geçmiş olsun öncelikle. konularınızı biliyorum, bazılarına yorumda yapmışımdır. ben hala çözemedim eşinizi, sizin ailenize karşı sinsi, kendi ailesine karşı saf takılıyor. çok bariz birşey var gerektiğinden fazla taviz veriyorsunuz eşinizede ailesine de. eşiniz şuan ailenizin himayesinde çalışıyor. bunu kol-kanat germe gibi düşünebiliriz. ama iş size nankörlük yapmaya varınca ( geçen konudaki tokat), kardeşini emrivaki ile işe sokmaya gelince durum değişiyor. tüm ailenizin iyi niyetini sömüren bir adam gibi görünüyor bize dışarıdan. eşinizin ailesinin sizden ve sizin ailenizden uzak kalması lazım. bence tek çözüm bu. amcanızla konuşun, şartlar kötü şuan beni çok zorlar belki ileride diye oyalasın. kaçıp geldiniz ama kardeşi işe başladığı an dibinizde bitip sizde huzur bırakmayacak yapıda insanlar maalesef. bu sefer sizin ailenizdee tanık olup işe karışırsa geri dönüşü olmayan şeyler yaşanır. amcanıza üstü kapalı olsada durumu anlatın ki verdiği sözden vazgeçsin. size iyilik yaptığını sanıyor belki adamcağız, bunun size en büyük kötülük olduğunu söyleyin ona.