Evt cnm bende farkettim, tşk ederim cnmbunlara da bayıldımayakkabı zevkimiz uyuyor seninle furtado
Olsun cnm önemli değil ama güldürdün beni heeyanlış nick yazmışım
Sıcaklar başıma vurdu resmen :44:
Ama ben senin ayakkabılarınıda beğenmiştim özellikle önleri bantlı gibi geleni :)
bunlar da tod'slarım! tory burchlerden sonra dünyanın en rahat ayakkabıları. zaten alırken de dünyanın en rahat ayakkabıları garantisini veriyorlar.
Eki Görüntüle 437699
I. en soldaki vizon rengi babetim. çok seviyorum :) 945 tl fiyatı
II. parlak loaferlar. 845 tl fiyatı. tod's'un klasiği loaferlar
III. gri okul ayakkabısı tarzındaki ayakkabılarım. taytla çok güzel duruyor bol kotla da. 1050 tl
Eki Görüntüle 437702 tod's sandaletlerim. bunlar biraz tuzlu. 1300e almıştım.
Eki Görüntüle 437715 tod's'un klasik topukluları. bütün gün ayağınızda bunlar koşsanız bile bir şey olmaz. 995 tl
bunlar da tod'slarım! tory burchlerden sonra dünyanın en rahat ayakkabıları. zaten alırken de dünyanın en rahat ayakkabıları garantisini veriyorlar.
Eki Görüntüle 437699
I. en soldaki vizon rengi babetim. çok seviyorum :) 945 tl fiyatı
II. parlak loaferlar. 845 tl fiyatı. tod's'un klasiği loaferlar
III. gri okul ayakkabısı tarzındaki ayakkabılarım. taytla çok güzel duruyor bol kotla da. 1050 tl
Eki Görüntüle 437702 tod's sandaletlerim. bunlar biraz tuzlu. 1300e almıştım.
Eki Görüntüle 437715 tod's'un klasik topukluları. bütün gün ayağınızda bunlar koşsanız bile bir şey olmaz. 995 tl
evet doğru 50-60 yaş civarı için oldukça iyi bir tarz.
herkesin ayağındaki platformlar gibi değil.tarzı var...
önemli olan da bana göre bu üstelik giydiği kıyafetlerle de uyum içindeyse o ayakkabılar çok da hoş durur.
ergen tarzından iyidir
çok kötü ayakkabılar koyulmuş buraya yaa..
Ayakkabilirinizin modeli veya markası konusunda birsey demiyecegim ancak fiyatları yazmanız ayakkabıların kalitesine gölge düşürmüş.
Ny sezon sonunda bu tory burch lardan bir tane fiyatına 3 tane alabiliyorsunuz. Eminim daha ucuza gelecektir.
Atanamayan öğretmen bir arkadasinın yorumunun üstüne bunların fiyatlarının yazması... Sizi sık yapmamış.
En son şu ikisini aldım eBay'den, bekliyorum bakalım nasıl durcak giydiğimde.
Eki Görüntüle 539257 Eki Görüntüle 539258
En son şu ikisini aldım eBay'den, bekliyorum bakalım nasıl durcak giydiğimde.
Eki Görüntüle 539257 Eki Görüntüle 539258
Bunlar çok hoş
Beyaz olandan bende var. Cok guzel duruyor en sevdiğim ayakkabılarımdan biri
Cok da rahat
Bana göre kötü bi model.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?