bende elimin altında olan bikaç ayakkabımı göstereyim didim.. diğerinide daha sonra koyarımm delikafadulden
bu ayakkabılarımı yeni aldım sayılır...1-2 defa giydim..ama çok rahatlar şakkıdı
bu ayakkabımıda çok seviyorum ama benim için biraz yüksek topuklu oyüzden pek giyemiyorum..
buda ev babetlerimden biri
diğerlerini daha sonra koyacam kızlar..hepsi bi çırpıda olmaz dimi delikafadulden
ya bunlar ayakkabi degil sanat eseri resmen. cooooooooooooook güzel ama eminim bunlarin fiyatlarida güzeldir.yaniliyor muyum?CADIARZU
Estafurlah canısım büyük bi zevkle yardım ettim Şenizbunlar için ne zahmetler çektim bi bilseniz helede sedoşum saolsun çok kahrımı çekti çoook ........ büyük resim için üstüne tıklayabilirsiniz kalanıda sonra eklerim artık
kalır mıı ohoooo millet üçer beşer kapışıodu :roflol:bunlar katalogtan daha güzeeellll, güle güle giy iyiki almışsınnn
bu arada nineweste gittim indirim fln kalmamışklava:
Estafurlah canısım büyük bi zevkle yardım ettim Şeniz
Gerçektende hepsi birbirinden güzel çok zeklisin a.s.
vay vay vayyy..sinsiye bakk:1ninca:nan ne cevherlerler varmış be sendedelikafadulden:roflol:..BAYILDIMdelikafaduldenleoparlıya özloş bitmiştir zaten=)hepsini güle güle giy..ayol morda ayrı hoş..terlik desen..vallahi süper..hepsini iyi günlerinde giy bluecim..:1hug:..bu arada turuncumun eseri anlaşılan..onada teşekkürler eklediği içinŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?