Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunlar da benim çok sevdiğim alçak topuklu ayakkabılarım. En çok bu tarzda ayakkabı alıyorum, ilkbahar ve sonbaharda giymesi çok rahat oluyor.

Son düzenleme:
bunlarda benimkilerin bazilari

Son düzenleyen: Moderatör:
1 tane kışlık bot, 1 tane de yazlık spor ayakkabım var. Atanacağım günü iple çekiyorum desem abartmam.

bende 24 yasındayım hep bu topuktan kullanıorm esas bızım yasımız ıcın uygun bu tıp topuklar al al:)

kızlar elimde fuşya rengi 37 numara yeni aldığım bir topuklu ayakkabım var hiç kullanmadım daha magazada ayagıma sokmadan almıştım evde denediğimde ise cok sıktı 50 tl ye aldım almak isteyen varsa 45 tl ye verebilirim . ona görede resmini koyucam isteyen varsa özelden ulaşsın

kızlar bende daha yenı grı bır duz tabanlı cızme aldım fotosunu cekemedım cekınce ekleyecegım fakat bır turlu kombın yapamıyorum sanırım koseye atılcak bır çızme olucak yardımm edııınnrengı ekledıgım resım gıbı dız altında klasık yanda boydan fermuarı olan bır cızme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…