• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadı bakalım soyleyın:)))

ben aglamiyim de kim aglasin canim senağlama
bunlarin hepsi hayal oldu artik :çok üzgünüm:
ama sizin mutlulugunuzu okumak da guzel
biz olmasakta sizler olun senağlama

neler oldugunu bılmıyorum ama emın ol hayalınde hala anımsıyor ve bunun ıcın gozyası dokebılıyorsan ıstıyorsun
ıstıyorsan yapabılırsın bence
kendı mutlulugun ıcın
sagolasın canım benım mutlulugumuzla sevınmen bıle senın yuregının guzellıgını gosterır
boyle guzel yuregede mutlulukların en guzelını nasıp etsın rabbım :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

daha nişanlıyım
ama bunları hemen yapmak istiyorummm
çok kıskandım sizi yaaa
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

yaaa herkes ne kadar güzel yazmış çok kıskandımmm! sevgilimi özledim ben de işte aaah ahh.. inşallah biz de evlenince böyle oluruz fisfisfis

evet hanımlar ;
hadı bakalım soyleyın en son ne zaman esınızın dızıne yatıp sacınızı oksamasına ızın verdınız?:yarım saat öncesırnaşık şey
ne zaman bırlıkte fılm ızledınız basbasa?bu sabah:lepi:
aksam kahvesını yapıp buyur hayatım balkonda karsılıklı bı kahve ıcelım dıye ne zaman soyledınız?birazdanyerimseniben
yattıgınızda ona sarılıp senı cok sevıyorum ıyıkı varsın dıye en son ne zaman kulagına fısıldadınız?o da geceye artıkŞeniz
ama ben bunu kahve hariç her zaman yaparım bir de film izleme işini
işimiz olmazsa yaparız:utangac:

daha nişanlıyım
ama bunları hemen yapmak istiyorummm
çok kıskandım sizi yaaa
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

yaaa herkes ne kadar güzel yazmış çok kıskandımmm! sevgilimi özledim ben de işte aaah ahh.. inşallah biz de evlenince böyle oluruz fisfisfis

sssssssııııttttttttt noluyor bakıyım burdasengözlerimebaksanab
alooooooo kıslarrrr :roflol:
durun sekerım aaaaaaaaaaaaaa ne o daha
hele bı evlenınde gelın kısssssssssss:jeyyar:
saka bır yana sekerler ınsaallah canım benım en kısa zamanda gonlunuze gore yasamlar kurarda mutluluklarınızı paylasırsınız bızlerle:nazar::nazar::nazar:

hep ben sırnaşırım hep ben sevdiğimi söylerim hep ben aşkım canım bebeğim derim oda aklına eserse söyler daha 6 yıllık evliyim eskidik galiba bıktı bendensenağlama

kıs sakın ol aaaaaaaaaaa
ne eskımesı sekerım ya
bak bızı okuyup gaza gelıp adama bısey yapma sekerım
opuyorum senı canım benım
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

en son ne zaman dizlerine yatıp saçlarımı okşadığını hatırlamıyorum oldu ama ne zamandı
başbaşa film izlediğimiz sayılıdır ama izledik tabi
türk kahvesi hiç sevmez nescafede işte arada bir bu şekilde olmamızın sebebi eşimin çoğu hatası yüzünden saatsiz çalışmamışz ödeyemeyeceğimiz bir borcun altına girdi bu da yetmezmiş gibi hata üstüne hata yapıyo para konusunda bu sayade hayatımız berbat bir durumda devam ediyo sabah 7:30 da işe gidiyo kendisi kepçe operatörü bende bir sokak üstümüzde kendimize ait internet cafemiz var oraya bakıyorum akşam 9-10 gibi buraya geliyo cafeye yane sonra o duruyo ben eve geçiyorum kendiside gece 24:30 - 01:00 gidi eve geliyo işte o saatten sonra bunları yapabilirmiyiz siz düşünün artık 2 buçuk yıllık evli sayılırım evliliğimden hiç bişey anlamadım
ama her gece mutlaka uyumadan önce birbirimizi öpüp iyi uykular dileriz birimizden biri uyuduysa bile uyanık olan mutlaka yinede öper diğerini çok hatalar yaptı yapmayada devam ediyo ama onu seviyorum

en son ne zaman dizlerine yatıp saçlarımı okşadığını hatırlamıyorum oldu ama ne zamandı
başbaşa film izlediğimiz sayılıdır ama izledik tabi
türk kahvesi hiç sevmez nescafede işte arada bir bu şekilde olmamızın sebebi eşimin çoğu hatası yüzünden saatsiz çalışmamışz ödeyemeyeceğimiz bir borcun altına girdi bu da yetmezmiş gibi hata üstüne hata yapıyo para konusunda bu sayade hayatımız berbat bir durumda devam ediyo sabah 7:30 da işe gidiyo kendisi kepçe operatörü bende bir sokak üstümüzde kendimize ait internet cafemiz var oraya bakıyorum akşam 9-10 gibi buraya geliyo cafeye yane sonra o duruyo ben eve geçiyorum kendiside gece 24:30 - 01:00 gidi eve geliyo işte o saatten sonra bunları yapabilirmiyiz siz düşünün artık 2 buçuk yıllık evli sayılırım evliliğimden hiç bişey anlamadım
ama her gece mutlaka uyumadan önce birbirimizi öpüp iyi uykular dileriz birimizden biri uyuduysa bile uyanık olan mutlaka yinede öper diğerini çok hatalar yaptı yapmayada devam ediyo ama onu seviyorum

ıste asıl olan onca hatasına ragmen hayat mucadelesıne ragmen onu sevebılmek ve o sevgıyı saygıyı hıcbırseyın zedelemesıne ızın vermemektır canım benım
senı cok cok tebrık edıyorum canım benım.her seye ragmen askının yanında oldugun ıcın
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
mutlulugunuz daım olsun en kısa zamnda feraha ererde ınsaallah gonlunce yasarsınzı canım benım:nazar::nazar::nazar:

bizim evimizde dizi seyredilmez kızlarda 9:30 da yatar dolayısla ben bezmiş olduğum içim hemen dizlerine şöyle bir serili veririm en cilvelisinden en büyük zevki saçlarımla oynamaktır dolayısıyla her akşam oynar ve yatmadan önce izmire karşı birer koca fincan kahve içer ve günün nasıl geçtiğinin sohbetini yaparız ve ben bu mesajı okuduğumda anladımki biz işi otamatiğe almışız her akşam aynı şeyleri yapıyoruz başka aksiyon bulmak lazım renk katmak lazım acık ayyyyyyyyy biz monotonlaşmışz vallahi eşimede okumdum msj e biz bunları her gün yapıyruz ne var yani ne demek istiyo demez miiii e tabi öyle ilgi eksikliği ok ne anlar

ben bayılırım saçlarımla oynamasına akşamlarıda işler bittikten sonra kedi gibi sokulurum yanına,daha dün gece 12de kahve içtik :S uyuyamadım zaten ondan sonra:dance:.
her gece yattığımızda sarılırz öperiz birbirimizi öyle uyuruz,bunlar sevgiyi pekiştiren hareketler bence ben daha nazlıyımdır eşime karşı ama onunda hoşuna gider bu hareketlerim.allah bozmasın cümlemizi inş. hep böyle gideriz.

valla ben bu saydıklarınızın hiçbirini yapmıyorum
ne istisnaymışım yahu
çok mu bencilim acaba
genelde o söyler sevdiğini
birlikte film izleyim diye ısrar eder
çay koyda karşılıklı içelim der
şu yazılanlara baktım da utandım kendimden
bu akşam evde deneyeyim bakalım

Oğluşum olmadan önce her zaman söyler ve yapardım. Bebek gibi severdim onu. Ama oğlum olduktan sonra, ona olan sevgimin önüne geçti ,oğlumun sevgisi. Şimdi onun yerine oğluma aşk sözleri söylüyorum o da ona söylüyor.

Bi de zaten akşama kadar beni bayıltıyor oğlum. Ve inan bana beraber film falan seyretmeyeli o kadar çok oldu ki. Çok özlüyorum o günleri. Ama fırsat kalmıyor pek ...

bayadır babaşa film izlemedik karşılıklı kahve olayımız pek olmaz genelde o çay içer ben arkadaşlarımla içerim kahveyi ama her gece ona sarılıp sevdiğimi söylerim

Back
X