Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

topukluları beğendim rahat görünüyorlar

herkesin ayağındaki platformlar gibi değil.tarzı var...

önemli olan da bana göre bu üstelik giydiği kıyafetlerle de uyum içindeyse o ayakkabılar çok da hoş durur.

evet doğru 50-60 yaş civarı için oldukça iyi bir tarz.

ergen tarzından iyidir

Ayakkabilirinizin modeli veya markası konusunda birsey demiyecegim ancak fiyatları yazmanız ayakkabıların kalitesine gölge düşürmüş.
Ny sezon sonunda bu tory burch lardan bir tane fiyatına 3 tane alabiliyorsunuz. Eminim daha ucuza gelecektir.

Atanamayan öğretmen bir arkadasinın yorumunun üstüne bunların fiyatlarının yazması... Sizi sık yapmamış.

Baştaki sayfalarda fiyat yazıldığını Gördüm ondan yazmıştım başka bir niyetim yoktu atanamayan öğretmenin yazısını da görmemiştim yanlış anlaşılmak istemem...

Bunlar çok hoş

Teşekkür ederim :)

Beyaz olandan bende var. Cok guzel duruyor en sevdiğim ayakkabılarımdan biri
Cok da rahat

Açıkcası bana hiç rahat görünmemişti ama kendi kendime "olsun" demiştim, "bunu giymek için acı da çekerim"
Sizden rahat olduğunu duyunca içim rahatladı. Bakalım bekliyorum, gelsinler de giysem. (Tabii şimdilik evde giyicem, önümüz kış!)

bayram için deichmann dan bu ayakkabıyı aldım ama hiç rahat edemedim normalde topuklu gıymıyorum oyuzden dolgu topuk alayım rahat ederım dedım ama nerdee bu ayakkabılar bence 1 saatten fazla ınsanın ayağında kalmamalı

Kızlar bu babeti yeni aldım nasıl sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…