Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
25 milyona aldığım ayakkabım . çok rahat. . verdiğim paraya bu kadar iyi bi ayakkabı alcağımı ve rahat edeceğimi düşünmemiştm

markatelli ayakkabım sanırım bunu 150 civarına almştm . şimdik 80 falan olmş ( ama çok şık benceee

bu bayağı bi eskimiş . ama kotun altında çok güsel duruyor. . . kocaman ayaklarım minicik duruo

Son düzenleyen: Moderatör:
daha önce pembe dolabadaeklemiştim bilgisayarda sadece bunlar var diğerleri zamanla eklerim[/QUOTE]
ikiside çok güzel tatlışım güle güle giy...

yine güzel güzel ayyakabıcıklar gelmiş:)herbiri şahane kıslarrrrrrrrr iyi günlerde eskitin inş:)

cok sevdigim bi ayakkabim rengarek civilcivil siyahlada cok yakisiyo ayrica ayni renklerde cizgili bulizlerim ve küpelerimde var:jeyyar:zaten hallerinden belli kirlendiler iyice yazik ama cikaramiyorum

isde bunlarla cok rahat ediyorum yüksekler ama dolgu oldugu icin rahatlar tuanayla beni anca bunlar pakliyo :)

bunlarda noktali beneklilerim aynindan elbisem var diz alti kombine ediyorum :)

incitanem sen bu ayakkabıları hemen bana yolluyosun sana hiç yakışmaz kanımca hiiiç hemdeeeee P
adresi veriyorum. : :roflol: :roflol:

touklarina bayiliyorum bu ayakkabimin komple tasli :)ama döküldü bi kismi

canin saolsun sekerim senden kiymetlimisositosositoa.s.

gelinlik sandaletlerim kapali ayakkabi istememisdim bir kere giydim ama cok rahatlardi

babetlerim yazik ezilmisler digerlerin altinda :) altda kalanin cani ciksin hesabi:)

incitanemm ayakkabıların cok güzel cnmm yaa :asigim: babaetlerinn cok tatlıı sondaki spor ayakkabınada bittimm a.s. :asigim:

İnci ayakkabı konusunda çok zevklisin canım...
Hepsine bayıldım...:lepi:

incitanemm ayakkabıların cok güzel cnmm yaa :asigim: babaetlerinn cok tatlıı sondaki spor ayakkabınada bittimm a.s. :asigim:

Elleşme hemen cadı, spor ayakkabıyı ben beğendim...:mymeka:

Sanki vitrinden ayakkabı seçiyoz hee:roflol:

unlara bayıldım çok şekerler.Güle güle giy.

sanki satıoda alcazz
ama cok güzel de mi şimoşş yaa kaydirigubbakcemile3

tskler canimcigim zaten annem diyo ayakkabi dükkani acicaksiniz yakinda sen ve kizkardesin diye hatda gecen dolabi düzenledik kendinden gecmis ayakkabilarim vardi :) annem atiyo nasil icim gidiyo anlatamam kiloluda olunca ayakkabilarim cok daha degerli oluyo cünkü ne giysem ya dötüm yada göbegim cikdigi icin rahat olamiyorum ama ayakkabi ve aksesuar beni mutlu ediyo:jeyyar:

tsk ederim tatlisim zaten o tarzlarla cok daha rahat ediyorum suan cünkü kizimin pesinden kosmak kolay diil:jeyyar:digerleriylekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…