- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
İddia mi etmişim kadn açık acik kocamaaa yürümüş napcak gelip elimden mi alsn mesj atmalar iş yerine alakasız üzerine vazife olmayan şeyler yüzünden gitmeler hayirdir dhaa ne yapckEvet aynı zamanda kocası komiser diye iş yerinde dul bir hanımın eşine sarktığını iddia eden üye.
Haddinizi bilin diyen senBana saygılı gelene saygılı davranıyorm ne yapmam gerektiğini bana öğretecek son kişi bile olamazsınız haddinizi bilin
Bakkk sizde söylüyorsunuz şu nedenlerden dolayı diyorum diyeeBen is ortaminda ya da resmi ortamlarda laftan anlamayan biraz safça kişilerle konusurken, israrla anlamadıklarında sinirlenerek alicim, velicim gibi o -cim'i sinirle bastirarak hitap ederim.
Etmemek lazimmis, bu basliktan anladim.
Tedavi ol, ciddiyim. Sürekli böyle tetikte durmak çok zor. Hem seni hem eşini yıpratır. Bir şey varsa öğrenirsin zaten.İddia mi etmişim kadn açık acik kocamaaa yürümüş napcak gelip elimden mi alsn mesj atmalar iş yerine alakasız üzerine vazife olmayan şeyler yüzünden gitmeler hayirdir dhaa ne yapck
Snaa mı dedimmmm niye dert oldu snaaa da başkası mı söylemişti :))Haddinizi bilin diyen sen
Kocamla mi evlenecen diyen sen aynı kisimisiniz
Hani bilmedigin haddi öğretiyorsun da
Ondan sordum
Ee alicim diye hitap ettigime donup de sana kizdim ondan -cim'li konusuyorum demiyorum ama, simdi burda siz sordugunuz icin aciklamali yazdim.Bakkk sizde söylüyorsunuz şu nedenlerden dolayı diyorum diyee
Görmemişin kocası olmuş…..O benim kocam kimse laçka laçka konuşamazzz herkes yerini haddini bilsin sizin lüzumsuz laçka konuşmalarınz yüzünden bende sizn gbi gevşek düşünecek değilim
Tmm hocamTedavi ol, ciddiyim. Sürekli böyle tetikte durmak çok zor. Hem seni hem eşini yıpratır. Bir şey varsa öğrenirsin zaten.
Yok daha koparmadim:))Görmemişin kocası olmuş…..
Sakin olun ya kimse kocanızı istemiyor. Herkes evdekinden dert yaniyor, az öteye gitse diye düşünüyor, sizinkini kim napsınO benim kocam kimse laçka laçka konuşamazzz herkes yerini haddini bilsin sizin lüzumsuz laçka konuşmalarınz yüzünden bende sizn gbi gevşek düşünecek değilim
Ne demek.Tmm hocam
Yok daha koparmadim:))
Adam bunu boşar yakında. Bu ne canım kim dayanırYaş farkı olabilir, genel hitabı öyle olabilir bir
-cim denmesinden aranızda bir şey mi var demeniz de normal değil. İnsan bu kadarcık şeyden eşinden şüphe eder mi?
Karşısındaki kişinin hitabı öyleyse bana Alicim demeyin mi desin eşiniz hemen.
Bu kadarına görmemişlik geliyor, iyi ki bi kocanız olmuş yani.
Hayat size de esinize de çok zor belli ki. Konularınizin geneline yorumum.
O benim kocam kimse laçka laçka konuşamazzz herkes yerini haddini bilsin sizin lüzumsuz laçka konuşmalarınz yüzünden bende sizn gbi gevşek düşünecek değilim
Ne yapacaksınız, kadını bulup saçını başını mi yolacaksınız? O ışık var sizde bence olur.O benim kocam kimse laçka laçka konuşamazzz herkes yerini haddini bilsin sizin lüzumsuz laçka konuşmalarınz yüzünden bende sizn gbi gevşek düşünecek değilim
Kadın haklı dağılın. Koca kolay bulunmuyor. Herkes haddini bilsin yeterO benim kocam kimse laçka laçka konuşamazzz herkes yerini haddini bilsin sizin lüzumsuz laçka konuşmalarınz yüzünden bende sizn gbi gevşek düşünecek değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?