Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seraycım saol cnm a.s.
hic_ beyazlar harika sahiden :asigim:
herkes cicilerini iyi günlerde giysin eskimesin iiinşaallah yenileride gelsin bi oda dolusu cicişlerinşz olsuun kaydirigubbakcemile3

seraycım saol cnm a.s.
hic_ beyazlar harika sahiden :asigim:
herkes cicilerini iyi günlerde giysin eskimesin iiinşaallah yenileride gelsin bi oda dolusu cicişlerinşz olsuun kaydirigubbakcemile3

kardeş sen,in ne güzel ayakkabıların varmış hemen hepsini çok beğendim güle güle giy çok zevklisin

kardeş sen,in ne güzel ayakkabıların varmış hemen hepsini çok beğendim güle güle giy çok zevklisin

sağol ablacım aboneliklerde senin msj ın son diye gördüm barçman ablamda dahasıdamı var dedim düşüp bayılcaktım ama değilmiş teşekkürler tekrar senin gardrobunda düşman çatlatır hani senağlama :asigim:

Spor ayakkabılarımın bazıları..:)) daha biraz daha var ama yoruldum, yine devam ederim :)

Topuklu ayakkabı delisiyim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
5numarali ayakkabina bayildim siyahlara güle güle giy canimyerimsenibena.s.ayaginda eskisin

sekerim nisanim ayakkabilarin coooook hos özelliklede topuklu olanlara bayildim
iyi günlerde giyin bebegim

sekerim nisanim ayakkabilarin coooook hos özelliklede topuklu olanlara bayildim
iyi günlerde giyin bebegim

canım benim çok tesekkur ederim :)) en güzelleri sizlerin olsun balım! :içelim:
diğerlerini daha sonra eklicem, imageshack delirtti beni...mirmirmirmir
Şeniz

canım güle güle kullan bayıldım ehhe eşin nerden almış ayıptır sormasışakkıdı

üüff şu üstteki beyaz ayakkabına bayıldım çok zevklisin güle güle giy canım

kıss nisan. topıklu ayakkabıların cok şık özellikle beyaz olanı çok beğendim
ayrıca şu converse spor ayakkabında çok hoş bayılıyorum öyle rahat ayakkabılara zaten görmüşsündür benimkilerin çoğu düz rahat :)

bişi fark ettim benim spor ayakkabım yok yaww
alamm lazım
gerçi dışarı da pek çıkamıyorumki nerde giyicem :)))))

üüff şu üstteki beyaz ayakkabına bayıldım çok zevklisin güle güle giy canım

Çokkk teşekkür ederim Barcman ablaaa, daimi olarak takip ettiiğim, cok cok zevkli beğenileri olan efsaneee Barçman abladan bu iltifatı duymakk beni gururlandırdııı Şeniz Şeniz Şeniz

Canım çok tesekkur ederum, :)) Aslında beyaz gibi görünenler gümüş renkte :)) tam net çıkmamış :))

Bende bir dünya bez Converse var ama dolapta duruyorlar, akşam üşendim çıkarmaya, daha mevsimi gelmedi, ayaklarım üşüyor öyle :)) yerimseniben

Bu yaz, çakma Converse almayı düşünüyorum, 100 TL veremicem valla bez ayakkabıya. Karaköy'de çok güzel bir sahte Converse çi gördüm, 30 TL dedi, ondan alıcam :)) sositososito

Huli,
Hic_Kes,
tmyy,
sblue,
nisan...
Güle güle giyin kızlar hepsi çok güzelmiş, çok beğendim... :))

Bu da benden olsun zaten hepsini eklemişim...kaydirigubbakcemile3

Modellere buradan bakıp, satın alabiliyorsunuz kızlar...kaydirigubbakcemile5

hımmm şimdi dikkat ettimde evet bağlama yarleri gümüşmüş ama çok şık güle güle giy
yaa evet orjinaller çok pahalı bide ayakabı tutkunuysan yandın
benim eşimde adidas çıydı tutkunuydu zor vaz geçti :))

canım zaten Converse 1 yaz giyiliyor, yırtılıyor hemen...
eskiden yırtık halini de giyerdim de, artık büyüdüm olmuyor :roflol:

Adidas'ın 4.Levent'te Fabrika Satış-Outlet mağazası var, ben oradan alıyorum hep canım. 60 TL ye alabiliyorum bir çifti kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…