- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
- Konu Sahibi aylakmadame
-
Hemen bosan, ayril.
Konu icerigi silmek yasaktir.Kızlar, kızlar boş konu açmış olup sizlerin vaktini aldığım için özür dilerim. Konu açmaya yanlışlıkla tıklayıp silemeyeceğimi fark edince oldu her şey.
Hala hayattayım ve hala the kocca konuyu okumadı. Ama içim elvermedi. Yani tanıdığım kişilerin olduğunu fakr ettim ve o konuyu okusalar kesin ama kesin eşime çıtlatırlardı. O yüzden bunu yapmak durumunda kaldım.
Özür diliyorum.
Ama biz ben hepimiz merak ettik :)Kızlar, kızlar boş konu açmış olup sizlerin vaktini aldığım için özür dilerim. Konu açmaya yanlışlıkla tıklayıp silemeyeceğimi fark edince oldu her şey.
Hala hayattayım ve hala the kocca konuyu okumadı. Ama içim elvermedi. Yani tanıdığım kişilerin olduğunu fakr ettim ve o konuyu okusalar kesin ama kesin eşime çıtlatırlardı. O yüzden bunu yapmak durumunda kaldım.
Özür diliyorum.
Konu icerigi silmek yasaktir.
Paylasmaktan vazgecmis olabilirsin, ama gitmeni gerektiren bir durum yok.Kızlar, kızlar boş konu açmış olup sizlerin vaktini aldığım için özür dilerim. Konu açmaya yanlışlıkla tıklayıp silemeyeceğimi fark edince oldu her şey.
Özür diliyorum.
Kızlar, kızlar boş konu açmış olup sizlerin vaktini aldığım için özür dilerim. Konu açmaya yanlışlıkla tıklayıp silemeyeceğimi fark edince oldu her şey.
Özür diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?