Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkimda :))

Evet aynı zamanda kocası komiser diye iş yerinde dul bir hanımın eşine sarktığını iddia eden üye.
İddia mi etmişim kadn açık acik kocamaaa yürümüş napcak gelip elimden mi alsn mesj atmalar iş yerine alakasız üzerine vazife olmayan şeyler yüzünden gitmeler hayirdir dhaa ne yapck

Bana saygılı gelene saygılı davranıyorm ne yapmam gerektiğini bana öğretecek son kişi bile olamazsınız haddinizi bilin
Haddinizi bilin diyen sen

Kocamla mi evlenecen diyen sen aynı kisimisiniz
Hani bilmedigin haddi öğretiyorsun da
Ondan sordum

İddia mi etmişim kadn açık acik kocamaaa yürümüş napcak gelip elimden mi alsn mesj atmalar iş yerine alakasız üzerine vazife olmayan şeyler yüzünden gitmeler hayirdir dhaa ne yapck
Tedavi ol, ciddiyim. Sürekli böyle tetikte durmak çok zor. Hem seni hem eşini yıpratır. Bir şey varsa öğrenirsin zaten.

Yaş farkı olabilir, genel hitabı öyle olabilir bir
-cim denmesinden aranızda bir şey mi var demeniz de normal değil. İnsan bu kadarcık şeyden eşinden şüphe eder mi?
Karşısındaki kişinin hitabı öyleyse bana Alicim demeyin mi desin eşiniz hemen.
Bu kadarına görmemişlik geliyor, iyi ki bi kocanız olmuş yani.
Hayat size de esinize de çok zor belli ki. Konularınizin geneline yorumum.

O benim kocam kimse laçka laçka konuşamazzz herkes yerini haddini bilsin sizin lüzumsuz laçka konuşmalarınz yüzünden bende sizn gbi gevşek düşünecek değilim
Sakin olun ya kimse kocanızı istemiyor. Herkes evdekinden dert yaniyor, az öteye gitse diye düşünüyor, sizinkini kim napsın
Ayrıca kocam da kocam diye etrafa göz dağı veren birilerinin hazin sonunu izliyoruz haftalardır. Aman dikkat.

Merhaba,
İş ortamında bir şey rica ederken belki sadece o an ağzından öyle çıkmıştır. Yine de rahatsız
olduysanız eşinize bunu söylemeniz gerekir.

Adam bunu boşar yakında. Bu ne canım kim dayanır

O benim kocam kimse laçka laçka konuşamazzz herkes yerini haddini bilsin sizin lüzumsuz laçka konuşmalarınz yüzünden bende sizn gbi gevşek düşünecek değilim
Ne yapacaksınız, kadını bulup saçını başını mi yolacaksınız? O ışık var sizde bence olur.

Kadın haklı dağılın. Koca kolay bulunmuyor. Herkes haddini bilsin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…