Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bekliyoruzz cnmm unutmaa sakınnnnnnnnn delikafadulden

yok cnm unuturmuyum hiç herkez ekliyo ben eksikmi kalıcamhihoyyytdelikafadulden:sm_cool:

Serayy sana da ayakkabı dükkanı açalım bacım, maşallah... a.s.
Hepsi birbirinden güzel, özellikle sporlarına bayıldım...

Açıcam canım ben zaten bir dükkan. Second hand & vintage.:lepi:
Boşa para harcamıyoz herhalde, yatırım bunlar (kocam kanıyor ama siz kanmazsınız dimi-tatlicadiarzu-)
Daha yazlıklarımı çekemedim ayy onlarıda çekivereyim bir ara.

gülsu kırmızı saten galiba, bayıldım onlara ateş gibi vallahi çok güzelmiş.

bunlarda benden kızlar kardesımde de olan bı kac cift war onlarda kalsın artık napalım...
ha bu arada lütfen alıntı yapmayın arkadaşlar silicem sonra cunku.......

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi güzel ama kirmiziliya bayildim güle güle giyin hepsinide canima.s.

[siyah kurdeleliye bayildim sekerim güle güle eskit insallaha.s. tramissu canimcigim benim

Son düzenleme:
yaaaa kızlar şahanesiniz yineeeeeeeeeeee..ayakkabılar süper süperrrrrrrrrrrrrrr:)

yaaaaaaaaa ne tatlı ayakkabı cok gusel ya kesın cokta rahattır bnde ıstıyom bende bndesenağlama

ne güzel ayakkabılarınız var kızlar birara bende çekip ekleyeceğimhihoyyyt

ayağınızda paralansın kızlar
hepsi cok güzel yerimseniben

evt canım aynen pek ucuzduu 5 tll kaydirigubbakcemile3 ben haftaya gidip 3 rengini daha alcam :roflol:

evet yoksa enes' ten mi aldın

delikafaduldendelikafaduldenneeeeeeee 5tlmii bayıldım yaaaa süper süperrr..benim yerimede al vallaaaaaaaaaaaa:)hihoyyyt

daha ne modeller var nemim bi görsen 50 liraya 10 çiftle çıkarsın hergün ayrı ayrı giyersin insan dayanıo alıodelikafadulden

ayakkabıların hepsi birbirinden güzel ama bu ayakkabılara bayıldım doğrusu, kızlar bu arada size ufak bir tiyo vereyim çizmelerinizi kaldırırken kırılmasınlar diye içine boş 1,5 litrelik pet şişe sokun botlarınızada küçük pet şişe hiç deforme olmazlar

bunlar günlük kullandığım sıfır topuk babetlerim çok rahatlar

hafif topuklu burada pek güzel çıkmamış ama mürdüm rengi bayılarak çok ucuza Hayriden almıştım:asigim:

bu da topuklu ayakkabım bir defa giydim:roflol:

üşenmedim çektim kaldırdığım ayakkabı ve terliklerimi.
resimlere devam...

ekiden kalma bir çizme. Fazla giymediğim için atmaya kıyamadım.

10 yıl önce aldığım harleylerim. çok soğuklarda giyiyorum, halen taş gibi maşallah

bu terlikleri geçen sene aldım ayakta çok güzel duruyor ama içi süet olduğundan böyle ayak izleri çıktı. a.s

Çok sevdiğim havuz terliklerim. pembeside vardı, arkadaşım çok beğendi ona verdim.

bunları geçen sene hamileyim diye aldım, çok rahatlar.

5 sene önce aldığım terliklerim. senede 2-3 defa giyerim anca.

bu terliklerimi çoook seviyorum.:asigim:

Kızlaaaar ben hiç topuklu ayakkabı giyemiyorum.Ama bu aralar bir tane topuklu ayakkabı almak istiyorum özellikle dar paça pantolonların altında çok güzel duruyorlar.
Şu resimdeki gibi bir model istiyorum.Rengi farklı olabilir tabii.
Öpücük burun olacak ama dolgu topukta olabilir.Ama bulamıyorum hiçbir yerde.Bildiğiniz,gördüğünüz uygun fiyatlı bir yerde varmı?

bnde acıkkta olan ayakkabılarımı koycamgamyoncuiremsu

bunu aslında cok begenerek aldım bana yakışmıo ama 2 kez anca giydim zaten ıkıncı el bölümünde satışa koydum

fiyonkluya bayildim ya harika tam benlik:jeyyar::asigim:
güle güle giyin canima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…