Bunlarda benim ayakkabılarımın yalnızca bir kısmı :)
Eki Görüntüle 252100 Eki Görüntüle 252098 Eki Görüntüle 252097 Eki Görüntüle 252096 Eki Görüntüle 252095 Eki Görüntüle 252093 Eki Görüntüle 252094 Eki Görüntüle 252099
1 tane kışlık bot, 1 tane de yazlık spor ayakkabım var. Atanacağım günü iple çekiyorum desem abartmam.
InsAllah en yakin zamanda sende atanirsin...
bende 24 yasındayım hep bu topuktan kullanıorm esas bızım yasımız ıcın uygun bu tıp topuklar al al:)Merhaba kızlar ben uzun zamandır topuklu bot almak istiyordum bu zamana kadar çok fazla topuklu deneyimim olmadı yazın dolgu topuk v özel günlerde topuk giydim sadece. Ama bugün gaza gelip aldım sizinle paylaşmak istedim, acaba günlük yaşam için çok mu fazla sizce topuğu?
Üniversitede okuyorum sizin fikirlerinizi almak isterim. Kendim henüz resmini çekemediğim için netten bulduğum fotoğrafını koyuyorum Eki Görüntüle 273281
24 yaşındaki biri için sizce normal mi topuğu?
saol canm 1 kez gıydım ıste hatıra saklıyorumÇok güzelmiş gerçekten:) Beğendim
saol canm 1 kez gıydım ıste hatıra saklıyorum
8 ay oldu ama enuz kımsede tık yokElbette saklıycaksın umarım uğurlu bi ayakkabıdır aldında yazan isimlere şans getirmiştir.)
Eki Görüntüle 340048 Eki Görüntüle 340049 Eki Görüntüle 340050
bır kac tanede ben eklıyım ...
dewamı sonra ınsallah..
yazın sonunda zaradan almıstım 280 mı 270 mı ole bıseydı tatlımcanım ilk resımdekı cok guel bır model.bayıdlım ayagındada cok hos durmus.acaba markasıııı fıyatııı nedır canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?