Hadi bakalım kurtuldum derkennn ..

Sana olup olacağı söyleyeyim....Kaynin yan dokaginizda ev tutacak...Kaynin anasını da alıp gelicek ...ve sizin aile işinizi aile işleri ,sizin ailenizin açtığı evi aile evleri yapacaklar.Bu kadar kendi ailesine düşkün bir adamın maddi boyutta karısının ailesine yuklenmesini hoş görmüyorum.

Bana da geliyorlar gibi geldi.
Cok zor isin.
Kesin cizgiyi cekmen lazim ama iste o zaman da esinle nasil olacaksiniz.

Bence ev tutana kadar sizde kalalim diyecekler en azindan.
Aaayy kabus,oldum olası şu iki tarafın bağlantı kurması olayına da karşıyım ayrıca,ortak nokta benim işte,yeter:işsiz:

Teşekür ederim ..
Şuanda hala çok iyi değiliz tokadı kaldıramadım ..
Hala sarsıntıdayız ..
Aile terapistini onayladı zaten siteyi açık unutmuşum o konuda yazdığım herşeyi okumuş..
Yumşamıcam asla tavrım net ..
bence de yumusama sana gaz vermis gibi olmayim ama sen iyi sabirli kizmissin senin yerinde ben olsam babama o an anlatırdım. Esinde madem senin aileni bu kadar sevmiyor ya da burada olmayi kendine yediremiyor da ne demeye abisini de getiriyor o zaman kesinlikle bizde 1 gece kalacak sadece diye teklifte geldigi gun geri kov gerekirse ikisinide ya da hemen babani ara ve herşeyi o an anlat cunku nu isin sonu pek hayirli olmayacak gibi

Siz bence bu durumdan memnunsunuz... İnsan bunları yaşayıp hala bu hareketlere müsamaha gösteriyorsa, belli ki bir sıkıntı var.
Bu artık iyi niyetli ve güzel karakterli olmanın ötesinde, kendini kullandırmak. Ben hiç kimse olarak şu yaşadıklarınız yüzünden size kıyamazken, sizin kendinize reva gördüğünüze bakın.
Umarım aklınız başınıza gelir konu sahibi.

Tek tek yorumlarınızı okudum ..
Tam konu açtım ..
Amcamlar aradı eşim iş kazası geçirmiş.
Bu saate kadar hastanedeydik ..
Annemler babamla geldi.
Şükür eşimin hiç birşeyi yok şuanda öyle gözüküyor.
Ne olucağını bende bilmiyorum inşallah bu haliyle hala onların derdine düşmez.
15 gün istirahat edicekk.
Annesi hala aradı işi ayarladınmı diyor eşimde durumu anlattı hastanedeyim dedi kaynanam konuşuyorsun bişeyin yok gibi dedi ..
Ben kesinlikle önüne geçmeye çalışıcam ..
Bu konuda tavrım net.

Tam konu açtım ..
Annemler babamla geldi.
Annesi hala aradı işi ayarladınmı diyor eşimde durumu anlattı hastanedeyim dedi kaynanam konuşuyorsun bişeyin yok gibi dedi ..
Bu konuda tavrım net.
Amcanla konuş o zaman biliyordur sizin durumları işler iyi gitmiyor gibi bahane bulsun yada istanbul da bir iş ayarlamaya çalışsın eşin eğer var ise.

Amcanla konuş o zaman biliyordur sizin durumları işler iyi gitmiyor gibi bahane bulsun yada istanbul da bir iş ayarlamaya çalışsın eşin eğer var ise.
Şöyle birşey amcam eşime normalde ihtiyaç yok ama 200 kişi çalışıyor buluruz kardeşinede bir iş yok diyemem sana demiş.
Ama anneme söyledim konuşucak ..
Birşekilde geri çevirmeye çalışıcak artık ne kadar çevrilirse..
Eşimede bak sana güvenerek alıyor bu yüzden olmaz yarın birgün bişey yaparsa bu insanlara karşı senin yüzün kızarır dedim .
Sen yüzyüze bakıyorsun dedim .

Büyük geçmiş olsun.Kayinvaliden "esin nefes aldığı sürece " beklenti içerisinde olacak ve sizin ocaginiza cokme hayali devam edecek. Bunu anlamış olduk
Çok zoruma gidiyor annem çocuğu aldı eve götürdü babam işini gücünü bırakıp geldi kardeşimi okuldan çağırdılar yiğenin hastanede durmasın gel bak damadın bişeye ihtiyacı olur diye herkes toplantı kaynanam komuşuyosunya bişey olmamıştır diyo ..
İnsan neyin var der yahu ..
İnsanlığından şüpheliyim ..

Tam konu açtım ..
Annemler babamla geldi.
Bu konuda tavrım net.

geçmiş olsun öncelikle. konularınızı biliyorum, bazılarına yorumda yapmışımdır. ben hala çözemedim eşinizi, sizin ailenize karşı sinsi, kendi ailesine karşı saf takılıyor. çok bariz birşey var gerektiğinden fazla taviz veriyorsunuz eşinizede ailesine de. eşiniz şuan ailenizin himayesinde çalışıyor. bunu kol-kanat germe gibi düşünebiliriz. ama iş size nankörlük yapmaya varınca ( geçen konudaki tokat), kardeşini emrivaki ile işe sokmaya gelince durum değişiyor. tüm ailenizin iyi niyetini sömüren bir adam gibi görünüyor bize dışarıdan. eşinizin ailesinin sizden ve sizin ailenizden uzak kalması lazım. bence tek çözüm bu. amcanızla konuşun, şartlar kötü şuan beni çok zorlar belki ileride diye oyalasın. kaçıp geldiniz ama kardeşi işe başladığı an dibinizde bitip sizde huzur bırakmayacak yapıda insanlar maalesef. bu sefer sizin ailenizdee tanık olup işe karışırsa geri dönüşü olmayan şeyler yaşanır. amcanıza üstü kapalı olsada durumu anlatın ki verdiği sözden vazgeçsin. size iyilik yaptığını sanıyor belki adamcağız, bunun size en büyük kötülük olduğunu söyleyin ona.

geçmiş olsun öncelikle. konularınızı biliyorum, bazılarına yorumda yapmışımdır. ben hala çözemedim eşinizi, sizin ailenize karşı sinsi, kendi ailesine karşı saf takılıyor. çok bariz birşey var gerektiğinden fazla taviz veriyorsunuz eşinizede ailesine de. eşiniz şuan ailenizin himayesinde çalışıyor. bunu kol-kanat germe gibi düşünebiliriz. ama iş size nankörlük yapmaya varınca ( geçen konudaki tokat), kardeşini emrivaki ile işe sokmaya gelince durum değişiyor. tüm ailenizin iyi niyetini sömüren bir adam gibi görünüyor bize dışarıdan. eşinizin ailesinin sizden ve sizin ailenizden uzak kalması lazım. bence tek çözüm bu. amcanızla konuşun, şartlar kötü şuan beni çok zorlar belki ileride diye oyalasın. kaçıp geldiniz ama kardeşi işe başladığı an dibinizde bitip sizde huzur bırakmayacak yapıda insanlar maalesef. bu sefer sizin ailenizdee tanık olup işe karışırsa geri dönüşü olmayan şeyler yaşanır. amcanıza üstü kapalı olsada durumu anlatın ki verdiği sözden vazgeçsin. size iyilik yaptığını sanıyor belki adamcağız, bunun size en büyük kötülük olduğunu söyleyin ona.
Konuşucaz bakalım belli etmeden olmuyor sana göre değil bana bilgili eleman lazım desin diye düşündük.
İnşallah bir daha konusu bile açılmaz.

Back
X