Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunlar da benden olsun
Kışlıklarım

Babetlerim

Spor ayakabı almayı düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel hepsini çok beğendim sade ama şık bir tarzın var bayıldım :)

bunlar da benim babetlerim, eylül başından bu zamana kadar aldıklarım. gerçi benim önceki ayakkabılarım için yaşlı tarzı demişlerdi ama yine de çok seviyorum ben. 20 küsür babetim var yani loaferlar da dahil. boyum uzun olduğu için mecburen düz giyiyorum ve çok da seviyorum. sonuncuları yurt dışından almıştım. kourtney kardashianın tasarımıymış. hiç rahat değiller ama nude rengi aradığım için aldım. kısa süreli giyebilirim ya da genelde oturacaksam. leoparlar da hayatımda ikinci kere leoparlı bir şey aldım çok beğenerek çok güzeller ve gerçek leoparmış. herhalde bunu en az on yıl giyerim :)

tods

tods

tory burch

tods

tods

tods

burberry

kourtney kardashian

kourtney kardashian

kızlar köyde çalıştığım için ayakkabılarımın bazıları kirli gibi...burda sizi görünce hemen heveslenip foto çekip paylaşmak istedim

Eklentiler

• $IMG_0972.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 111
chanel

tods

tory burch

lanvin

bunlar yeni değil, eskiden buraya koymadıklarımdan... hepsi çok rahat. özellikle tory burch loafer tarzı olan inanılmaz rahat bir ayakkabı içi yastık gibi. rengi de çok güzel fotoğrafta çok belli olmamış ama tam bir pembe

Son düzenleme:

en alttaki chaneller çok güzelmiş hangi sezonun bu, fotoğrafları sen mi çektin bu arada bazıları net bazıları değil :S

en alttaki chaneller çok güzelmiş hangi sezonun bu, fotoğrafları sen mi çektin bu arada bazıları net bazıları değil :S

ipadle çektim :) bazıları telefondan. eski resimlerden bulduğum için karışık koydum. burnu lacivert olan klasik zaten her sezon çıkıuyor. bu temmuzda aldım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 556111 dior

çok sevdiğim botlarım :) ilk kısa botlarım hatta. normalde bacaklarım kalın olduğu için bu boy pek giymem ama bunlar çok hoşuma gitmişti

Son düzenleme:

leoparlara bayıldım ya aynısından kotonda da vardı bi fırsatım olup alamadım. bide neyle kombin ederim diye cesaret edemedim açıkcası...

adidasın buna benzer bi modeli var dışarıdaydı çekemedim üşendim bi de mp nin böyle conversi var onu da kaldırmıştım o yüzden cekemedim.

Ben de ayakkabımı paylaşmak istedim. Genelde bu kadar klasik almam ama baya bir indimdeydi :) 151 | Kadın |

Benim de bacaklarım çok uzun değil. O yüzden kısa botları tercih ediyorum. Bacakları uzun göstermesi için. Sen de böyle yapmalısın bence.

Yok hayır benim bacaklarım çok uzundur 103 cm ama altları kalın. O yüzden kısa Bot giyince iyice kalın gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…