Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende daha yenı grı bır duz tabanlı cızme aldım fotosunu cekemedım cekınce ekleyecegım fakat bır turlu kombın yapamıyorum sanırım koseye atılcak bır çızme olucak yardımm edııınnrengı ekledıgım resım gıbı dız altında klasık yanda boydan fermuarı olan bır cızmeEki Görüntüle 342392

yeşil ayakkabı ve siyah cizmeler harika :) nasıl yürüyorsunuz ince topukla yahu cok özeniyorum ama ben beceremiyorum

ondekı tokasında taslar var kotla nasıl durur bılmıorm bagarıo sankı gelın ayakkabısıyım dıe:)

üzerine çok şık bir bluz ile kombinlersin. artık gelin ayakkabısı falan kalmadı. gelinliğinde altına her türlü ayakkabı giyiliyor. o taşlardan çok rahatsızsan çıkart öyle kulllan. o güzelim ayakkabıyı saklayarak yazık etme :)

Son düzenleme:
bn sewmıorm o gelnlık altında babet converse renklı ayakab vs o yuzden bole aldım
du bı denıyım yazın bunları kotla

msj tekrarı...........

Eklentiler

• $_DSC0261.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 161
  • $_DSC0259.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 184
  • $_DSC0260.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleyen: Moderatör:
cnm resimleri eklemişsisn çok tşk ederim ayakkabılarını çok begendim yalnız topuklar yüksek geldi kullanış açısından rahat mı
onmlı degıl.dıgerlerını gorduysen onlarda yuksek baya
ben sewıorm alıstım goruntu rahatlıktan daha onmlı benm ıcın.
elbettekı duz gıbı rahat olmuyo yolda yurumek ama alıstım.
duz parke vs de yurumek kolay.
gelınlık altına az topuk yada topksz hıc dusnmedım cnku gelınlık uzun boyda guzel duyor bıde bnm gelınlıgım kabarık degıldı ınce uzun oldum boyum zaten 170 bunlarla 183 85 olmusumdur.

evet cnm görüşüne katılıyorum bnm için de görüntü önemli diger resimlere de baktım yeşil ayakkabı da çok güzel gelinlik ayakkabının markası nedir cnm fiyatı

evet cnm görüşüne katılıyorum bnm için de görüntü önemli diger resimlere de baktım yeşil ayakkabı da çok güzel gelinlik ayakkabının markası nedir cnm fiyatı
marco ferretti pendıkten ayakkabıcıdan aldım adam ozel tasarım dedı ılk gıydgımı de aldım.

fıyatını hatrlamıorm ınan kı

marco ferretti pendıkten ayakkabıcıdan aldım adam ozel tasarım dedı ılk gıydgımı de aldım.

fıyatını hatrlamıorm ınan kı

cnm forumdan konşmak zor oluyo istersen uygun görürsen msnden konuşsak ayrıca size begendigim ayakkabı modellerinide gösterecegim p/m gönderecektim dolu galiba

Ayak bilekleriniz incecik benim gibi çok güzel.her ayakkabıyı rahatlıklıkla taşırsınız.Ayrıca zevkinizide çok beğendim.
cok tesekkuredrım o sızın guzellıgınız..:)
dedgım gbı fıyat hatrlamıorm okadar alel aceleye geldıkı gelıngı aldık nısanlım arabada beklıodu gırdım baktım ayakkabıcıya 5dk ıcınde aldım cıktım.okadar acele.

cnm istersen facebook dan göstereyim bnm net biraz yavaş ve ekleyecegim resimlerde fazla oldugundan çok zahmetli olur bnm için
yemın ederım hepınız yuh dıceksınız ama facebookta kullanmıorm gmaılım var ordan yazım sana sadce maıl ama anlık ıletı alamam msnden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…