ondekı tokasında taslar var kotla nasıl durur bılmıorm bagarıo sankı gelın ayakkabısıyım dıe:)süper bir ayakkabı :) neden saklıyorsun? bunu şık elbiselerle yada bir kotla bile kombin yapabilirsin... ben olsam öyle yaparım... yazık olur saklama bence
bnde 24 yasndayım 22 yasmda basladım gymeye alısrsın canmyeşil ayakkabı ve siyah cizmeler harika :) nasıl yürüyorsunuz ince topukla yahu cok özeniyorum ama ben beceremiyorum
ondekı tokasında taslar var kotla nasıl durur bılmıorm bagarıo sankı gelın ayakkabısıyım dıe:)
bn sewmıorm o gelnlık altında babet converse renklı ayakab vs o yuzden bole aldımüzerine çok şık bir bluz ile kombinlersin. artık gelin ayakkabısı falan kalmadı. gelinliğinde altına her türlü ayakkabı giyiliyor. o taşlardan çok rahatsızsan çıkart öyle kulllan. o güzelim ayakkabıyı saklayarak yazık etme :)
gelın ayakkabımın ayrıntısını ıstemıs bır arkadas senın ıcın cektım eklıyorumEki Görüntüle 343194 Eki Görüntüle 343195 Eki Görüntüle 343196 Eki Görüntüle 343198
onmlı degıl.dıgerlerını gorduysen onlarda yuksek bayacnm resimleri eklemişsisn çok tşk ederim ayakkabılarını çok begendim yalnız topuklar yüksek geldi kullanış açısından rahat mı
onmlı degıl.dıgerlerını gorduysen onlarda yuksek baya
ben sewıorm alıstım goruntu rahatlıktan daha onmlı benm ıcın.
elbettekı duz gıbı rahat olmuyo yolda yurumek ama alıstım.
duz parke vs de yurumek kolay.
gelınlık altına az topuk yada topksz hıc dusnmedım cnku gelınlık uzun boyda guzel duyor bıde bnm gelınlıgım kabarık degıldı ınce uzun oldum boyum zaten 170 bunlarla 183 85 olmusumdur.
marco ferretti pendıkten ayakkabıcıdan aldım adam ozel tasarım dedı ılk gıydgımı de aldım.evet cnm görüşüne katılıyorum bnm için de görüntü önemli diger resimlere de baktım yeşil ayakkabı da çok güzel gelinlik ayakkabının markası nedir cnm fiyatı
evet cnm görüşüne katılıyorum bnm için de görüntü önemli diger resimlere de baktım yeşil ayakkabı da çok güzel gelinlik ayakkabının markası nedir cnm fiyatı
marco ferretti pendıkten ayakkabıcıdan aldım adam ozel tasarım dedı ılk gıydgımı de aldım.
fıyatını hatrlamıorm ınan kı
Eki Görüntüle 340048 Eki Görüntüle 340049 Eki Görüntüle 340050
bır kac tanede ben eklıyım ...
dewamı sonra ınsallah..
cok tesekkuredrım o sızın guzellıgınız..:)Ayak bilekleriniz incecik benim gibi çok güzel.her ayakkabıyı rahatlıklıkla taşırsınız.Ayrıca zevkinizide çok beğendim.
ben msn kullanmıorm kı. msj da atamadım forumdan kutummu dolu acaba burdan ekle ıstersencnm forumdan konşmak zor oluyo istersen uygun görürsen msnden konuşsak ayrıca size begendigim ayakkabı modellerinide gösterecegim p/m gönderecektim dolu galiba
ben msn kullanmıorm kı. msj da atamadım forumdan kutummu dolu acaba burdan ekle ıstersen
yemın ederım hepınız yuh dıceksınız ama facebookta kullanmıorm gmaılım var ordan yazım sana sadce maıl ama anlık ıletı alamam msndencnm istersen facebook dan göstereyim bnm net biraz yavaş ve ekleyecegim resimlerde fazla oldugundan çok zahmetli olur bnm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?