Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu tarz çizmeler hem kotlarla hem elbiselerle çok hoş duruyor..çok güzelmiş modeli de..güle güle kullan :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayıldım ya güle güle kullan.Bu topuklar yüksek ama kalın cesaret edip alamadım nasıl rahat mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam benlikmiş burası

Ayakkabı aşkı hiç bitmiyor hiççççç
Bikaç ayakkabımı ekliyorum ama katalok resimlerini. Konuyu şu an gördüğüm için hemen katoloktan eklemek istedim.
Devamını eklerim sonra yine
Siyah olan Deichmann Graceland modeli. 39 tl.
Beyaz ve kahve renkler polarisin. Beyazın fiyatını hatırlamıyorum ama kahve 29 tl idi.
Kırmızı olan shoe land dan alınma. 39 tl.

amanın ayakkabı topiğiiiiiii ben burayı nasıl görmedim ilk fırsatta ayakkabılarımı parça parça çekip ekleyeceğim hanımlar,çünkü tam bir ayakkabı delisiyim yenileri aldıkça da eklerim ama önce elde olanlardan başlayım en iyisi buarada sizin ayakkabılar da çok güzell.ben fazla topuklu ayakkabı giymiyorum boyum uzun rahat edemiyorum sadece özel günlerde giyiyorum topuklu ayakkabı,ekledikçe görürsünüz zaten babetlerimin nekadar fazla olduğunu

madem babet dedim babetlerden başlayım ozaman tüm babetlerimi çekemedim bazıları,siyah babetim biraz daha fazla ama az giydiklerim kutuların derinliğinde 8 aylıkta hamileyim oyüzden en ulaşabildiklerim bunlar şuanda
buyrunuz DoLL_ "un babetlerinee ;

bu alttaki 3lüyü yakın zamanda aldım,onları da ekleyim

kirmiziyi,siyahi,beyaz noktali olani filan cok begendim bikac tane daha begendim ama aklimda kalmadi tam olarak )))))gule gule giy canim

Merhaba kızlar ben uzun zamandır topuklu bot almak istiyordum bu zamana kadar çok fazla topuklu deneyimim olmadı yazın dolgu topuk v özel günlerde topuk giydim sadece. Ama bugün gaza gelip aldım sizinle paylaşmak istedim, acaba günlük yaşam için çok mu fazla sizce topuğu?
Üniversitede okuyorum sizin fikirlerinizi almak isterim. Kendim henüz resmini çekemediğim için netten bulduğum fotoğrafını koyuyorum

24 yaşındaki biri için sizce normal mi topuğu?

topuklar iyi hoşta bende çok seviyorum topuklu ayakkabıları ama gel birde gün sonunda ayaklarının haline bak kısa süreli giy bemce topukları giy bir süre sonra ayakların acıyınca çanta yada poşette taşıdığın babetleri giy ben öle yapıcam artık :) tek çözüm bu napak:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…