çok tatlıymış cnm güle güle kullan renk-model çok tatlı
Eki Görüntüle 555455 chanel
Eki Görüntüle 555452 tods
Eki Görüntüle 555453 tory burch
Eki Görüntüle 555454 lanvin
Eki Görüntüle 555451 chanel
bunlar yeni değil, eskiden buraya koymadıklarımdan... hepsi çok rahat. özellikle tory burch loafer tarzı olan inanılmaz rahat bir ayakkabı içi yastık gibi. rengi de çok güzel fotoğrafta çok belli olmamış ama tam bir pembe
en alttaki chaneller çok güzelmiş hangi sezonun bu, fotoğrafları sen mi çektin bu arada bazıları net bazıları değil :S
güle güle kullan canım hepsi çok güzeller :))
Çok güzel hepsini çok beğendim sade ama şık bir tarzın var bayıldım :)
Ben babetlerinizi özellikle çok beğendim :)
en sağdaki babet mükemmel
Benim de bacaklarım çok uzun değil. O yüzden kısa botları tercih ediyorum. Bacakları uzun göstermesi için. Sen de böyle yapmalısın bence.Eki Görüntüle 556111 dior
çok sevdiğim botlarım :) ilk kısa botlarım hatta. normalde bacaklarım kalın olduğu için bu boy pek giymem ama bunlar çok hoşuma gitmişti
bunlar da benim babetlerim, eylül başından bu zamana kadar aldıklarım. gerçi benim önceki ayakkabılarım için yaşlı tarzı demişlerdi ama yine de çok seviyorum ben. 20 küsür babetim var yani loaferlar da dahil. boyum uzun olduğu için mecburen düz giyiyorum ve çok da seviyorum. sonuncuları yurt dışından almıştım. kourtney kardashianın tasarımıymış. hiç rahat değiller ama nude rengi aradığım için aldım. kısa süreli giyebilirim ya da genelde oturacaksam. leoparlar da hayatımda ikinci kere leoparlı bir şey aldım çok beğenerek çok güzeller ve gerçek leoparmış. herhalde bunu en az on yıl giyerim :)
Eki Görüntüle 555420 tods
Eki Görüntüle 555421 tods
Eki Görüntüle 555422 tory burch
Eki Görüntüle 555423 tods
Eki Görüntüle 555424 tods
Eki Görüntüle 555425 tods
Eki Görüntüle 555426 burberry
Eki Görüntüle 555427 kourtney kardashian
Eki Görüntüle 555428 kourtney kardashian
Benim de bacaklarım çok uzun değil. O yüzden kısa botları tercih ediyorum. Bacakları uzun göstermesi için. Sen de böyle yapmalısın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?