Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam !! Ben de bu kış için ayakkabı almaya başladım kızlar. Başlangıç olarak kısa bot ve süet modellerden tercihimi yaptım.

Bunu gördüğüm an inanılmaz beğenmiştim - Bershka

Bu kısa botların da bu seneki moda olan çivilerine kandım diyebiliriz - Zara

Bir iş görüşmesi için aldığım fakat sonradan çok severek kullandığım topuklular - Mango Outlet

Vee elbette aslı baş tacım, koşu ayakkabılarım - Puma Faas 300 (Sporla ilgilenen arkadaşlar varsa koşu için ideal hafiflikte ve mükemmel esnek bir ayakkabı, jogging'den süratliye kadar her çeşit koşuda test edip onayladım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
BERSHKA ayyakbına bayıldım; ne kadara aldın ? Rahat mı çok yüksek görünüyor?
Bu arada altaki taba rengimsi ayakkabını sarı çorapla yakıştıramadım ten rengiyle inanılmaz güzel olur:) sarı renk çorap da çok yakışmış sana ama başka ayakkabıyla güzel olur kanaatimce :)

Canım çıplak bacağıma ayakkabıyı giydim fakat flaşla birlikte ten rengimle bir gibi oldu, o yüzden ben de kendi rengini belli edecek bir çorapla giymek istedim =) Bershka ayakkabılar 99 tl, dediğin gibi oldukça yüksekler fakat dolgu topuk olduğu için hiç rahatsız etmiyor. Geçen gün bir düğünde bu ayakkabıları giydim, tüm gece de ayağımdaydı ve hiç fırlatıp atma isteği duymadım.

çok tatlıymış cnm güle güle kullan renk-model çok tatlı

kızlar bende bunu aldım gusto & me den
nasıl sizce aldım ama acaba almasa mıydım diye düşünmüyor değilim bazen :26:

Ben de yeni ayakkabılarımı paylaşiiiimm o zaman Buraya koyamadım da neleraldin.com diye bir site var oraya koymuştum.
Yorumlarınızı bekliyorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…