşuma gitti tam benlik:asigim:

ooooooooooo dolmuş taşmış kızlar süper ayakkabılarınız valla güle güle giyin

ya bunlar ayakkabi degil sanat eseri resmen. cooooooooooooook güzel ama eminim bunlarin fiyatlarida güzeldir.yaniliyor muyum?CADIARZU

ben bu uplaud sitelerini dövsem hırsımı alamam hepisi birbirinden beter almıo dosyalarımı yaaa klava: hırs yaptım koyacam ama

çok fantazi, çok kullanışlı, çok şık:asigim:güle güle kullan canıma.s.

bende elimin altında olan bikaç ayakkabımı göstereyim didim.. diğerinide daha sonra koyarımm delikafadulden

bu ayakkabılarımı yeni aldım sayılır...1-2 defa giydim..ama çok rahatlar şakkıdı

bu ayakkabımıda çok seviyorum ama benim için biraz yüksek topuklu oyüzden pek giyemiyorum..

buda ev babetlerimden biri

diğerlerini daha sonra koyacam kızlar..hepsi bi çırpıda olmaz dimi delikafadulden

çok güzeller cnm baştaki çok güzelmiş güle güle giyin bitanem

bu topik beni ortadan ikiye ayırır.kaydirigubbakcemile3 hepinizin cicileri çok şık.bazılarında gözüm kalıyor aman nazar olmasınhepiniz papuçlarınızı iyi günlerde kullanın canlarımyerimseniben

bunlar için ne zahmetler çektim bi bilseniz helede sedoşum saolsun çok kahrımı çekti çoook ........ büyük resim için üstüne tıklayabilirsiniz kalanıda sonra eklerim artık

canım cok guzel ayakkabılarına bayıldım sanada cok yakışmıs ıyı gunlerde gıy

bunlar katalogtan daha güzeeellll, güle güle giy iyiki almışsınnn
bu arada nineweste gittim indirim fln kalmamışklava:

bunlar için ne zahmetler çektim bi bilseniz helede sedoşum saolsun çok kahrımı çekti çoook ........ büyük resim için üstüne tıklayabilirsiniz kalanıda sonra eklerim artık
Estafurlah canısım büyük bi zevkle yardım ettim Şeniz
Gerçektende hepsi birbirinden güzel çok zevklisin a.s.

Son düzenleme:
aldo ayakkabılarını güle güle giy tatlışım pembe olana bayıldımm

vay vay vayyy..sinsiye bakk:1ninca:nan ne cevherlerler varmış be sendedelikafadulden:roflol:..BAYILDIMdelikafaduldenleoparlıya özloş bitmiştir zaten=)hepsini güle güle giy..ayol morda ayrı hoş..terlik desen..vallahi süper..hepsini iyi günlerinde giy bluecim..:1hug:..bu arada turuncumun eseri anlaşılan..onada teşekkürler eklediği içinŞeniz

evt cnm saolsun o yaptı benim bağlantımda bi sorun vardı uplaud yapamıodum
beğendiğine sevindim en sevdiklerimi koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…